Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז ככה, אני מעוניין לעבור למסלול חיילים ואבקש את היעוץ של חברי הפורום בהחלטה לגבי החברה שאליה אעבור.

כרגע אני לקוח פלאפון (עסקי - אבא), והדבר היחידי שגרם לי לעבור הוא המכשירים, כל המכשירים שם או כבדים או משעממים (או בקיצור, אין נוקיה).

* פלאפון מציעים לי מסלול של 500 דקות בעלות של 145 ש"ח, עם אס קיי סליידר החדש שהוא הכי "מתקדם" בסדרה בעלות של משהו כמו 20 ש"ח. שהמסלול עצמו זול, אבל שוב זה פלאפון ולהם אין נוקיות.

* סלקום מציעים לי 48 אגורות לדקה שיחה, 18 אגורות SMS ו-9 אגורות למי שנמצא במסלול הנ"ל או 200 דקות ל4 יעדי משפחה. ואפשרות לרכוש את ה6111 שמחירו 59 ש"ח, עם החזר של 75 ש"ח אחרי שאני מגיע ל100 ש"ח זמן אוויר. או את ה6230I שמחירו 79 ש"ח עם החזר של 60 ש"ח אחרי שאני מגיע ל100 ש"ח זמן אוויר.

* אורנג' מציעים לי מסלול של 48 אגורות דקה ראשונה, ומהדקה השנייה 29, גם עם 18 אגורות להודעה, ואת המכשיר 6280 שמחירו פרח מזכרוני אך יוצא שאני משלם עליו רק 15 אחרי שאני עובר את ה200 ש"ח. הקטע באורנג', שלפי מה שהבנתי השירות שלהם הכי טוב, יש להם דור 3, ואין התחייבות והביטוח זול. (15 ש"ח בערך לעומת משהו כמו 40 בסלקום).

בנתיים אני מתלבט בין סלקום ולאורנג' בגלל המכשירים.

ועוד שאלה קטנה למבינים במכשירים, איזה מכשיר יותר טוב 6111 או 6280 ולמה.

תודה מראש.

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע רגע יא חביבי, עזוב אותך מכל ההחזרים שלהם וכל הרמאות הזאתי.

לך לחברה (סלקום/אורנג') מה שבא לך ותקנה רק סים-כארד במסלול חיילים - עולה 80-100 ש"ח.

אחרי זה חפש לך בניחותא מכשיר באינטרנט ותקנה אותו (ברוב הפעמים בחצי מהעלות שלו בחברה).

חפש כאן: www.zap.co.il

ככה אתה גם לא קשור בכל מיני התחייביות מעצבנות עם אותיות קטנות ורמאויות גדולות ויכול להפסיק מתי שבא לך,

וגם כל פעם שיימאס לך ממכשיר פשוט תמכור אותו ותקנה אחד אחר.

פורסם

שי, המחירים שקיבלת (לדקת זמן אויר) מדברים על מחיר FIX לכל הרשתות או רק בתוך הרשת ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

במידה ואתה מחליט לעבור לאורנג', מומלץ לקחת את המסלול חיילים שבו אתה משלם 39.9 אג' על כל דקה.

במסלול שאתה ציינת של אורנג' אתה משלם 29 אג' לדקה ראשונה או חלק ממנה, כלומר דיברת שניה אחת - תשלם על דקה שלמה.

פורסם
שי, המחירים שקיבלת (לדקת זמן אויר) מדברים על מחיר FIX לכל הרשתות או רק בתוך הרשת ?

איציק

איציק המחיר הוא FIX, שכחתי לציין.

לבחור הראשון, במה זה כלול לעשות את מה שאמרת? הדקת שיחה זה אותו מחיר שהם מציעים במסלול? ומה לגבי ההחזר, אלו מכשירים שמחירים לחודש נע בין 60-80 ש"ח שזה במחיר כולל מגיע אף ל2000 ש"ח פחות או יותר .

פורסם

תאכלס מבחינת דיל פלאפון הכי טוב

הקטע שהמכשירים שלהם חרא וזה להתקע עם המכשיר

מבחינת תמורה למחיר מה שפלאפון מציעים זה הכי זול והכי משתלם אבל הבאסה זה המכשיר...

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

לבחור שמעלי, זה דיי ברור לי כל הקטע שהם הכי משתלמים, וגם דיי ברור לי שהמכשירים לא משהו, זה מה שגרם לי לעבור ולשלם קצת יותר. על איכות משלמים.

פורסם

לגבי המכשירים,

בתור בעלים של ה 6230 הרגיל למעלה משנה, אני מוכרח לציין שזהו המכשיר הכי טוב שיצא לי לרכוש. בפעם הראשונה בחיים שלי אני לא מעוניין לשדרג לשום דבר אחר חוץ מה 6230i.

יש בו את כל מה שאתה יכול לרצות מנייד, והכל נגיש כמו שצריך, כיאה לנוקיה.

אם הייתי צריך להמליץ למישהו על מכשיר סלולארי, זה היה ה 6230i.

!AWDSOME

פורסם

אני מתנצל מראש על זה שאני מתפרץ לך לחיים אבל ... אתה פרסמת את ההודעה:

1. אתה נמצא היום במסלול עסקי שסביר להניח כי שמציע מחירי לדקה טוב יותר.

2. אתה מקבל שירות של לקוח עסקי.

3. אבא שלך משלם את החשבון ומקבל עליו החזר הוצאות מהחברה.

4. אתה מעוניין לעבור כי המכשיר " משעמם".

ואני שואל....:

1. אתה רוצה לצאת מהדיל העסקי הזול יותר? בסדר...

2. אתה רוצה לוותר על שירות כלקוח עסקי? בסדר....

אבא שלך יודע שהוא ישלם על מכשיר חדש ועל חשבון חדש עליהם הוא לא יוכל לקבל החזרים?

עצה שלי.... תזמין אליכם למשרד את סוכן המכירות של פלאפון. הסבר לו את המצב ותלחץ אותו (או שאבא שלך ילחץ) לקבל מכשיר משודרג.

חי.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

אוקיי אז אני אסביר:

1. אני נמצא במסלול עיסקי כי שאבא שלי פתח עסק הוא קנה מספר פלאפונים למשפחה וזה היה לפני כמה שנים, ואני כרגע רוצה להיות עצמאי.

2. השירות נחמד, אין הרבה תלונות, אבל גם לא וואו.

3. אבא שלי אכן משלם עליו, אבל כמו שאמרתי אני רוצה להיות עצמאי ולשלם על השיחות שלי בעצמי. והפלאפון שלי יעבור מקסימום לאחותי.

4. המכשיר לא בדיוק משעמם, קניתי אותו לפני יותר מ3 שנים , אס קיי 5000, הייתי הילד הראשון בבית ספר עם מצלמה, ואחד הראשונים עם מסך צבעוני, אז הגיע הזמן להתקדם ולהחליף כי כבר אבד עליו הכלח (יותר מ3 שנים אחזקה- מיציתי), וגם הבטריה נגמרת תוך שעתיים.

זה בסדר גמור לא התפרצת לחיים, מקווה שהבהרתי הכל.

פורסם

המקרה שלך דומה לשלי 1:1..

אני מרגיש מזוהה לגמרי עם סעיף 4..

יש לי את הSK5000 כבר מעל 3 שנים.. הראשון בבית ספר עם מצלמה, הראשון עם מסך צבעוני וכו'..

ופשוט אין שום מכשיר להתקדם אליו..

משיחה שערך האיש שאחראי בחברה של אבא שלי על העסקה עם פלאפון - נאמר לו שבחצי שנה הקרובה (עד סוף אוגוסט), פלאפון אמורה להשיק מספר מכשירים חדשים מתקדמים..

של נוקיה, סמסונג, SK ומוטורולה - וכדאי לחכות להם...

אישית, הודעתי לאבא באופן רשמי (3 העתקים חתומים) שאם עד יוני אין שום מכשיר נורמלי בפלאפון אני עובר לאורנג'..

מציע לך לעשות דבר דומה..

תחכה עוד כמה חודשים - תראה אם לא יוצא כלום שכדאי לך לשדרג אליו - ומקסימום לעבור לחברה אחרת תמיד אפשר..

הסיבה העיקרית שאני מחכה היא כי אני לא רוצה לאבד את המספר שיש לי..

בכל מקרה - מה שלא תחליט - שיהיה בהצלחה :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
תשמע רגע יא חביבי, עזוב אותך מכל ההחזרים שלהם וכל הרמאות הזאתי.

לך לחברה (סלקום/אורנג') מה שבא לך ותקנה רק סים-כארד במסלול חיילים - עולה 80-100 ש"ח.

אחרי זה חפש לך בניחותא מכשיר באינטרנט ותקנה אותו (ברוב הפעמים בחצי מהעלות שלו בחברה).

חפש כאן: www.zap.co.il

ככה אתה גם לא קשור בכל מיני התחייביות מעצבנות עם אותיות קטנות ורמאויות גדולות ויכול להפסיק מתי שבא לך,

וגם כל פעם שיימאס לך ממכשיר פשוט תמכור אותו ותקנה אחד אחר.

באורנג' לא ניתן לקנות סים ללא מכשיר.

אולי אם אתה מראה להם שיש לך מכשיר חדש עם קבלות קנייה אז רק אז. לדעתי המטרה שלהם היא למנוע גניבות ופירטיות.

פורסם
המקרה שלך דומה לשלי 1:1..

אני מרגיש מזוהה לגמרי עם סעיף 4..

יש לי את הSK5000 כבר מעל 3 שנים.. הראשון בבית ספר עם מצלמה, הראשון עם מסך צבעוני וכו'..

ופשוט אין שום מכשיר להתקדם אליו..

משיחה שערך האיש שאחראי בחברה של אבא שלי על העסקה עם פלאפון - נאמר לו שבחצי שנה הקרובה (עד סוף אוגוסט), פלאפון אמורה להשיק מספר מכשירים חדשים מתקדמים..

של נוקיה, סמסונג, SK ומוטורולה - וכדאי לחכות להם...

אישית, הודעתי לאבא באופן רשמי (3 העתקים חתומים) שאם עד יוני אין שום מכשיר נורמלי בפלאפון אני עובר לאורנג'..

מציע לך לעשות דבר דומה..

תחכה עוד כמה חודשים - תראה אם לא יוצא כלום שכדאי לך לשדרג אליו - ומקסימום לעבור לחברה אחרת תמיד אפשר..

הסיבה העיקרית שאני מחכה היא כי אני לא רוצה לאבד את המספר שיש לי..

בכל מקרה - מה שלא תחליט - שיהיה בהצלחה :)

נוקיה?! אתה בטוח שפלאפון מתכוונים להביא נוקיה?! וואו סוף סוף. האמת שאם לא חיכיתי כל כך הרבה זמן הייתי מחכה עוד חודשיים, אבל אני מחכה כבר מספר חודשים שיכנסו מכשירים חדשים (6111, 6280) או שירדו מחירים של מכשירים קיימים.

אז ההתלבטות פה היא כניראה בין המסלולים של אורנג' ונוקיה.

פורסם

קח עיצה....

תזהר מהמסלול של אורנ'ג.המסלול שלהם מפיל הרבה אנשים.

שאתה אומר שאתה משלם X כסף על הדקה הראשונה וY על השניה שים לב שרוב השיחות של האנשים בארץ זה: מה המצב אחי מה קורה איפה אתה ראיתי את השכנה שלי?? וזהו.לא עברה לך דקה.

עוד משהו שאתה צריך לשאול האם הסכום שאתה משלם הוא על כול הדקה או חלק ממנה.

ברוב החברות(חוץ ממירס)אתה משלם על כול הדקה זאת אומרת שרק הרמת את הפלאפון הוצאת שיחה הבנאדם לא ענה שילמת על דקה שלמה.

כמו שאמרו פה אנשים חכמים לך קנה מסלול בלבד או שדרג למכשיר הכי זול קח את הסים והעולם פתוח בשבילך.יש היום מגוון רחב של מכשירים לבעלי סים בעולם ושם הם יותר בזול.מביאים אותם לארץ עושים להם סים פרי וצורבים להם עברית וש לך אחלה מכשיר הרבה יותר זול.

רז

• תוכן חדש...