Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

והנה זה בא עוד פעם ... גנבו לי את הסמל לאוטו.

הרכב הוא פולקסווגן בורה.

הסמל הקדמים. סמל חדש עולה קרוב ל 300 ש"ח.

לא אכפת לי שהסמל לא יהיה מפלסטיק גרמני איכותי, מצדי שיהיה מאיזה פלסטיק סיני זול.

האם יש מקום שמוכר סמלים לא מקוריים?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם
שלום לכולם,

והנה זה בא עוד פעם ... גנבו לי את הסמל לאוטו.

הרכב הוא פולקסווגן בורה.

הסמל הקדמים. סמל חדש עולה קרוב ל 300 ש"ח.

לא אכפת לי שהסמל לא יהיה מפלסטיק גרמני איכותי, מצדי שיהיה מאיזה פלסטיק סיני זול.

האם יש מקום שמוכר סמלים לא מקוריים?

כן. ברחוב שונצינו ת"א בידיוק אחרי התחנת מוניות (מהצד של ייצחק שדה) מול צנטרל.

קו---------------------------------------

פורסם

כל חנות "שיפורים" שכונתית אצלנו באזור הצפון מכילה בתוכה עשרות סמלים שונים ומשונים, העתק 1:1 למקוריים. מקסימום 50 שקל לסמל. (והכול חדש בשקית ניילון אטומה ללא שריטות וכו'.. לא גנוב)

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
תן כתובת של חנות באיזור הקריות..גם אני זקוק לסמל...

בתודה,

תומר.

בקריות אני לא ממש מכיר, אבל אם תגיע לאזור מתי שהוא, נסה במרכז ביג ברגבה (כביש 4 לכיוון צפון, לפני הכניסה לנהריה, צומת שבי ציון), בחנות בשם "רדיו יזיד", ממש בצמוד למקדולנדס.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...