Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מהקמת אוטומוטור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי אמר שאין פרארי בארץ? ( עם מספר זר)

וממש במקרה תפסתי את הגאיירדו על הגרר בדרך לתערוכה.

התמונות צולמו בסלולרי על כן האיכות הירודה...

תהנו.

DSC00350.jpg

DSC00348.jpg

תמונה034.jpg

פורסם

ממממ... :?

אני ממתין לדבר האמיתי. תמונות כאלה אפשר למצוא בלי סוף באינטרנט... לא מבין מה הרעיון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הכל נראה יפה ומפתה אבל אני אישית מחכה לראות את ה-SLR...

אני באמת מאמין שזו הולכת להיות תערוכה מעולה.

מחכה לשבת בקוצר רוח :)

פורסם

פי, אחלה תמונות .. סחטין :)..

יש דברים יפים .

אתמול ( חמישי) הפאנטום עברה בדרך יפו בת"א .. נאמר לי שכל הרחוב דמם כשהיא עברה, בצבע לבן מדהימה.. אבל שלי לאמפסיק לדבר עלי, :"הצליל של המנוע, הגודל, הנוכחות שיש לה.." ועוד ועוד ..

הגיארדו מדימה, ובכלל עושה רושם שהשנה הולכים להציג דברים ממש ברמה יחסית לתערוכות אחרות, המיצובישי ספורטבאק נראת פצצה, וכן הרכבי קונספט הוני שצולמו.

נ.ב אהבתי את הסידור של מיצובישי מוטורס..

נראה מפתה..

מחכה בקוצר רוח לתערוכה !! גררר..

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
ממממ... :?

אני ממתין לדבר האמיתי. תמונות כאלה אפשר למצוא בלי סוף באינטרנט... לא מבין מה הרעיון.

איתמר.

אין לך מה להגיב בנושא?עדיף שתשתוק.(או חפש תמונות באינטרנט).

פורסם

זאת בדיוק היתה התגובה שלי...

אין לי כוח להתנצחויות.

חג שמח.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
פי, אחלה תמונות .. סחטין :)..

יש דברים יפים .

אתמול ( חמישי) הפאנטום עברה בדרך יפו בת"א .. נאמר לי שכל הרחוב דמם כשהיא עברה, בצבע לבן מדהימה.. אבל שלי לאמפסיק לדבר עלי, :"הצליל של המנוע, הגודל, הנוכחות שיש לה.." ועוד ועוד ..

הגיארדו מדימה, ובכלל עושה רושם שהשנה הולכים להציג דברים ממש ברמה יחסית לתערוכות אחרות, המיצובישי ספורטבאק נראת פצצה, וכן הרכבי קונספט הוני שצולמו.

נ.ב אהבתי את הסידור של מיצובישי מוטורס..

נראה מפתה..

מחכה בקוצר רוח לתערוכה !! גררר..

לא ניראה לי שאבא שלך ראה את הפאנטום הזאת, כי המכוניות היקרות מגיעות בלי מנוע.. היה שירשור לא מזמן ל זה שמישהו ראה פאנטום נוסעת כניראה אבא שלך ראה אותה..

פורסם
לא ניראה לי שאבא שלך ראה את הפאנטום הזאת, כי המכוניות היקרות מגיעות בלי מנוע.. היה שירשור לא מזמן ל זה שמישהו ראה פאנטום נוסעת כניראה אבא שלך ראה אותה..

מה לא ראה?

טוב שחצי מדינה לא ראתה אותה ברחובות ת"א

פורסם

איזו התלהבות, אני רץ עכשיו לקנות כרטיסים.... טוב בעצם מחר...טוב בעצם שבוע הבא...טוב גם אם ייתנו לי כרטיסים בחינם אני לא אלך...

פורסם
איזו התלהבות, אני רץ עכשיו לקנות כרטיסים.... טוב בעצם מחר...טוב בעצם שבוע הבא...טוב גם אם ייתנו לי כרטיסים בחינם אני לא אלך...

אני בטוח בזה...:roll:

:smilecolr
פורסם
:"הצליל של המנוע, הגודל, הנוכחות שיש לה.." ועוד ועוד ..

מצטער אבל אין למנוע רעש עם כמה שהוא גדול.

והיא היתה חצי מטר ממני וגם התניע לידי והאוטו שקט בצורה שלא יאומן....

Drive carefully! most people are caused by accident.

• תוכן חדש...