Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילה טובה על צ'מפיון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכתוב נכתב כאשר הם אחראים על התקלה במקרה הנ"ל :)

צ'מפיון אחראים לתקלה, כמו כן הם אחראים להביא מוצר תקין ולא פגום.

כך גם לכלל המוצרים שנמכרים בשוק.

כאשר אתה מקבל מוצר דפוק בתקווה שלא יחייבו אותך על התיקון... זה קורה רק כאן. וכאשר מתקנים על חשבונם... חבל על הזמן איזה שירות בובה.

לא! ממש לא כך זה צריך להיות.

היתה צריכה להיות בקרת איכות שתבדוק את המוצר לפני הגעתו ללקוח. ואם זה לא קורה והלקוח סובל במשך תקופה אז מגיע לו בנוסף לתיקון המיידי ללא חיוב כמובן גם פיצוי על עוגמת הנפש.

כל זאת צריכה לעשות חברה שמכבדת את עצמה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלי נדר שם אני יעשה את טיפול 75 אלף.

אני שמח לשמוע שיש למי ללכת, הצ'מפיון שבפ"ת לא מתייחס כל כך ברצינות אליי(נער) לעומת אנשים מבוגרים.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

ג'וקר אתה קצת מגזים אתה רוצה שצ'מפיון יבצעו בקרת איכות לכול רכב שהם מוכרים? הרכבים יוצאים מהמפעל אחרי שעברו בקרת איכות לצ'מפיון אין את הזמן והקלים לבדוק כול רכב ורכב שהם מוכרים.

הלקוח מגיע עם מוצר פגום הוא קיבל שירות מהיר ואדיב למרות שהחלק לא כלול באחריות.

אני לא יודע מה איתך, אבל היבואנים בארץ נוטים לדפוק את הלקוח בכול פינה ובכול דרך, ואם יבואן מתנהג כראוי מגיע לו כול הכבוד.

מה לעשות זו ישראל וצריך לציין את אלה שפועלים כמו שצריך.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אתה יודע מה, אני יושב פה בבית עם חיוך על הפנים...

תיודע למה? כי יש לי חבר טוב שיש לו גולף שנת 2002, יש לו בעיה בגולף שהוא החליף לפני 2000 קילומטר צלחות (שהיו מעוותות) ורפידות בצ'מפיון והיום הוא לוחץ על דוושת הברקס אני אומר לך הברקסים עושים רעש כמו של רכב, וכל צלחות שלו מעוותות כמו לא יודע מה, זה כבר הפעם ב-2 שהוא מגיע לצ'מפיון לתקן את זה והם אומרים שזה לא כלול באחריות ולכן זה יעלה בעלות של ברקסים קידמיים חדשים, וגם התחילו להגיד לו שהלך לו עוד כמה דברים על הדרך ושהרכב צריך לעשות טיפול שמנים כללי (עשה לפני 5 אלף קילומטר) כי הוא לא נשמע טוב, ובקיצור זה יוצא 4000 שקל!!!!!!!!!! עכשיו בירור קטן בטלפון העלה שצלחות ורפידות של OMP קידמיות עולות 1400 שקל, אז זה יוצא הרבה יותר משתלם וגם יותר טוב.

בכל מקרה, אני יודע שבחיים אני לא מתקן בחברה פשוט גניבה.

פורסם

קרה לי מקרה דומה עם צ'מפיון, לא יודע עם הם יצאו שם לטובה או לא, אבל..

נהרס לי גיר בפולו שלי(2003) דיסל, אחרי 90 אלף קילמטר... משהו שנראה לי קצת תמוהה...

הלכתי למוסך, ונאמר לי שם שהעלות הכוללת תעמוד על 12K, לאחר שסירבתי בתוקף להחליף את הגיר אצלהם, הם אמרו לי שיקחו ממני את המס' פלאפון שלי, וידברו עם החברה בגרמניה ויראו מה יעשו...

אחרי יום חזר אלי נציג שלהם, ואמר לי שהם מוכנים להשתתף איתי ב-50% מהעלות...

אחרי שפירקו את הגיר, הם אמרו לאבא שלי שהקלאץ' גמור, וגם אותו צריך להחליף... אבא שלי שאין לו כח לשטויות, אישר להם מייד...

בקיצור, על גיר שלא היה אמור ללכת כל כך מהר...יצא לי לשלם עם עבודה כמעט 9500 שקל...

ואני שואל, למה להשקיע הרבה כסף על רכב גרמני(אמין כביכול) אם אין אמינות!!!?

מקרה נוסף:

המזגן שלי חדל מלתפקד, הלכתי למוסך, אמרו לי שאיזה חישן במחשב הלך ולסדר את זה יעלה לי כ-1000 שח' אולי קצת יותר...

הלכתי למקום שמתמחה במזגנים...

והוא סיפר לי, שבפולו יש פאק ידוע, שהמנוע שמזיז את המסילה מאוויר חיצוני לפנימי נדפק ואז הוא מכניס רק אוויר חם מבחוץ...

ב-רבע שעה הוא סגר לי את המסילה, כך שתמיד יגיע אוויר מבפנים, לקח על זה 150 שקל, והמזגן עובד ניפלא...

פורסם

עידן, הרכבים עוברים בקרת איכות לפני צאתם מהמפעל.

שקיבלנו את הרכב - הבלמים היו בסדר, רק שהיה עליהם חלודה (לא בשטח הדיסק, אלא בצדדיו)

והיו קשים בבלימות הראשונות.

נאמר שהחלודה היא כתוצאה מהעמידה בנמל - מהלחות או Whatever וזה נשמע הגיוני.

בזמן האחרון ההגה התחיל לרעוד בבלימה ולמשוך מעט שמאלה, אז הצצתי בדיסק השמאלי וראיתי מעיין מדרגות.

אני בספק רב שככה הרכב יצא מהמפעל.

חבר טוב קיבל את הפביה 06 שלו לפני כחודש, וגם אצלו הדיסקים חלודים ושורקים קלות...

זה אומר שהיא פגומה?

מוצר פגום? הגזמת... אם האוטו היה עובר תאונה בהובלה, או אם היו בעיות מכניות רציניות

הייתי מסכים איתך... סה"כ מדובר בדיסק בודד שעשה בעיות לאחרונה, ביג דיל :-) העיקר שזה סודר

יש דברים הרבה הרבה יותר גרועים, ככה שלא צריך להיות ישראלי מצוי ולהיתפס בקטנות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ואני שואל, למה להשקיע הרבה כסף על רכב גרמני(אמין כביכול) אם אין אמינות!!!?

ב-רבע שעה הוא סגר לי את המסילה, כך שתמיד יגיע אוויר מבפנים, לקח על זה 150 שקל, והמזגן עובד ניפלא...לגביי האמינות: כתבתי את זה כבר מליון פעם וכבר נימאס לי לכתוב את זה:

גם יפאניות עושות בעיות! עושה לך טוב על הלב לראות made in Japan? תקנה יפאני!

אמינות זה המון מזל ואיך שאתה מטפל ברכב! הייתה להוריי איביזה 94 שגמעה 170 אלף ק"מ ב-8 שנים והוחלפה רק משאבת דלק וזה גם כי לא מילאו דלק! והעיקר כולם אומרים שאיביזה זה חרא של אוטו!

תפסיקו לבלבל ת'מוח!

ולגביי המזגן: עשית משהו מאוד "חכם"! אתה לא מקבל אויר נקי מבחוץ וזה עלול לגרום לחוסר חמצן בזמן נסיעה ולגרום לכאבי ראש ועייפות! מאוד חכם ובטיחותי! תמשיך כך!

עריכה:

כל הכבוד לצ'מפיון! ואגב, לכל מי שבא בטענות: צ'מפיון והיצרן לא מעוניינים שהרכבים שלכם יסעו עם צלחות ורפידות דפוקות. אל תשכחו שגם הם קונים את החלקים הנ"ל מחברות חוץ ובחברות הנ"ל לפעמים יש פגם בייצור ואין מה לעשות. לפחות לאוראל הם החליפו, אני רוצה לראות חנות חלקי חילוף שתבוא ותחליף לכם פה בישראל סט כזה לאחר תקופה כזו.

איתמר

פורסם

לגבי המזגן : מסכים שזה דבר טיפשי לעשות. חכה שיתחילו ריחות של ריקבון ועובש מכך שתעלות האיוורור לא מאוורוות, שלא לדבר על זה שלפעמים סתם מתחשק משב אוויר מבחוץ, לאו דווקא ממוזג...

לגבי צ'מפיון, אני מאחל לפותח השרשור שלא יקרה לו מה שקרה לי כשפתחתי שרשור הערכה למוסך מסויים ברשת צ'מפיון... בביקור הבא שלי , התאכזבי כ"כ שנאלצתי להוסיף באותו שרשור דברי נאצה נגד צ'מפיון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לי אודי a4 ואני רוצה לשלוח מכתב על תקלה ברכב ואני לא יודע לאיזה מוסך לשלוח אותו כדי שיתייחסו אליו הדרגים הגבוהים אם מישהו יכול להגיד לי לאיפה לשלוח את המכתב ומה הכתובת והמספר של אותו מקום..

בתודה מראש: ניר

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם
יש לי אודי a4 ואני רוצה לשלוח מכתב על תקלה ברכב ואני לא יודע לאיזה מוסך לשלוח אותו כדי שיתייחסו אליו הדרגים הגבוהים אם מישהו יכול להגיד לי לאיפה לשלוח את המכתב ומה הכתובת והמספר של אותו מקום..

בתודה מראש: ניר

שלח ליצרן בגרמניה.
פורסם

כל הכבוד!

למרות ש'צמפיון מככבים כאן (ולא במובן החיובי של המילה), ברגע אחד של שירות טוב ללקוח הם זכו בלקוח מרוצה + המלצות שלו לאנשים אחרים.

חבל שאנשים בארץ לא מכירים את המילה "שירות".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני אגיד את זה עוד מליון פעמים: צריך לדעת לאיזה מוסך ללכת.

ולמי שמתלונן על עבודה יקרה:

הלך ברכב שלי (גולף 99) לוח פיקוד של המזגן והאיורור. הלכתי למוסך "ריטס" בבאר שבע (זה מה שהיה פתוח רק ביום שישי, הם, ברק וברע"מ עושים "תורניות" כל שישי) בריטס רצו 550 על החלק+200 ש"ח עבודה ללא מע"מ=750 ש"ח ללא מע"מ, ובמוסך ברע"מ שאני מטפל שם ברכב שלי הביאו לי הצעת מחיר (מודפסת!) שהיא 100 ש"ח עבודה+550 על החלק+מע"מ= 757 שקלים כולל מע"מ ועבודה! אל תהיו עצלנים ותעשו סבב בין מוסכים לפני שאתם בוכים.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

איתמר - מי ישמע.. 100 שקל הבדל בין מוסך מורשה מרכזי לסתם מוסך...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דיסקובר ואייל, לא הבנתם אותי!

שני המוסכים שציינתי מורשים צ'מפיון ולא מהיום אלא הם מהמוסכים הותיקים בבאר שבע!

במוסך "ריטס" רצו 200 ש"ח על עבודה ובברע"מ 100 ש"ח, בדיוק חצי!.

רק שתהיו בעניין:

במוסכים מסויימים של צ'מפיון ששוחטים בעבודה, טיפול קטן של החלפת שמן ומסנן שמן מגיע למשהו בסביבות 600 שקלים, בזמן שבמוסך שאני מטפל בו טיפול קטן עולה בסביבות 400 שקלים.

למשל החלפת רפידות וצלחות, יש מוסכים שלוקחים כסף על פירוק גלגלים! 44 ש"ח לפירוק והרכבת כל גלגל! במוסך שאני מטפל בו לא לוקחים על זה כסף ואני לא מדבר באויר אלא מנסיון בפולו 2002!.

עוד דוגמא? בבקשה: אחותי ניכנסה למוסך "ריטס" להחליף זוג נורות קדמיות H7. לקחו לה 189 שקלים, שבמוסך ברע"מ לוקחים 50 ש"ח כולל עבודה לנורה! (דהיינו 100 ש"ח לזוג, ותאמינו לי שבפולו זה סיפור להחליף מנורה כי בנורה השמאלית צריך לפרק מצבר ועדיין קשה להחליף נורה כי הגישה מחורבנת לכן אני מעדיף לא לשבור את הידיים, לתת למוסך וסלמאת) על מי ולמה 189 ש"ח? שראיתי את הקבלה עמדתי להתפוצץ!

אז,

מה שאני מתכוון שגם בין מוסכים מורשים יש הבדלים במחירים לכן כדאי לבדוק זאת ולהשוות ולא להתעצל וללכת למוסכי זבל שידחפו לכם זבל לאוטו.

איתמר

• תוכן חדש...