Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי פירלי בגודל 195/50R15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עופר, אתה לא זוכר מה רוני סיפר במפגש קליאו האחרון ?

בגלל זה ההתעקשות על פירלי. (זכותו של רוני לשמור על שתיקה בעניין ואני לא מתכוון להוסיף מעבר).

Veni Vidi Vici

פורסם
המלצתי בדוק איתם הזמנה מיוחדת שלך שתשלם עליה DOWN PAYMENT מראש, אם חיובי מצידם אתר צמיג של פירלי "אכיל" במידה שלך והזמן דרכם ונצל את ההטבות המסתוריות שלך.

אני מנחש שאתה מדגדג את הבת של יבואן פירלי.......אתה בסדר !!!

נסה פעם בת של ירקן...:shock:

אושרד,יש משהו לנשנש???

דודו

נ.ב

בנוגע לצמיגים..

DA ONE & ONLY... WANLY

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

ה P7 מדורג גבוה יותר מ P6 , ניתן לבדוק באתר של פירלי וגם ב tirerack, (שם משום מה הוא מופיע כצמיג performance בלבד, אבל כשנכנסים ללינק שלו הוא מוצג כ ultra-high performance.)

ה P6 מדורג כ A-A עם אורך חיים 400, וה P7 מדורג AA-A עם אורך חיים 260 בלבד.

בכל מקרה ה407 שלנו (2 ליטר) הגיעה עם P6 לא P7. לאוטו יש תגובות חדות מאוד לשינויי כיוון, וגם אחיזה אבסולוטית גבוהה מאוד, כולל ברטוב. אני לא יודע אם התגובות הם בגלל המתלים או הצמיג, כי ב tirerack הצמיג קיבל ציונים לא משהו מיוחד.

בכל מקרה מדובר על חתך 60. אני מניח שחתך 50 יהווה שיפור נוסף. כמו כן P7 יהוו שיפור נוסף. כמו כן שטח הצמיג אצלך בקליאו הוא רק 85% מהמידה שיש ב 407, אבל המשקל של הקליאו הוא רק 70%, כך שבאופן יחסי, אצלך כאילו הצמיג רחב יותר באיזה שתי מידות.

לינק

http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Pirelli&tireModel=P7

• תוכן חדש...