Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקנה אחד, תפתח, תריח, תטעם. אם מריח טוב וטעים אז יופי אם לא, אז לא. כן כתית, לא כתית, כן במועצה, לא במועצה, את מי זה מעניין...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

משנה מאוד איך עושים אותו , ושהוא לא מעורבב עם שמן זול יותר (וזה קורה הרבה עם שמני זית המיובאים מחו"ל)אני הייתי שקט יותר אם הייתה עליו חותמת של מועצת הזיתים

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
משנה מאוד איך עושים אותו , ושהוא לא מעורבב עם שמן זול יותר (וזה קורה הרבה עם שמני זית המיובאים מחו"ל)אני הייתי שקט יותר אם הייתה עליו חותמת של מועצת הזיתים

משנה למה?

אם זה טעים זה טעים, מה איכפת לי אם זה זול?

אני לא מכיר את מועצת הזיתים, אבל מועצות למיניהן תמיד יעסקו קודם כל בקידום האינטרסים הכלכליים של חברי המועצה ואילו לא תמיד תואמים את האינטרס של הצרכן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם המחיר פחות מ-30 ש"ח לליטר זה חשוד. בזמן האחרון יש הרבה זיופים.

אבל אם זה טעים לך והמחיר נראה לך - למי אכפת?

פורסם

מה הבעיה עם שווארמה מחמור?

הסיבה שאתה אוכל פרה ולא אריה/חמור/סוס זה מכיוון שזול יותר לגדל פרה.

אתה אוכל ביצים של תרנגולות ולא של בעלי חיים אחרים מאותה סיבה ואולי בגלל הטעם.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

השבוע תדלקתי בכפר קאסם (דלקן) ושאלתי את המתדלק איפה מוכרים שמן זית, הוא הציע לי 18 ליטר ב-500 ש"ח.

המחיר די טוב, אבל מה אני יעשה עם 18 ליטר.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
השבוע תדלקתי בכפר קאסם (דלקן) ושאלתי את המתדלק איפה מוכרים שמן זית, הוא הציע לי 18 ליטר ב-500 ש"ח.

עם דלקן?

פח זה 16 ק"ג.

אם כבר הגעת עד כפר קאסם , רד לאיזור התעשייה ושאל איפה בית הבד של ג'אמיל. כשתגיע תגיד ששמר שלח אותך .

במחשבה שנייה , אל תגיד עליי כלום , הוא לא מכיר אותי , אבל שמן זית תוכל למצוא שם. 500 זה המון. אם תוכל לחכות עד נובמבר - יהיה המון שמן , הרבה יותר בזול.

• תוכן חדש...