Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הייתה לי נזילה מאחד מפקקי המים בבלוק המנוע. בעת פירוק פקק המים נוכחתי לדעת כי מעברי המים בבלוק המנוע סתומים במשקעים והרבה חלודה, השאלה איך מנקים את המשקעים הנ"ל, יש איזה חומר או חומצה לניקוי המעברים.ניסיתי לנקות עים צינור מים בלחץ לא עזר הרבה.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם
יש פלאשינג למערכת המים, אני השתמשתי בזה, פעמיים ואז עם צינור כיבוי וחוץ מבוץ יצאו לי גם אבנים....

ואני תוהה לעצמי, מה אתה נותן לאוטו שלך?! סטרואידים?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
יש פלאשינג למערכת המים, אני השתמשתי בזה, פעמיים ואז עם צינור כיבוי וחוץ מבוץ יצאו לי גם אבנים....
אודה לך אם תוכל לפרט יותר, ראשית היכן רוכשים את הפלאשינג ואיך מבצעים את הפעולות הנדרשות. תודה.:wink:

פורסם
רק קח בחשבון,שכאשר מדובר ברכב ישן ''פלאשינג'' עלול לפתוח חורים שנסתמו עם הזמן בקורוזיה.

דוד.

אפרופו פלאשינג.

אצלי באוטו שנת 88 יש רק מיים ירוקים כבר שנים.

האם שימוש בחומר זה יועיל או יזיק???

תודה אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

נתקלתי בבעיה. בעת הוצאת פקקי המים מבלוק המנוע, נוכחתי לדעת כי הדפנות "נאכלו" קלות.החשש הוא כי בעת הרכבת פקקי המים החדשים תיווצר נזילת מים. האים משיהו מכיר איזה חומר מסויים שיכול לעזור?תודה שחר.

פורסם
בלוק חדש יכול לעשות פלאים
גם מנוע חדש יכול לעשות פלאים כפליים!

פורסם

חומר מצויין לניקוי מעברי מיים בבלוק הוא..מי אש,כלומר חומצת מלח.

בעבר ניקיתי כמה פעמים מעברי מיים במנועים,כולל בבלוק שעשוי אלומיניום.

סה"כ זו אבנית,ומי אש עושים עבודה מצויינת,מה גם שהחומצה לא בריכוז גבוה,מאחר ומיועדת לשימוש ביתי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הנזק אם קיים כבר נעשה, כרגע לפחות אין מה לעשות עד לסיום העבודה של נקיון המנוע מהמשקעים וההרכבה. כאשר המונע יורכב ויעבוד, שווה לעשות בדיקת לחץ לראש המנוע הדבר ימנע נזק למנוע במידה ויש דליפה וימנע גם התחממות מאוחר יותר. לא ציינת באיזה מנוע מדובר, בבלוק ברזל השימוש בחומר הניקוי (חומצה) מזיק פחות מאשר בראש אלומניום....אבל חשוב לזכור לאחר הניקוי יש לבצע שטיפה טובה כמה וכמה פעמים, על מנת שלא להשאיר שאריות חומצה בתוך המנוע, שטיפה ראשונית בלחץ מים, שיטפה נוספת לאחר עבודה של המנוע מס' דקות שוב , והחלפה של המים וכעבור כמה ימים פעם נוספת, בסיום שישמוש במים יעודיים למנוע. בראש אלומניום הסיפור יותר מסובך כי החומצה עלולה לתקוף את האלומניום בנקודות הבעייתיות שלו ובצוואר המעברים ולפורר אותו, ניקוי כזה מומלץ לתת לבעל מקצוע, שיבדוק את מצב הראש ויחליט אם שווה לבצע את הניקוי או רצוי להחליף את הראש לאחר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...