Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מותקן אצלי המגבר של גיביאל וקומפננט דוטק מקדימה

עכשיו רציתי להוסיף סאב חשבתי על הסאב של פיניקס גולד

Octane ZR 10'

• 10d2: 10 inch 4/1 ohm subwoofer

• 10d4: 10 inch 8/2 ohm subwoofer

העתקתי את זה מהאתר לא הבנתי בדיוק כמה אוהם כל סליל

עכשיו אני מתכוון לחבר אותו לגיביאל המפורסם

איך בדיוק אני עושה את זה הכוונה לצורת חיבור והאם זה מתאים ?

קישור לסאב באתר החברה:

http://www.phoenixgold.com/2004/octane-zrspeakers.html

בתודה שי.

פורסם

כמו שהבנתי אתה רוצה לחבר את הסאב על גישור אחד נכון?

לפי דעתי במקרה ויוצא לך התנגדות סופית של 2 אום ומטה זה לא בריא לחבר שני סלילים לגישור אחד .

פורסם

זה שי ממשתמש אחר

אני רוצה לחבר אותו בגישור

אתה יכול להסביר למה לא בריא לחבר שני סלילים בגישור ?

והאם אפשר להשאיר אותו על 4 אום בגישור ?

פורסם

בוא נניח שיש לך סאב של 2 סלילים של 2 אום כל אחד - אם תחבר במקביל ואז ההיתנגדות תרד ל 1אום. אם תחבר בטור אז ההיתנגדות תהיה 4 אום - וזה בסדר גמור.

אבל אם הסאב שלך בתצורה של 2 סלילים של 4 אום כ"א אז בחיבור מקביל ההיתנגדות תהיה 2 אום, ובטור ההיתנגדות תהיה 8 אום..

תעיין כאן:

http://www.bcae1.com/spkrmlti.htm

פורסם

לפי מה שאני מבין יש לך שני סוגים של הסאב הזה ..

אחד שהוא בעצם 4 אום ויורד ל1 OHM

ואחד 8 אום שיורד ל2 OHM(נראה לי ביתי..)

אם הגיביאל המפורסם יורד לעכבה של 1OHM אז אין בעיה לחבר אם לא יורד אל תשים אותם בגישור תכניס כל סליל לערוץ וזה הכל ככה תנצל אותו יותר נכון !רק! ככה תוכל לנצל אותו..

פורסם
לפי מה שאני מבין יש לך שני סוגים של הסאב הזה ..

אחד שהוא בעצם 4 אום ויורד ל1 OHM

ואחד 8 אום שיורד ל2 OHM(נראה לי ביתי..)

אם הגיביאל המפורסם יורד לעכבה של 1OHM אז אין בעיה לחבר אם לא יורד אל תשים אותם בגישור תכניס כל סליל לערוץ וזה הכל ככה תנצל אותו יותר נכון !רק! ככה תוכל לנצל אותו..

עוד פעם אתה רושם דברים שאינם נכונים... ה JBL "המפורסם" לא יורד ל 1אום בהחלט.

פורסם

שוב שי.

אז על איזה סאב אתם ממליצים, הוא יוגבר מהגיבאל לתקופה ואחרי זה יגיע מונובלוק

על אתם ממליצים ברגע זה ?

בתודה שי.

פורסם

ShayF,

• 10d2: 10 inch 4/1 ohm subwoofer = סאב בעל 2 סלילים, שההתנגדות של כל סליל היא 2 אוהם. כאשר תחבר את 2 הסלילים הנ"ל במקביל תקבל התנגדות של 1 אוהם. כאשר תחבר את 2 הסלילים הנ"ל בטור תקבל התנגדות של 4 אוהם.

• 10d4: 10 inch 8/2 ohm subwoofer = סאב בעל 2 סלילים, שההתנגדות של כל סליל היא 4 אוהם. כאשר תחבר את 2 הסלילים הנ"ל במקביל תקבל התנגדות של 2 אוהם. כאשר תחבר את 2 הסלילים הנ"ל בטור תקבל התנגדות של 8 אוהם.

מכיוון שאתה רוצה לחבר את הסאב ל - 2 ערוצים, בחיבור גישור, של מגבר ה - JBL GTO75.4, כאשר במצב זה ההתנגדות המינימלית שהמגבר עובד היא 4 אוהם, עליך ליבחור את הסאב הזה 10d2: 10 inch 4/1 ohm subwoofer ולחבר את 2 הסלילים שלו בחיבור טורי.

כל יתר התשובות שקיבלת עד עכשיו מחברי הפורום הם שטויות וקישקוש.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...