Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

קודם כל הרכב הוא דייהו לגנזה 01 ,2000 סמ"ק אוטומטי 155K

כאשר הרכב בניוטריל אוו ב D הסל"ד נימצא ב980 ממש קרוב ל אלף...לי זה ניראה הרבה ואני יגיד למה

לחבר שלי יש סוברו אימפרזה 99 אוטומטי 1600 סמ"ק שהאוטו לא זז אז הטורים יורדים ל600 סל"ד והאוטו לא רועד אוו נותן סימנים למשהוא.

לעוד חבר שלי יש מאזדה לאנטיס 1800 סמ"ק שנת 01 וגם אצלו הטורים נומכים,משהוא כמו 800 סלד כך.

ושאמתי לב שלרוב המכוניות סרק הסל"ד עומד על 900

(אין שום רעידות הכול יציב בכול המכוניות)

אז מענין אותי לדעת עם זה הרבה אצלי? אם כן אין אפשר לסדר את זה תודה

פורסם

ספציפית סובארו לא דוגמה כי באופן מסורתי בסרק המכוניות שלהם פועלות בטורים נמוכים כמעט באופן בלתי הגיוני יחסית למכוניות אחרות.

לכל אוטו יש נתון יצרן לגבי סל"ד בסרק (נקרא idle speed), חפש באינטרנט או תשאל בחברה. יכול להיות שזה תקין.

פורסם

1. לא מודדים סל"ד סרק לפי השעון בלוח השעונים, הוא די מרמה, ביחוד בסל"ד סרק.

2. יש רכבים שסל"ד הסרק שלהם הוא 550 ויש 950 תלוי בסוג המנוע (מספר הצילינדרים).

פורסם

אז ביגלל ששלי זה 2000 סמק זה כך גבוה?

לחבר שלי יש פיאט פונטו והסלד בסרק על 900 וזה 1250 סמק.

עריכה:

אני לא יודע כמה זה קשור אבל אני חושב ביגלל שזה קצת גבוה אצלי אז שאני מעביר בין N לD אז יש קפיצה כאזות, ולחברים שלי אין את זה כי ניראה לי זה קשור בסלד. הגיוני?

פורסם

אין קשר למכוניות אחרות,ב -N הטורים אצלך אמורים להיות על 900 סל"ד.

ב- D הטורים על 850 סל"ד.

אינפוזיה לבית המצערת,יכולה לתקן את הבעיה.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

המכה במעבר מ-N ל-D יכולה להגרם בגלל תושבת/תושבות מנוע קרועות.

כמובן שככל שהטורים בסרק גבוהים יותר המכה תהיה חזקה יותר.

פורסם

לפי אוטודטה, סל"ד הסרק שלך צריך להיות 800-900!

כך שאתה לא ממש רחוק משם, בעיות סרק יכולות לנבוע מהרבה מקורות (ראה שישורים

רבים בנושא...)

בהצלחה.

פורסם

בכל מכונית זה קצת שונה, אין מה להתרגש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אימפוזיה למנוע יכול ליפתור את הבעיה (K44?)?

אוו לגבי איזה איפוזיה דיברתה? אני די רוצה בקרוב לעשות איפוזיה K44

והמכה בגיר היא לא כזות חזקה אלה מרגישים את המעבר שבמכוניות אחרות פשוט אין את זה.

האוטו נסע 155 אלף שזה הרבה מאווד לשנה שלו (לא אני בחרתי זות אמא שלי מרגישה מלכה באוטו:-D )

פורסם

שאלתי ידידה שיש לה דיהו לאגנצה, היא אומרת שכשאר המנוע בטמפרטורת עבודה כבר חם מספיק בניוטרל הוא על 900 וב דרייב ב 0 קמ'ש עצירה הוא על 800.

זה נורמלי...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...