Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC#5 יוצא לדרך!

שלומי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכרוז בכלל היה מעפן.

הבדיחות חזרו בכל מקצה עשרים פעם. רוני והכפכף, ניב היפה והקליאו 1.4 .

לפעמים החוכמה של הקריין היא לשתוק מדי פעם. בטח ובטח שזה מביך ומעצבן את האנשים. לתשומת הלב של גור ...

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה מביך ? ניב היפה ? אתה לפחות ביקשת את הטקסט הזה, אני סתם מנסה להסתוות והוא חושף אותי ככה לפני כולם :oops:

האמת, הטקסט שלך היה מצחיק בפעם הראשונה, אולי גם בשניה אבל באיזה שהוא שלב זה נהיה די מפגר באמת (וגם העובדה שעלית לגמר פגעה בכל האמינות של זה אז עכשיו אני גם לא מאמין שאתה יפה או שהביצועים שלך טובים מחוץ למסלול...).

אה, ורוני והכפכף דווקא היה בסדר שהוא חזר על זה 80 פעם, זה הרגיש כאילו טל"ש מגיש את העסק :lol:

פורסם

הטקסט ששלי היה בכלל שונה:

על המיאטה נוהג ניב סדובסקי, הוא לא ממש יודע לנהוג אבל הוא לפחות נראה טוב, על הצד של הנהיגה במשפחה מופקד אחיו תום סדובסקי עם הקליאו ספורט ...

וזה היה אמור להיות משעשע עם טיפת פירגון לתום.

בפועל השמיטו את החלק השני וחזרו בלי סוף על הראשון ... נוראי

פורסם

ל- Mad Max, Senda וכל האחרים:

תודה לכם על ההערות. אני עוקב אחרי התגובות והכל יגיע לשולחן הדיונים במסלולים.

אשמח לקבל עוד תגובות והערות (רעות וטובות) + הצעות לשיפור.

אני שמח שהגענו לרמה כזו שהתלונות שנשארו הן על הכרוז ומזג האויר. מצבנו כנראה טוב... :wink:

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

גור, לדעתי הדבר הכי חשוב באמת לאירוע המסכם הוא לדאוג לצל לצופים

האפשרות הפשוטה והיעילה ביותר נראית לי להעמיד מספר מוטות ולמתוח ביניהם בד כך שלאורך הגדר בצד יהיה צל.

עידו

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם
אני שמח שהגענו לרמה כזו שהתלונות שנשארו הן על הכרוז ומזג האויר..
הערה למארגנים - יש לסיים את מקצה הגמר עד הסוף ורק לאחר מכן לפנות החנייה מהרכבים , משום שכל יתר המשתתפים לא יכלו לצפות בגמר ומעמד הגביעים היה דל ולא מכובד דיו !!
אל תשכחו את סבא מישל - גם בקטגוריה שלנו (1600-2000) זה קרה למרות שהיה מספיק זמן לפנות את הרכבים מאוחר יותר.

על אף שהרכב לא כל כך אטרקטיבי - למי שיש תמונות של הפוקוס האצ'בק הכסופה 2.0 , אשמח אם תיצור איתי קשר בה"פ.

ברכות למנצחים!

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
ל- Mad Max, Senda וכל האחרים:

תודה לכם על ההערות. אני עוקב אחרי התגובות והכל יגיע לשולחן הדיונים במסלולים.

אשמח לקבל עוד תגובות והערות (רעות וטובות) + הצעות לשיפור.

אני שמח שהגענו לרמה כזו שהתלונות שנשארו הן על הכרוז ומזג האויר. מצבנו כנראה טוב... :wink:

אין ספק, וכבר ציינתי זאת בעבר, שרמת האירגון והארועים משתפרת ומתקתקת בכל ארוע מחדש.

עומדים בלו"ז (לפחות אצלנו עמדו, לא יודע מה היה בשאר הקטגוריות), המתחרים מזנקים זריז והכל מנוהל היטב. המים שחולקו למתחרים (ביחד עם הוופלות) היו חידוש מרענן ומבורך.

אני בהחלט שמייח שאירגון ליגת הגימקנות הראשונה בארץ נעשה על ידכם ...

פורסם

אירוע מאורגן למופת ומתקתק כמו שעון!

כל הכבוד למסלולים על הקמת האירוע החמישי בסדרת הMDC בצורה יוצאת מן הכלל!

אני מאוד נהנתי מהאירוע כרגיל למרות החום הבלתי נסבל..

חבל שלא הגיע קהל - דבר המוריד את המוטיבציה של הספונסרים .

טוב לראות שגם "דלק" נותנים חסות והעסק נהפך מאירוע לאירוע ליותר רציני.

סחתיין עצבני לעומר ניר-הוד שעשה "טבח" המוני בקטגוריה הראשונה .

חבל שבקטגוריה שלנו הגמר היה דיי "קליל" , אני אישית נסעתי "רגוע" והחלטתי לא לקחת סיכונים מיותרים עקב אובדן שליטתם של ג'רמי וליאור (שני מתחרים חזקים ביותר!) ולכן בגמר התוצאה הייתה "לא מרשימה".. התבאסתי לראות את גידי מחוץ לפודיום שהיה כל כך שקוף..

הופתעתי מאוד לראות את מישל מחוץ לגמר לאחר שהימרתי עליו כמנצח.

אני חייב להשיג צמיגי סמי סליקס או בעצם כל צמיג נורמאלי למידה שלי :cry: ...

אני מודה ומתוודה , הפסדתי מקדונלדס לניב (ורק לניב , תום.).

התחרות בקטגוריה השניה הייתה מאוד צמודה ויפה , כל הכבוד לרוני וניר על הפייט העקוב מדם הזה!

ניר - כל הז** על חליפת הסיאט ה"מרשימה" :lol: . . .

תודה לBOSCHE על המברגה האיכותית 8) .

בקטגוריה הגדולה פרשתי באמצע עקב חום וכאב ראש. SORRY.

קיצר בלבלתי המון הגיע הזמן לתמונות ולשם שינוי לא של אימפרזות ואיוו... (הלוואי והיה לי קשר לצלם את ה2000+...:wink: ).

אלונסו לבקשתך .

ניב ינבלה הרווחת בכבוד עם 53.5 לעומת 54.63 שלי:x (תחרות אישית) אבל אני מסופק מהמברגה של בוש..:wink:.

ניר מעלה עשן מקדימה . . .

קוזמה - הרכב שלך פשוט פוטוגני.

תודה לבוש על המברגה - היא מצויינת!

עוז כל הכבוד על ההשתתפות עם החיפו ולגביי התמונה זה פשוט היה נדרש (החיפו והג'וינט).

עוד בהמשך...

17214.JPG

2057.JPG

hipu.JPG

podium.JPG

P1090022.JPG

alontzo1.JPG

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
תתפלא גם כמה חובבי רכב בטוחים שזה אכן 1.4 כי זה כמובן לא הגיוני שמישהו שפוי יקח קליאו ספורט ויחליף את הסמל לגרסא הפשוטה :smile: (זה באמת מנוגד ל-99% מהמקרים)

כמובן שהרבה יותר הגיוני שמישהו עם 1.4 יחליף חצי רכב (קסנון/ג'אנטים/ניפוחים/מושבי ספורט/וכו') אבל ישאיר את הכיתוב...

עכשיו הרסת את כל ההפתעה :-D

אבל אני אוהב את הטקטיקה הזאת... זה כמו לספר לכל הפורום שהגולף GTI שלך היא 1.6 גיר רגיל 8)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אירוע מאורגן למופת ומתקתק כמו שעון!

כל הכבוד למסלולים על הקמת האירוע החמישי בסדרת הMDC בצורה יוצאת מן הכלל!

אני מאוד נהנתי מהאירוע כרגיל למרות החום הבלתי נסבל..

חבל שלא הגיע קהל - דבר המוריד את המוטיבציה של הספונסרים .

טוב לראות שגם "דלק" נותנים חסות והעסק נהפך מאירוע לאירוע ליותר רציני.

סחתיין עצבני לעומר ניר-הוד שעשה "טבח" המוני בקטגוריה הראשונה .

חבל שבקטגוריה שלנו הגמר היה דיי "קליל" , אני אישית נסעתי "רגוע" והחלטתי לא לקחת סיכונים מיותרים עקב אובדן שליטתם של ג'רמי וליאור (שני מתחרים חזקים ביותר!) ולכן בגמר התוצאה הייתה "לא מרשימה".. התבאסתי לראות את גידי מחוץ לפודיום שהיה כל כך שקוף..

הופתעתי מאוד לראות את מישל מחוץ לגמר לאחר שהימרתי עליו כמנצח.

אני חייב להשיג צמיגי סמי סליקס או בעצם כל צמיג נורמאלי למידה שלי :cry: ...

אני מודה ומתוודה , הפסדתי מקדונלדס לניב (ורק לניב , תום.).

התחרות בקטגוריה השניה הייתה מאוד צמודה ויפה , כל הכבוד לרוני וניר על הפייט העקוב מדם הזה!

ניר - כל הז** על חליפת הסיאט ה"מרשימה" :lol: . . .

תודה לBOSCHE על המברגה האיכותית 8) .

בקטגוריה הגדולה פרשתי באמצע עקב חום וכאב ראש. SORRY.

קיצר בלבלתי המון הגיע הזמן לתמונות ולשם שינוי לא של אימפרזות ואיוו... (הלוואי והיה לי קשר לצלם את ה2000+...:wink: ).

אלונסו לבקשתך .

ניב ינבלה הרווחת בכבוד עם 53.5 לעומת 54.63 שלי:x (תחרות אישית) אבל אני מסופק מהמברגה של בוש..:wink:.

ניר מעלה עשן מקדימה . . .

קוזמה - הרכב שלך פשוט פוטוגני.

תודה לבוש על המברגה - היא מצויינת!

עוז כל הכבוד על ההשתתפות עם החיפו ולגביי התמונה זה פשוט היה נדרש (החיפו והג'וינט).

עוד בהמשך...

וואי עומר....הרגת אותי!יא מלך!

אני כבר 2 דקות לא מפסיק לצחוק...התמונה הזאת ברקע שלי על המחשב!:roflmao: :roflmao: :roflmao:

פורסם

ניר בלחצים לפני הפודיום.

ניר החליפה הולמת והכובע מקסים.

רוני במבטי נקמה קשים לעבר ניר והחליפה.

האיש והמצלמה הלא הוא זאב (נו...).

המיאטה NC.

מיאטה NB ביציאה יפייפיה.

עוד בהמשך...

miata.JPG

miatanew.JPG

pod.JPG

ppodium33.JPG

zeev.JPG

ronis9.JPG

פורסם

תודה ענקית לDC על החסות .

ושוב תודה לBOCSH .

ושוב תודה לDC (צריך חשיפה.. :-) ).

רוני בנהיגה.

205 - קוזמה ביקשת קיבלת.

שוב ניר והכובע.

S2000- פשוט יפייפיה עם ההארדטופ.

205.JPG

rallye.JPG

roni.JPG

omerbosc61.JPG

win23.JPG

s2000.JPG

פורסם
הפסדתי מקדונלדס לניב (ורק לניב , תום.).

טוב נו.. אתה לא יכול להאשים אותי על שניסיתי :lol:

* לגור

השיפור הכי טוב והכי חשוב עכשיו שאפשר לעשות, הוא הצל!

צריך לבדוק כמה יעלה לבנות/לקנות מן טריבונות כאלה עם גג שאפשר יהיה למקם אותם באיזור החול ליד הסכחה של המשתתפים

או לחילופין להוסיף גגים מפח, אני יודע שהרבה אנשים שאני מכיר היו מגיעים אם היה להם את האופציה לצל!

הנושא חשוב מאוד וראוי למחשבה מעמיקה ביותר לדעתי

חוץ מנושא הזה היה ממש אחלה ארויע ואירגון למופת :mm_yeah:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אכן היה ארוע מאורגן ומתוקתק היטב, כמו שלמדנו כבר לצפות ממסלולים.

הספין שלי בתחילת מקצה הגמר היה מאוד מאכזב בשבילי. פאדיחה...

כשראיתי שתוואי המסלול המתוכנן כולל הרבה קשתות ארוכות החלטתי שאני רוצה יותר אחיזה מקדימה על מנת לא לגמור את הסיבובים בתת היגוי מביש, אז בבוקר בדרך לתחרות החלפתי את הג'נטים הקדמיים לכאלה עם צמיגים במידה 185/55/14 במקום המקוריים של 175/60/14 (ותודה גדולה לאלון הרמתי שהשאיל לי את הגלגלים שלו).

לא יצא לי להתאמן עם הסט-אפ הזה לפני התחרות, וכפי שצפיתי הפרונט אכן קיבל יותר אחיזה באופן יחסי, אבל שלא כפי שציפיתי, התברר שהקשתות הארוכות היו קצת יותר טכניות בשטח ונדרשתי לשחק יותר עם העברות משקל כדי שהזנב יעזור לי להכנס לפניות. התוצאה היתה זנב יותר שמח מהרגיל, וההמשך ידוע....

מה שכן, אחרי הנסיון הזה נראה לי שבהחלפת הצמיגים הבאה אני אחליף למידה הגדולה יותר.

בשביל הרקורד - האוטו שלי לא התחמם, אלא פיתח נזילת מים קטנה מהצינור העליון.

לאחי גידי התוצאות היו עוד יותר מאכזבות, כי כתוצאה מאי-הבנה הוא חשב שאני וליאור נפסלנו לגמרי, ולכן כל זמן יביא אותו לפודיום. כשהתברר שהוא לא יוכל לנהוג על רכב אחר נתתי לו לנהוג על שלי ואמרתי לו לא לדחוף את האוטו למכסימום ולשים עין על מד טמפ' מים כדי לוודא שהוא לא מתחמם (סה"כ הרכב איבד רק כמה מאות סמ"ק של נוזל קרור), גם מתוך חשש שהנזילה הקטנה תהפוך לקרע רציני שיקשה על אלתור תיקון בשטח.

מתוך כל זה הוא הבין שהוא צריך לנסוע לאט, וזה מה שהוא עשה ולכן סיים במקום חמישי במקום שלישי...

אגב, התיקון המאולתר החזיק לנסיעה הביתה. צינור מים עליון מקורי נרכש אצל ג'אן כבר בדרכי הביתה ממסלולים (ולכן לא נשארתי לצפות בקטגוריות האחרות) והאוטו יושב עכשיו אצל המכונאי שלי להחלפת החלק.

ולסיום - כל הכבוד לזוכים - רואים שהאימונים מביאים תוצאות!

וכמה תגובות להערות בשרשור הזה:

חוץ מזה היתה תחרות נהדרת ומאוד מהירה. רק חבל שכמות המכוניות מסביב היתה קטנה, ושחסמו את הכניסה לחניה של המיתחרים.

כמו בכל ארוע ספורט מוטורי, אזור החניה של רכבים מתחרים הוא מחוץ לתחום לצופים. גם מטעמי בטיחות וגם מטעמים של מניעת התעסקות במכוניות המתחרות (מה שיהפוך להיות רלוונטי אם יום אחד גם משתתפי הג'ימקאנה יהיו נתונים ל scrutineering)

טוב מאוד שסגרו את המתחם הזה, לא רק בגלל שזה מה שמקובל ברחבי העולם אלא גם מכיוון שזה שימש מעבר לצופים להגיע לאזור סככת המשתתפים, מתחם ההזנקה וסוכת השיפוט.

הפעם לא היה בידי לנצח מהסיבות הברורות ,הספרדיות לא יכולות על היפניות...עדיין

למרות הרכב המדהים של ספוילד ובלי להוריד כמובן מהיכולת הגבהה

של הנהגים בקטגוריה 2000 סמ"ק\טורבו

מעיון בתוצאות עושה רושם שהיית תחרותי גם ביחס ליפניות המדוברות. היית רחוק רק שניה אחת מכניסה לגמר.

אני בהחלט חושב שיש מקום לשקול הפרדה של הקבוצה הזו לשתי קטגוריות - אולי לפי קריטריון הנעה כפולה/לא הנעה כפולה. זה יהיה מאוד רלוונטי כשיותר מתחרים ילמדו למצות את היכולת של האוואים/אימפרזות שלהם.

למה חייבים למסחר את זה בצורה כ"כ חזקה? ב-MDC הקודם הייתה קריינות נעימה לאוזן, ופרסום בגדר הסביר. אנשים לא טיפשים, וגם רוצים טיפה שקט או מוסיקה נעימה בהפסקות.

במידה רבה התפתחות הענף תלויה בספונסרים, גם ספונסרי-על של הארוע וגם ספונסרים פרטיים של מתחרים. ללא אזכור של הספונסרים, איזה טעם יש להם להשקיע כסף?

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...