Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מחר אנחנו יוצאים כמה חברים לטבריה בבוקר-צהריים, אין לי מושג מאיפה לתכנן את הנסיעה אנחנו יוצאים מהרצליה ככה שזה אומר כנראה כביש החוף כיוון צפון?

אשמח אם מישהו יוכל לעזור למצוא מסלול נוח מהיר ובטוח לטבריה, כבישים לנהיגה כבר ביקרנו באיזור.

אבי.

פורסם

אתה מעוניין בכביש 6? מקצר משמעותית את הנסיעה...

אם כן, אז מהרצליה אתה עולה לכביש 5 לכיוון מזרח, במחלף קסם אתה עולה על כביש 6 צפון, יורד במחלף האחרון, אם אני לא טועה קוראים לו מחלף עירון, שם אתה פונה ימינה לכביש 65 מזרח, שזה בעצם כביש ואדי-ערה, ישר הרבההההה מאוד זמן, בצומת גולני לוקח ימינה לכביש 77 מזרח וישר אל תוך לב טבריה.

אם אתה רוצה בלי כביש 6, סע על כביש החוף צפונה עד מחלף קיסריה, משם ימינה לכביש 65 מזרח, ראה המשך בהוראות הקודמות.

תהנה.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אחלה אני יקח תעצה אני יצא ישר מאשדוד מהאירוע על כביש 6 אל תוך כביש ואדי ערה כמו שאמרת

הציעו לי במקום לעלות לצומת גולני וכד; פשוט לסוע לקראת סופו של 65 על 767 שיקח אותי גם כן ללב טבריה... מקובל?

אבי.

פורסם

לא. כי ככה אתה עושה עיקוף די גדול. כביש 65 לא נגמר בטבריה כי אם צפונית מעט לכינרת. חבל על הדלק.

בצומת גולני עזוב את כביש 65 ותחתוך לכיוון טבריה.

מאשדוד אתה יודע איך להגיע לכביש 6?

אתה נוסע על כביש 41 מזרח עד צומת כנות או קנות אני לא זוכר, שם הכביש מתחבר עם כביש 40 לכיוון דרום, אתה ממשיך ישר בערך 5 ק"מ, בצומת מסמיה אתה עולה על כביש 3 צפון, ממשיך עוד בערך 7-8 ק"מ, ועולה על כביש 6 לכיוון צפון במחלף שורק.

תהנה.

hagggg55 כתב:

פורסם

אורן הוא באגודות ה"לא אכפת לי מהדלק"...

אבי, אני יודע הכי נוח לנסוע לטבריה דרך צומת זכרון, אפשר לנסוע גם מקיסריה, אפשר להמשיך כל הזמן ישר דרך הצ'קפוסט...

הכי חשוב לא להשתולל על הגז שלא יפתיעו אותך דרדסים, נסיעה טוב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם המטרה היא טבריה, הכי פשוט ומהיר, לדעתי...

כביש החוף עד ואדי מילח (כביש 70), זורמים עם הכביש עד צומת אלונים, משם ימינה ומיד שמאלה לכביש 77 ומשם ישר עד טבריה.

חבל על הכסף של הכניסה לכביש 6.

אם אתה צריך את אזור דרום הכינרת (בית שאן ושות') - שווה לחתוך דרך כביש 6 ישר לואדי ערה ומשם לבקעה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אורן הוא באגודות ה"לא אכפת לי מהדלק"...

אבי, אני יודע הכי נוח לנסוע לטבריה דרך צומת זכרון, אפשר לנסוע גם מקיסריה, אפשר להמשיך כל הזמן ישר דרך הצ'קפוסט...

הכי חשוב לא להשתולל על הגז שלא יפתיעו אותך דרדסים, נסיעה טוב.

LOL!!! חזק אור! :roflmao: :roflmao: :rofl:

אבל מה כל כך בזבזני במסלול שהצעתי?

אוקיי אז כביש 6- מקובל עלי. לא צריך לבזבז הרבה כסף על זה... אגב, כמה באמת זה עולה? מסקרן אותי...

אה נראה לי שהבנתי למה זה בזבוז דלק. כי אני אומר לו לרדת 5 ק"מ על כביש 40 רק בשביל לעלות אותם בחזרה על כביש 3? צודק. לא חשבתי על זה. באמת אף פעם לא ייחסתי משמעות לדלק. ומפחיד אותי לחשוב איך אני אהיה כשסופסוף אקנה רכב משלי...:wink:

אורן

hagggg55 כתב:

פורסם
21.31 ש"ח ללקוח מזדמן.

18.12 ש"ח ללקוח וידיאו.

14.91 למנוי פסקל.

לקטע שדובר כאן? לכל הכביש?

פעם אחת נכנסתי בטעות קטע אחד ושלחו לי 14.90 חשבון... על שתי דקות... נראה לי יקר

פורסם
מ?יל?ק.
השם מילק הוא טעות נפוצה.

במקור, ואדי מילח, על שם המלח שנהגו להעביר בדרך זו. לא המקור הכי מקצועי לתחום, אבל גיגול מהיר הביא את: http://www.nrg.co.il/online/14/ART1/032/546.html

עריכה: וגם שפירא מאיר, שהוא מורה דרך בישראל ובכרתים:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=394&msgid=55873809

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לקטע שדובר כאן? לכל הכביש?

פעם אחת נכנסתי בטעות קטע אחד ושלחו לי 14.90 חשבון... על שתי דקות... נראה לי יקר

התשלום מתבצע על 3 קטעים (למשל בין מחלף אייל עד ניצני-עוז זה קטע אחד) מינימום גם אם נסעת רק קטע 1. מקרה הפוך הוא שאם תסע לכל אורך הכביש (9 קטעים), תשלם על 5 קטעים.

Veni Vidi Vici

פורסם

זהו סיימתי נסעתי וחזרתי, מאשדוד עליתי על כביש 6 עד סופו לכיוון צפון - כביש 65 כיוון עפולה - כביש 767 כיוון צומת כנרת וזהו חוף דוגית משם (:

תודה רבה על הייעוץ (אגב גם האגרה על כביש 6 משולמת ע"י החברה.)

אבי.

פורסם

גם אני הייתי בדוגית באותו הזמן כשאתה היית שם! חבל שלא אמרת שאתה נוסע לשם היה אפשר לארגן שם מפגש קארספואום.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...