Jump to content

gilgil

  • הודעות

    76
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי gilgil

  1. למכירה מגש אחורי במצב מצויין, ללא חורים לפיג'ו 306. בפרטי.
  2. ביום ו', 9.8.13 בשעה 16:00 יתקיים מפגש מועדון פיאט ברחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה, במגרש שמול קפה מצדה (סמוך למפגש מועדון אלפא). במפגש גדול מהרגיל, תיערך השקה לפיאט ריטמו 83. מוזמנים בעלי פיאט מכל השנים ומכל הדגמים (כמובן שהמפגש פתוח לקבל הרחב). נשמח לראותכם, הנהלת מועדון פיאט.
  3. ביום שישי הבא, 3.8.2012, יתקיים אירוע איטלקיות קיץ 2012 ברחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה, במגרש שמול קפה מצדה (מפה). באירוע, נהנה ממפגש משותף של מועדון פיאט ישראל עם מועדון אלפא רומיאו ישראל, בעלי לנצ'יה, אוטוביאנקי, אבארט ועוד, מכל הסוגים ומכל השנים. מועדון פיאט יקיים השקה לפיאט 127 שנת 84, שעברה בירושה מסבא לנכד (הסיפור המלא בהשקה). התכנסות וחניה עפ"י דגמים בשעה 16:30, התחלת האירוע בשעה 17:00. שרשור ממפגש דומה שנערך בדצמבר 2008 האירוע פתוח לכולם וכמובן שמצפים לראות את חברי מועדון ה-5 בעלי האיטלקיות. להתראות .
  4. מועדון פיאט משתתף בצער המשפחה. יהי זכרו ברוך.
  5. תודה עמיקם, ההשקה (אבארט) נדחתה בשבוע ל- 18.3.11. להתראות .
  6. ראשית, המון המון תודה למוסך שמשון על האירוח החם. מזל טוב לרפי לין על הרכישה הכפולה המוצלחת. תודה לקובי שניצח על שיירת הפיאטים ממפגש השפלה (עוד נפגש ) ולצביקה על התיווך שהוסיף גוון למפגש. ללא קשר לאירוע זה, שמיקומו שונה כחמישה ימים לפני קיומו, הנהלת מועדון ה-5 עודכנה לפני מס' חודשים (ע"י אמוץ), שמועדון פיאט עורך מפגשים חודשיים (בכל יום שישי הראשון של אותו החודש) בצמוד למפגש מועדון אלפא בהרצליה. כמו כן, מועדון פיאט ממשיך לשמור על הקשר והתאום עם מועדון ה-5 מול אמוץ, בהמשך ליוזמתו של מצא, שבנה את הקשר בין מועדון ה-5 לשאר המועדונים המוטוריים. שתהיה לכולנו שנה טובה ומלאה באירועים ושת"פים מסוג זה .
  7. נבדקת האפשרות, מול סמל"ת, לקיים אירוע דומה למועדון פיאט. מאמין שתשובה תתקבל לאחר האירוע הנ"ל, כמובן שעדכון יועבר להנהלת מועדון ה-5 ויפורסם גם כאן.
  8. אמנם אני בעד מקוריות, אבל במקרה הזה... בבקשה:
  9. שלום, בסוכות בשנה שעברה, רכשתי ריטמו שחורה שחנתה בכיכר המדינה ופורסמה ע"י מכר של בעל הרכב מראש העין. הרכב שנת 82 בנפח 1500 סמ"ק, 85 כ"ס (לפחות בשנת 82). לגבי הצבע - מסתבר שהשמש כאן יכולה לשנות את הצבע משחור למשהו שנראה כחול , אבל במקומות המוצנעים ברכב ניתן לראות את השחור המטאלי המקורי (והיפה). הרכב נרשם בארץ באוגוסט 82 - באותו חודש פורסמה כתבה על רכבים פתוחים במגזין "טורבו" ביניהם הריטמו הנ"ל. הודות לחבר שגולש כאן, בשם דרור, השגתי סריקה של השער והכתבה (תודה גם לאון יעקבסון שצילם עבורי את הכתבה הנ"ל). ועוד תודה לרפי לין על דגם יפהפה של ה-CABRIO. מקווה שפתרתי תעלומה אחת לפחות . מצורפות תמונות של הדגם, הרכב ממגזין "טורבו" ולאחר 27 שנים, תהנו. אם כבר עלה נושא הריטמו - מישהו יודע מה עלה בגורל ה-130 TC?
  10. תזכורת, המפגש היום.
  11. תתחדש, נראית מצויין לגילה! יפה שהורדת את השלט "ימותו הקנאים", בטוח שלא חסרים כאן כאלה (אני מכיר לפחות אחד כזה ).
  12. עם כל הרצון הטוב, אין באפשרותנו להעתיק את המפגש דרומה. כוונתך ל- X1/9 השלישית שנכחה במפגש .. ypbb, פרטים לגבי הזהובה תוכל לקבל מבעל הכסופה.
  13. לו"ז לאירוע: חברים צפוניים: בשעה 13:10 הגעה לצומת יוקנעם, בשעה 13:20 יציאת השיירה לכיוון איקאה. חברים המגיעים מדרום וממרכז הארץ, בשעה 13:45 תחל חניית רכבים במגרש לפי דגמים. 14:00 (שעה משוערת), כניסת השיירה מהצפון. 14:50 התכנסות לשיחה עם הנוכחים. 15:00 השקת פיאט 127 ספורט, שנת 81. מצורפות מס' תמונות מהאירוע הגדול האחרון של המועדון, בו הושקה 124 ספיידר. הכניסה כמובן חופשית, נשמח לראותכם.
  14. ביום ו', 22.2.08 בשעה 13:45 יתקיים מפגש מועדון פיאט בחניית איקאה. במפגש גדול מהרגיל, תיערך השקה לפיאט 127 ספורט '81. מוזמנים בעלי פיאט מכל השנים ומכל הדגמים. *מתארגנת שיירה ליציאה מאיזור הצפון. *במקום יוגש כיבוד קל.
  15. למכירה: מיצובישי לנסר GLX שנת 93, כסופה. יד שניה (פרטית), אוטומטית, מזגן, ח"ח, נ"מ. 147000 ק"מ, טסט לשנה. שמורה במצב מצויין, ללא תאונות. 052-4004422
  16. לא היית חושב לקחת אותה לחלקים... הרכב היה חדש במלוא מובן המילה והוא היה יכול להשלים לך את האוסף אם לא היו מעבירים אותה לשטחים (ואם לא הייתי קונה ) - ואם היא לא הייתה בשטחים עכשיו, הייתי קונה אותה שלשום (...הכל ברוח טובה, כן ). באמת לא ציינתי, היא הייתה שנת 82 MK3. gluk - תודה על התנחומים, אני עדיין בשלבי עיכול שה-127 ברחה לי מהידיים. אני גם די כועס על עצמי.. מצד שני ברגע שהבנתי שהרכב הורד - לא היה טעם לקנות אותו בלי איזושהי ידיעה שאפשר להעלות אותו על הכביש ולכן "התמהמתי". גיא, שאלת על המחיר - זה לא סוד, אבל זה כואב.. מאוד.. 1,000 ש"ח (הפסיק במקום הנכון). ועוד קצת שמן למדורה - ביום שני פורסמה עוד 127 שנת 83 עם רשיונות מוקפאים ב- 700 ש"ח (גם אתם חושבים על מה שחשבתי?). למרות שקשה לי להאמין, אני מקווה שהסיפור על המכירה לשטחים מצוץ והרכב נמכר למכר של המשפחה או לפחות למישהו בתחום הקו הירוק ועוד נראה אותה מסתובבת באזור. תודה שוב לכולם על התגובות, גילי.
  17. תודה על התשובות, אך לצערי הרב (פשוט אין מילים לתאר עד כמה), הרכב הועבר הלאה לבני דודינו. אני אוכל את עצמי שלא עשיתי באותו רגע זכרון דברים - היה לי ברור שביום ראשון (השבוע) אנחנו פשוט נפגשים ומעבירים ידיים עד שנכנס נושא ההשבתה. ביום ראשון העלתי את השאלה כאן, אתמול ניסיתי להשיג את הבעלים והיום לאחר שתפסתי אותו (סוף סוף) נאמר לי שהרכב עבר ידיים (ביום ראשון, תוך כדי הכתיבה בפורום הסכמנו שאתן לו תשובה עד יום שישי - התשובה הייתה אתמול). מהו הרכב? פיאט 127, 903, 2 דלתות. יד ראשונה, 69000 ק"מ חונה מאז ומתמיד בחניה מקורה. הרכב (היה) חדש! TO GOOD TO BE TRUE.. זה מה שראיתי .
  18. זה לא כ"כ פשוט מבחינתה - "הרכב נמחק מהמאגר ולא ניתן להחזירו". מהשיחה איתה נראה שיש רצון לעזור אך היא לא יודעת איך. דיברתי קודם עם משה אזולאי והבנתי שקרו מקרים, מישהו כאן פעם החזיר רכב כזה לכביש? אם כן, איך?
  19. אני מבין שכוונתך היא לתבוע את משרד הרישוי על הטעות (או שתסביר באיזו טענה), אז אוסיף פרט נוסף ולא נעים, טעות האנוש היא של הבת של בעל הרכב , שעובדת במשרד הרישוי והשביתה את הרכב במקום להקפיא את הרשיונות.
  20. שלום לחברי הפורום, ביום ו' האחרון מצאתי רכב ולאחר בדיקה קצרה החלטתי לקנות אותו. הרכב משנות ה-80 המוקדמות והבעלים אמר שהרשיונות הוקפאו בחצי שנה האחרונה וסיכמנו שהשבוע נדבר ונסדיר את עניין הרכישה. היום בבוקר, קיבלתי טלפון מהבעלים ונאמר לי שנעשתה טעות... במקום להקפיא את הרשיון - הרכב הושבת . עם כל הרצון הטוב של המוכר, הרכב לא נמצא יותר במאגר ואי אפשר לשחזר אותו במשרד הרישוי. אציין שהרכב ללא תאונות וללא תקלות ונעשתה טעות אנוש. נכון, זה לא חדש, רכב שהושבת לא יכול לחזור לכביש, אבל... טעות אנוש... בגלל רשומה ב-DB? חוזר על הכותרת - אולי בכל זאת אפשר לעשות משהו? היה איזשהו תקדים למקרה כזה?
  21. בדיוק קראתי שלג'ורג' יש יום הולדת - מזל טוב. אולי הוא יעזור לך : השרשור הבא נמצא אצלי ב Favorites, שים לב לרכב המציץ משמאל לאוטוביאנקי אבארט' (פרוייקט מעניין בפני עצמו, מדובר על הודעה #126)... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=776472&postcount=126 אגב, עד כמה שזכור לי, אף אחד לא התייחס לאותה ריטמו בשרשור.
  22. ביום ו', 18.5.07 בשעה 14:30 יתקיים מפגש מועדון פיאט בחניית איקאה. במפגש גדול מהרגיל, תיערך השקה לפיאט 124 ספיידר '76. מוזמנים בעלי פיאט מכל השנים ומכל הדגמים. *מתארגנת שיירה ליציאה מאיזור הצפון. *במקום יוגש כיבוד קל. הזמנה - מפגש מועדון פיאט .doc
  23. תזכורת, המפגש ביום ו' הקרוב. שיירה מקושטת דגלים תצא בשעה 14:30 מתחנת הדלק סיריים, שעת המפגש באשדוד - 15:00. מלבד המפגש הגדול לפני ההפוגה החורפית, תועבר הרצאה בנושא כריות אוויר ופיצוץ יזום, בנוסף יוגש כיבוד קל. נשמח לראותכם.
  24. ביום ו' הקרוב, 20.10.06 יתקיים מפגש מועדון פיאט במעבדה לרכב ממוחשב של אייל נוימן באשדוד. במפגש נתרשם מהמעבדה, תועבר הרצאה בנושא כריות אוויר ובהמשך פיצוץ יזום. שיירה מקושטת דגלים תצא ב-14:30 לכיוון אשדוד, שעת המפגש באשדוד - 15:00. פרטים נוספים ולו"ז באתר המועדון www.fiatclub.co.il . נשמח לראות בעלי פיאט נוספים, להתראות.
  25. ביום ו', 20.10.06, יתקיים מפגש מועדון פיאט במעבדה לרכב ממוחשב של אייל נוימן שבאשדוד. פרטים נוספים ניתן למצוא כאן, להתראות.
×
×
  • תוכן חדש...