Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סליחה שאני מתעלק , אבל יש ארופאיות שנותנות את אותן תחושות ו/או היית מעדיף ע"פ האיבו?

בתודה יהודה

אני בד"כ לא עושה את זה (לדבר בשם אנשים אחרים), אבל במחיר הזה, באופן כמעט אובייקטיבי, אין שום דבר שנמכר בארץ (אירופאי או לא אירופאי) שמשתווה לה מבחינת חוויית הנהיגה.

אולי רק הS2000 אבל היא תעלה לך עוד 50k.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
לא נהגתי באיוו אז אני לא יודע, אני מקווה לנהוג השבוע ולחוות את הפלא.

למרות שלפי מבחני הריסוק עדיף להיות הקורקינט :p

אין משהו שהאימפרזה עדיפה באמת לטעמך?

אתחיל בכך שאגיד שניסיוני על שתי הנינג'ות מתמצה ביום שלם במחיצת STI 8, 9 ו-10, ויום שלם במחיצת איוו 8 ו-9, וכן נהיגה על שתיהן בסיטואציות אחרות.

משהו שהאימפרזה עדיפה בו? שום דבר באופן מוחץ. לא התנהגות, לא כוח מנוע, לא תפעול, לא היגוי, לא בלמים. האימפרזה מאוד מרשימה כשלעצמה, אבל מול איוו היא פשוט מחווירה.

סליחה שאני מתעלק , אבל יש ארופאיות שנותנות את אותן תחושות ו/או היית מעדיף ע"פ האיבו?

בתודה יהודה

למה דווקא אירופאיות? למה לא פשוט מכוניות אחרות? באירופה לא מייצרים הרבה מכוניות מהסוג הזה (משפחתיות ספרטניות למדי, הנעה כפולה מתוחכמת, טורבו והספקים מוטרפים). כן מייצרים מכוניות יותר "שלמות" מהסוג של ב.מ.וו למשל - אבל במחיר גבוה משמעותית, עקב האיכות והאיבזור (בין השאר). וגם אלו לא תספקנה את אותם ריגושים של איוו, לטעמי. כמובן שיש גם ספורטיביות אירופאיות מדהימות, אבל לא מהתצורה הזו.

ול-yaheli, הניסיון שלך על אסתי הוא גדול משלי, אני מניח, אבל קשה לי להתחבר לאמירה שמעט שינויים באסתי ויש לך אוטו יותר טוב מאיוו. כוח אפשר לשפר בשתיהן בקלות. התנהגות והיגוי זה כבר סיפור אחר. לאסתי לעולם לא יהיה הגה כמו של איוו, ואני מניח שגם לא את ההתנהגות המלוטשת שלה, הנובעת גם מאופי הפעולה של מערכת ההנעה הכפולה. אני לא חושב שהאסתי מהירה יותר, גם כסטוק. ואני בטח שלא חושב שהיא טריקית יותר. אולי "טריקית" במובן של קושי בשליטה, אבל זה לא דבר טוב. ובטח שלא טריקית במובן של לשלוף שפן מהכובע - כי בזה האיוו היא בפירוש המצטיינת מבין השתיים, זו שיש לה יותר טריקים בשרוול...

אני מכיר אישית לא מעט בעלי אסתי שעברו לאיוו. רובם נהגים משכמם ומעלה (חלקם בטח אתה מכיר - שוכני פודיומים בג'ימקאנות בין השאר). גם מי שלא עבר יודע - אין כמו איוו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כן מייצרים מכוניות יותר "שלמות" מהסוג של ב.מ.וו למשל - אבל במחיר גבוה משמעותית, עקב האיכות והאיבזור (בין השאר). וגם אלו לא תספקנה את אותם ריגושים של איוו, לטעמי. כמובן שיש גם ספורטיביות אירופאיות מדהימות, אבל לא מהתצורה הזו.

אוקי , יש מכונית שמספקת את הריגושים של האיוו בתוצרה אחרת? או בתצורה יותר שלמה כמו שאתה קורה לה ? בא נניח שאנו מוציאים פרארי ושות' מהרשימה, חוץ מהן MONY NO OBJECT יש משהו

שמשתווה או עובר אותה בחויית נהיגה ?

אולי אחדד את זה זכית בלוטו ואתה יכול לקנות מכונית הנמכרת בישראל ,ואתה רוצה מכונית גם ליום יום מה הייתה בוחר ?

רוני

בתודה מראש ושוב סליחה אם אני מתעלק או מנג'ס . יהודה

בברכה יהודה

פורסם

למה נראה לך שאתה מתעלק?

אם הייתי זוכה בלוטו? יכול להיות שהייתי קונה גם איוו, אבל אני מניח שלא רק. יש עוד המון מכוניות שמספקות הנאה מנהיגה, וחלקן עושות גם דברים שאיוו לא יודעת לעשות (למשל - לפתוח את הגג :wink: )

סתם דוגמה שעלתה גם בשרשור זה והיא אפילו לא עולה הרבה יותר - הונדה S2000.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אפשר למצוא אם מחפשים, השאלה היא האם יש יכולת כלכלית להחזיק לאורך זמן (למעט האחרונה).

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

ול-yaheli, הניסיון שלך על אסתי הוא גדול משלי, אני מניח, אבל קשה לי להתחבר לאמירה שמעט שינויים באסתי ויש לך אוטו יותר טוב מאיוו. כוח אפשר לשפר בשתיהן בקלות. התנהגות והיגוי זה כבר סיפור אחר. לאסתי לעולם לא יהיה הגה כמו של איוו, ואני מניח שגם לא את ההתנהגות המלוטשת שלה, הנובעת גם מאופי הפעולה של מערכת ההנעה הכפולה. אני לא חושב שהאסתי מהירה יותר, גם כסטוק. ואני בטח שלא חושב שהיא טריקית יותר. אולי "טריקית" במובן של קושי בשליטה, אבל זה לא דבר טוב. ובטח שלא טריקית במובן של לשלוף שפן מהכובע - כי בזה האיוו היא בפירוש המצטיינת מבין השתיים, זו שיש לה יותר טריקים בשרוול...

אני מכיר אישית לא מעט בעלי אסתי שעברו לאיוו. רובם נהגים משכמם ומעלה (חלקם בטח אתה מכיר - שוכני פודיומים בג'ימקאנות בין השאר). גם מי שלא עבר יודע - אין כמו איוו.

רוני

אעשה את זה קצר.

איבו מתנהגת טוב יותר. נקודה.

סטוק מול סטוק, אסתי מהירה יותר בכל מצב-במיוחד במיאוץ הקלאסי וגם לאחר מכן. נקודה.

אסתי נשמעת טוב יותר :) שלוש נקודות.

כן, יש סיכוי שאעבור לאיבו למס' חודשים לטובת החוויה והנסיון ואולי אשאר שם יותר ממה שאני מצפה. אולי.

אם תחלוק על זה, אתה לא אובייקטיבי.

Down shift to drift

• תוכן חדש...