Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילה טובה על צ'מפיון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר קניתי זוג נורות H7 מעולות ,2 נורות לאור חניה ו2 אחוריות, בפחות מ50 ש"ח...

(הילד המתלהב שקניתי ממנו את הרכב, שם נורות קדמיות כחולות שגרמו לתאורה להיראות ערסית , והוציא את הנורות של אורות החניה משום מה...)

בשביל מה להכנס על זה למוסך?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי מישהו ירים את הכפפה וימליץ על מוסך אמין,טוב ומוסמך לטפל במכוניות מהסוג הנ"ל (גולפים ו A-ים למינהם)שהוא לא המוסך המרכזי? (אבל באזור המרכז)

פורסם
שבוע שעבר קניתי זוג נורות H7 מעולות ,2 נורות לאור חניה ו2 אחוריות, בפחות מ50 ש"ח...

(הילד המתלהב שקניתי ממנו את הרכב, שם נורות קדמיות כחולות שגרמו לתאורה להיראות ערסית , והוציא את הנורות של אורות החניה משום מה...)

בשביל מה להכנס על זה למוסך?

אני נתקל בעשרות אנשים בשבוע שנכנסים למוסך לצורך החלפת נורות. הרבה מאוד אנשים לא יודעים להתעסק בדבר כה פשוט ואין להם חוש טכני בסיסי לגעת בדברים מהסוג הזה - שלא לדבר על זה שהם מפחדים לגרום נזק יקר לפנס (שבר וכד') ויעדיפו לשלם יותר כסף ע"מ שבעל מקצוע יעשה להם את העבודה. אז מה עושים ? פשוט נכנסים למוסך ותוך 5 דקות יוצאים עם נורה חדשה וחיוב (רק על נורה - וגם לא יקר בכלל).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפי מה שאני קורא כאן בשרשור, ולפי הכרותי עם מחירי כל סוגי הנורות, 189 ש"ח זה בטוח לא עלות נורה.

אגב, שמעתי שבגולפים נשרפות נורות לעתים קרובות, האם נכונה השמועה?

אייל.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אולי מישהו ירים את הכפפה וימליץ על מוסך אמין,טוב ומוסמך לטפל במכוניות מהסוג הנ"ל (גולפים ו A-ים למינהם)שהוא לא המוסך המרכזי? (אבל באזור המרכז)

פליקס. הגולף (GTI) מטופלת אצלו בקנאות כבר 6 שנים ו 160,000 קילומטרים. שרות מעולה.

פורסם

אין חיה כזאת "בלמים לא מכוסים באחריות" הרפידות אינן מכוסות מאחר ומדובר בחלק מתכלה וגם אם בהן היה פגם צריך להיות כיסוי עבורן

דני גורביץ - שמאי רכוש ורכב

פורום ביטוח רכוש רכב נזיקין

http://community.msn.co.il/comm_community_page.asp?CommID=9098

פורסם
פליקס. הגולף (GTI) מטופלת אצלו בקנאות כבר 6 שנים ו 160,000 קילומטרים. שרות מעולה.

מה שמראה שעל מוסך אחד יכולות להיות מספר דעות מנוגדות לחלוטין.

האם נתקלם בבעיות חשמל/הצתה שטופלו במחלקת החשמל בפליקס?

הטענה שלי היא שמחלקת המכונאות מצויינת ומחלקת החשמל לוקה בחסר (ואני עדין).

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כל הכתוב משתמע לכלל המוצרים הקיימים (הכל מהכל) ועל דרך ההתנהלות של הספקים.

בנוסף הכל בהנחה שאכן המוצר היה דפוק מהחברה :) . ועכשיו לעיקר.

אתה מקבל מוצר דפוק מהחברה ואומר תודה שהחליפו לך....

זה מה קורה בארץ, מרוב שדופקים אותך (או שפשוט קרתה תקלה במוצר) אתה כבר אומר תודה על כך שדפקו אותך ושסידרו את זה אחרי כן.

נו.... אז כל הכבוד לצ'מפיון שסיפקו רכב עם דפק בייצור ותיקנו את זה... ועוד עליהם! מי היה מאמין...

אישית הייתי הופך עליהם את הרכב אם היו עושים לי חיוב על הבלמים... לא משנה איפה כתוב מה כתוב איך כתוב. כל עוד פדיחה של החברה הם אשמים, לא רק זה אלא גם הייתי מבקש פיצוי על עוגמת הנפש שנגרמה בסיפור הזה.

כל הכבוד להפיכת תרד' מפרגן לתרד' מקטר

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

זה תלוי בהרבה גורמים. יש בלאי סביר ויש בלאי לא סביר. רעידות כשהרפידות עדיין במצב טוב הן בלאי לא סביר ולכן הם היו אמורים לפעול כפי שפעלו ויפה שמשהו השתפר אצלם ולא צריך להתוכח על מה שמגיע לך.

לי פיאט החליפו קלאץ' אחרי 60,000 ק"מ באחריות מיזמתם (בכלל בלי שביקשתי שיכללו את זה במסגרת האחריות) בטענה שקלאץ' לא צריך ללכת כל כך מהר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אייל, מכיוון שבמוסך "ריטס" חייבו אותנו ב- 189 ש"ח, הם הפסידו אותנו.

בברע"מ אני מחליף נורה מהסיבות שאיציק אמר: אני מפחד לגרום נזק. פתיחת המכסה מאוד קשה וצריך ידיים מפלב"ם. גם אבא שלי שעובד פיזי התקשה להחליף בפולו נורה וגם הגישה מחורבנת.

בברע"מ גם לא לוקחים לי כסף על עבודה אז אני מחליף אצלהם ובראש שקט.

אתעלק על השרשור הנ"ל- הגולף של הוריי טופלה במוסך "השחר מוטורס" בחולון ביד השנייה ובמשך 70 אלף ק"מ, וביד הראשונה בפליקס (רק כ- 30 אלף ק"מ).

מה הרמה המקצועית של "השחר מוטורס"? האם הם נחשבים למוסך אמין ומקצועי? יש למישהו נסיון איתם? מבחינת טיפולים האוטו טופל כמו שעון (פעם בשנה/15 אלף) השאלה היא האם כדאי לבדוק עוד דברים ברכב כדי למנוע תקלות בעתיד או שאפשר לסמוך עליהם?

בתודה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

גגג רעננה

וכן, גם פליקס

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...