Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון פיאט, 23.6.06, חיפה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי ה-23.6.06 בשעה 15:00 יתקיים מפגש מועדון פיאט ב"מצת אור", חיפה.

נסתדר בחניה לפי דגמים, נערוך היכרות בין חברי המועדון ותועבר הרצאה בנושא זיהום אוויר והתקנות החדשות ע"י דני זומרשטיין המארח.

למגיעים מהדרום והמרכז- נפגש בשעה 13:45 בתחנת הדלק "דור" שביקום (מקום המפגש הקודם) ונצא בשיירה ארוכה (מקושטת דגלים) בשעה 14:00 בדיוק לכיוון חיפה.

ניתן להתעדכן בשירשור זה.

להתראות.

www.fiatclub.co.il

inv4.jpg

פורסם

תהנו ותשכילו !

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אירוע אצל דני זומרשטיין ושאני לא אבוא?!

אפשר לבוא אנשים לא בעלי פיאטים למינהם?...בתקווה להצטרף למועדון PSI בקרוב עם איזה 205 GTI או 106 ראלי, אבל אם לא נמצא אחת נורמלית עד אז...אני בא עם ליסינג :oops:.

פורסם

אפשר לבוא גם אם אתה לא בעל פיאט, אני לא חושב שתהיה בעיה מכיוון שגם במפגש הקודם היו משתתפים שהם לא בעלי פיאט.

רק תחנה את המאזדה בצד ולא עם כל הפיאטים... :-)

פורסם

המפגש הקרוב בחיפה . הוא יהיה דינמי ביחס לקודמיו, השיירה - ססגונית המשלבת בה רכבים מודרנים+אספנות ומיוחדים.

רכבי האספנות - ספיידרים, ספורט-קופה וה X1/9 שהייו בייקום- אנא עשו מאמץ להגיע. זה תורם לא רק לשיירה אלא מהווה שיעור חינוך עבור הצעירים המוכנים למכור נשמתם עבור ג'אנט , אך מרימים גבה למראה פיאט אספנות.. :?

מעבר לכך- נזכה לשמוע מדני דברי חוכמה , להנות מאווירה כללית של מועדון נלהב וכמובן - רפי לין , יפתור לנו תקלות מעצבנות במערכות של MAGNETI MARRELI ..:wink:

תבואו - יהיה גרוייסע שמייח שם!

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

• תוכן חדש...