Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו משקיע בבורסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בטח נפל שלהם השרת או משהו......(והבורסה לא יכולה ליפול כי יהיה פניקה שחבל....)

וחוץ מזה לפי מה שאני לומד כרגע (ניתוח טכני), טבע ממש לא עומדת לעלות בשבועיים חודש הקרובים.

תשקיעו באפריקה לאיזה חודש או משהו....יש תיקון טכני

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

ניתוח טכני - הרמאות הכי גדולה בתחום

אתה לא חושב לעצמך מדוע כל המנתחים המוכשרים האלה לא יושבים בבית ועושים מליונים עם השיטות ה"מצויינות" האלה שהם מלמדים לכיתות בני 30 תלמידים לפחות בעלות של 2000-3000 ש"ח לתלמיד?

אני אגיד לך למה? כי יותר קל למכור אשליות מלממש אותם הלכה למעשה בבורסה.

אין הבדל בין ניתוח טכני לגרפולוגיה, או קריאה בקפה.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

לדעתי אתם טועים, הניתוח טכני לא מבטיח הצלחה, אלא גורם לך יותר להבטיח שלא תהיה נפילה.

ברגע שאתה לומד את המניה, אז אתה יודע עלייה יותר דברים.

בואו נניח לפידות(חברת נפט במקור), תסתכלו על ההסטוריה שלה בשנה האחרונה. המנייה הייתה שווה 3.5 בשלב מסוים היא עלתה ל8.7!!! ועכשיו היא מתייצבת על 7.5 כבר 4 חודשים בלי לזוז! והכוונה שהיא לא זזה זה לא תנועת ירידה ולא תנועת עלייה. יש אנשים שיושבים שם (לוקסמבורג, למכירים) שמונעים את הנפילה של המנייה, עד כדי כך שפעם כדי להוכיח את זה. אבא שלי הראה לי שהוא מוציא X מניות למכירה ב7 (דבר כזה מלחיץ את השוק וגורם לירידת ערך-אנשים חושבים שהמנייה בירידה) תוך פחות מ40 שניות, המניות נחטפו והוצאו למכירה במחיר המקורי של המנייה.

אז מי שלומד ניתוח טכני,יכול לדעת איזה מניות שומרות על עצמם.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

ניתוח טכני זה לא כמו לקרוא בקפה זה כמו לקחת פול קפה ולהגיד איזה קפה יצא ממנו.

ולשום שיטה בבורסה אין הצלחה מובטחת....זה חוק בסיס

כל השיטות לרבות ניתוח טכני מאפשרת לך לראות מה עומד לקרוא על פי מודולים של תגובות של אנשים

למצבים שונים ושמועות שונות

אתם לא מבינים את הפירצה שיש בבורסה...

מי שמניע אותה זה אנשים, ולאנשים יש נטייה קודם כל ללכת עם העדר

ושנית לחזור על אותם פעולות (טעויות?) בתגובה למקרים דומים.

וחוץ מזה אני לא איזה טמבל שהולך לבזבז 3000 ש"ח ואת הזמן שלי על "קורס".

יש לי ספר שממנו אני לומד כרגע, ושאני יסיים אותו אולי אני יקנה עוד ספר או משהו כזה...

וחוץ מזה שווה לנסות לדעתי (אופטימיות). שום דבר רע לא יכול לצאת מזה חוץ ממינוס כמה אלפים בבנק אם בכלל.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

פורסם

אם אתה חושב שמניות יתר, או מניות עם מחזורי מכולת שכונתית מתנהגות "טכני" אתה טועה ובגדול (מאד)

שנית כל, אם אתה בכלל חושב או מאמין שיש תבניות שחוזרות על עצמן בגרף, אתה רק משלה את עצמך, ראש-כתפיים, ספל-ידית, דגלונים, דגלים, משולשים ושאר שטויות... זה הכל הזיה ואשליה.

כל המנתחים הטכניים רואים "תבניות" שכבר קרו בעבר. איך זה יעזור לך לעשות כסף בהווה? לאלוהי הסוחרים פתרונים

ממליץ לך לפתוח כמה אתרי אינטרנט תחת הערך

random walk

תראה שגם גרפים אקראיים לחלוטין "מפוצצים" בכל אותן "תבניות"

תראה לי מנתח טכני שעושה כסף ביום-יום מהשיטה הזו, רק אחד

כל בתי ההשקעות הבינו את זה מזמן, וסגרו את שעריהן בפני "מנתחים, שונים, ואף קיפלו את כל המחלקות ה"טכניות" שהיו להם בעבר ושלחו אותם הבייתה

פורסם

בואו נניח לפידות(חברת נפט במקור), תסתכלו על ההסטוריה שלה בשנה האחרונה. המנייה הייתה שווה 3.5 בשלב מסוים היא עלתה ל8.7!!! ועכשיו היא מתייצבת על 7.5 כבר 4 חודשים בלי לזוז! והכוונה שהיא לא זזה זה לא תנועת ירידה ולא תנועת עלייה. יש אנשים שיושבים שם (לוקסמבורג, למכירים) שמונעים את הנפילה של המנייה, עד כדי כך שפעם כדי להוכיח את זה. אבא שלי הראה לי שהוא מוציא X מניות למכירה ב7 (דבר כזה מלחיץ את השוק וגורם לירידת ערך-אנשים חושבים שהמנייה בירידה) תוך פחות מ40 שניות, המניות נחטפו והוצאו למכירה במחיר המקורי של המנייה.

אז מי שלומד ניתוח טכני,יכול לדעת איזה מניות שומרות על עצמם.

את מי בדיוק זה מלחיץ?

מה היו שערי ההיצע ביקוש כשעשית את התרגיל הלא ממש חכם הזה

אם אבא שלך לא קלט את כל הביקושים שהיו בשערים שעד 7, זה בכלל לא דגדג את מחיר המניה

וכדאי לך לצאת מכל התאוריות קונספירציה הזו (לוקסמבורג, למכירים), אם מישהו באמת מחזיק הרבה כסף במניה הזו, הוא דווקא ישמח לתת למחיר לזלוג קצת למטה כדי שיוכל לאסוף סחורה בזול.

במקום לשפוך הון בלהחזיק את המחיר בלי לזוז (עסק יקר כשלעצמו)

פורסם

למישהו יש מושג למה האתר לא חוזר?

האם יש אתרים אחרים ישראלים או בחו"ל שהם זהים שאפשר להרשם אליהם?

קליאו ספורט :roll:

פורסם

מי שממש רציני בכל הענין..

לפני שנתיים חבר שלי עשה קורס אשר הוא לא שילם עליו, אבל התחייב לעבוד בחברה לאחר מכן לכמה חודשים.

בהתחלה כמעט ואין משכורת, אבל אתה מקבל תקציב ומתחיל לעבוד איתו, ורק אם אתה עובר רווחים מסוימים אז אתה מקבל משכורת.

לאחר כמה חודשים הוא כבר ממש התחיל להכנס לזה, והרוויח משכורת שלא מביישת.

היום הוא עוסק בזה באופן פרטי (מושקע עם הכסף שלו) במקביל ללימודים.

אבל לא הכל וורוד, בשנה+ האחרונות היו הרבה עליות, עד לשיא של המעוף ל900 נקודות (שהיו 800 כולם היו בטוחים שאוטוטו הכל נופל, וזה הגיע גם ל900)

היום הבורסה קצת בתהליכי ירידה, ולא הרבה אוהבים/ יודעים לעבוד שהיא במגמה הזו.

אגב, לקנות מניה של טבע, זה לא בטוח, זה אומנם מניה יותר שמרנית, אבל כלום לא בטוח, זה מושפע מחברות אחרות שעוסקות בתחומים שלה ומקבלות אישורים להפצת תרופות מסוימות, בדיוק כמו שהיא מקבלת את האישורים האלה.

מה שבאמת חשוב, כלום לא בטוח בבורסה, אפשר ליפול ובגדול.. לא הייתי ממליץ להשקיע את החסכונות.

בהצלחה לכולם

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

תודה על האתר...מי שמעליי שמה איפה שהוא

איזה באסה שהאתר השני נפל....

הייתי בתשואות חיוביות למרבה הפלא למרות הקניה המטומטמת של הריבוע הכחול

דרך אגב...לזה שמעלי (צמוד)...איזה קורס בדיוק החבר עבר ובאיזה מסגרת?

זאת חברה? אשמח לדעת את השם שלה.

תודה

פורסם

שוב שאלות ;)

א. האם גם זה בחינם

ב. מה אתה ממליץ למתחיל כמוני

ג. האם הממשק דומה כמו לאתר הקודם

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...