Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קונה רכב ראשון עד 8000 שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכום אני חדש כאן ויש לי שאלה....מה כדאי??אני מעולם לא רכשתי רכב ועכשיו התחלתי להתעניין הדגמים שחשבתי עלייהם הם רנו 5, סובארו ג'סטי...בעצם כול הרכבים בסגנון ובמחיר שלהם...אני מוכן להשקיע עד 8000 שח...מודל מ90 עד 97......שאלתי מה הייתם קונים או מתעניינים יותר??על מה חשוב להסתכל??על מה לשים דגש ועל מה לא להתפשר?? וכמה פחות או יותר אמורים לעלות רנו 5 94וג'סטי 93?? והאם אתם ממליצים עלייהם כעל רכב ראשון??

תודה רבה לעונים והעוזרים!!

פורסם

ג'אסטי רכב פשוט,אמין,חלקים זולים.

עוד אופציות טובות מבחינת אמינות וחלקים:

שרייד,פיאסטה,סוויפט.

אונו גם אפשרות למרות שאם היא לא שמורה היא תעשה לך את המוות,זה רכב זול והטיפולים בו עולים גרושים.

לדעתי תרד מהרנו 5...רכב צרפתי ישן לא שמור,לא שורד טוב את השנים...ויהיו מי שייחלקו עלי..

תחפש מכונאי שייבדוק לך כל רכב שתתעניין בו

פורסם

שוב הויכוח של הרכב עד 8-10K.

כמו שאמרו - ספוויט, שרייד, ג'סטי, ותנסה למצוא פיאסטה במצב טוב - זולה ואמינה.

והכי חשוב - תעשה חיפוש, אתה לא יודע כמה חומר תמצא.

פורסם

אני ממליץ על סובארו ג'אסטי, הבאתי לפני חודשיים אחת כזו במחיר של 6000 ש"ח , שנת 91, יד 2... מ-ד-ה-י-מ-ה , לא נוגעת בדלק בכלל , מנוע כמו לגו , כל דבר להחליף זה עשרות שקלים (לא מגיע אפילו ל 100) , אין חיישנים וכל מיני דברים שמתקלקלים .. מנוע שרק נוסע !

ממליץ בחום !

פורסם

יהיו הרבה שיחלקו עלי אבל בשנים האלה אין רכב אמין . תלוי מה רמת התחזוקה שלו . לך תמצא רכב שמקבל פינוק מהבעלים שלו ומטפלים בו עם חלפים איכותיים ובזמן . לי יש רנו 5 שנתים רכב נוח יחסית למחיר ,מהנה לנהיגה , היו בעיות והוא ראה מוסך קצת אבל שמע אני מבסוט אחלה אוטו ואני ממליץ לך למצוא אחת שמורה וללכת על זה לא תתחרט ביחס לשאר הרכבים הוא הכי מאובזר ומפנק . יש לו שעון דיגיטלי ויש לו חגורות מאחורה וכסאות נוחים ושעון טורים ושמן ...לך על זה לא תתחרט.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...