Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו משקיע בבורסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצות שלי לפני שרצים לברוקרים:

1. לפני הכל - קראו קראו ושוב - קראו. לא עושים כסף מתחושות בטן.

חוסר ידע יגרום לכם להפסיד כסף. הידע נרכש גם בהשקעה, אבל קודם כל עדיף שתקראו ספרים, חומרים באינטרנט, קורסים שונים (הערה לגבי הקורסים למטה). ולא חסר כאלה.

2. השקיעו "על יבש", הכוונה היא השקעה וירטואלית של הכסף ומעקב אחר ההשקעה (כמו האתר שהביא כותב ההודעה). יש גם לגלובס ממשק מצוין שמאפשר לנהל תיק השקעות בצורה מעולה.

3. תוך כדי השקעות יבשות, למדו מהטעויות, שאלו את התותחים שאלות, נסו להשקיע בכל המצבים (בורסה עולה, יורדת, יציבה, לא יציבה וכו').

בבורסה תמיד לומדים ולומדים. מי שבאמת מתכוון להשקיע וגם להרוויח מזה, שיקח קורס או מספר קורסים (ולא חסרים כאלה).

למידה עצמית לא יכולה להוות תחליף לקורס שמקצוען מדריך אותו.

גם אם השקעתם 10,000 שקלים בקורס או מספר קורסים, הידע שרכשתם יחזיר לכם את ההשקעה.

ועוד משהו - אל תתמקדו רק במניות. לבורסה יש הרבה מגמות ומצבים. מניות מרוויחות רק כשהן עולות.

הבורסה יצרה כלים שיעזרו לכם להרוויח בכל מצב בו נמצאת הבורסה (למשל אופציות).

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האתר חזר!!!!

רוצו בהמוניכם...

אני כבר בתשואות של כמה מאות שקלים

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

זהו האתר חזר לפעילות באופן רשמי...

מנהל התאר הודיע באופן רשמי...

פשוט סגרו להם את האכסון פתאום...

אני ביותר מ 2k תשואות....איזה כייף...

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם
הנני משקיע בבורסה על כסף אמיתי, בחודשים האחרונים הפסדתי סכום משמעותי מאוד מחברת טבע,

לא ממליץ עליה כרגע.

מנית טבע- קניתי אותה ב16610 ולפני שבוע וחצי, כשהתחילה המפולת הנוכחית בבורסה - מכרתי אותה ב 16600. בעצם הפסדתי רק עמלה קניה ומכירה.

היום אני רואה שהיא על 15880. תראה, בגדול ידוע שטבע היא מניה לטווח ארוך, אבל חבל להחזיק אותה כשערך שלה יורד, והאמת היא שנראה שהבורסה מיצתה את עצמה למחזור הנוכחי...

מקווה בשבילך לטוב, סימון.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

תופעת העדר-

מנייה עולה ועולה (נניח טבע) עד כדי שתופסת כותרות ראשיות בעיתונים...(שיא העלייה)

רואה זאת מר ישראל ישראלי וממהר לרכוש (כאשר בעצם זה הזמן למכור)

ולהפך..

יורדת המניה -מגיעה בערך לשיא הירידה- כותרות בעיתון - כולם מוכרים מהר (כאשר זהו בעצם הזמן לקנות)

מסקנה:

הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם, מה שבא בקלות באותה הקלות יעלם.

עוד כמה נקודות:

*הבורסה ("האמריקאית"), עולה ב-7% לשנה (ממוצע מיום הקמתה)

*לא כדאי במיוחד להמר בבורסה הישראלית (אפשר בדבר האמיתי)

*כשהכסף שאתה משקיע אמיתי הדברים משתנים

*לרוב האנשים קשה מנטלית להמר בשורט (וחבל..)

*כל שקל שלישי מושקע בבורסה (מעריב)

*טבע היא סתם דוגמה , לדעתי היא לא תחזור בקרוב למקום שבו היא הייתה .

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

goldtip חזר זה נורא נחמד

אבל איך משקיעים במניות בארה''ב

כל פעם שאני ניכנס (גם בבוקר גם בלילה) הוא אומר לי שהבורסה סגורה

ואני יכול להביא הוראות להמתנה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

רווח של 14 אלף שקל ביום אחד נחמד..

חבל שאני מרויח תמיד בכסף וירטואלי,אם זה היה הכסף האמיתי שלי כבר היתי מופסד ב50 אלף שקלicon_lol.gificon_lol.gif

פורסם

לכל אלה שאומרים שטבע היא מניה בטוחה: נסו לדמיין את המפולת של טבע ביום שהקופקסון - כמו חלק מהמתחרים הרציניים שלו - ירד מהמדפים בעיקבות תקלה לא צפוייה!

(רמז: בדקו לעומק את הדו"חות של טבע, ושימו לב לאחוז ההכנסות שתופס הקופקסון לבדו).

אני כבר עזבתי את הבורסה בארץ ועברתי לדבר האמיתי.

באופן כללי, עד כמה שידוע לי, אין מערכת מסחר רצינית בארץ עם Streamer אמיתי.

• תוכן חדש...