Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באורנג' לא ניתן לקנות סים ללא מכשיר.

אולי אם אתה מראה להם שיש לך מכשיר חדש עם קבלות קנייה אז רק אז. לדעתי המטרה שלהם היא למנוע גניבות ופירטיות.

עשה טובה, אל ת***ן בשכל,

רק בחודש האחרון קניתי 2 סימים...

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיוק, אורנג' ימכרו סימים גם ללא פלאפון, ומקסימום אם לא, סע לתחנה מרכזית ותקנה שם סימים במחירים מגוחכים. לעזוב את פלאפון לא משנה כמה מבצעים יש להם, להביא מכשיר מחו"ל ושום תוכניות ושום בטיח. החזר אעלק, אחר כך לך תעקוב אחריהם אם יש החזר או אין ומה הגובה שלהם.

ROOONEEYY

פורסם
עשה טובה, אל ת***ן בשכל,

השאלה היא האם בתור לקוח של חברה אחרת אתה ניגש לאורנג' ומביע התעניינות ברכישת 2 SIM-ים, האם ההצעות שלהם אטרקטיביות כמו במסלולים עם מכשיר (והתחייבות) או לא ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

nokia cells will be available at pelephone from june-august..

3 new nokie phones for pelephone will be in the market by the end of 2006.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
עשה טובה, אל ת***ן בשכל,

לזיין אני לא מזיין לאף אחד בשכל!!! יש צורת התבטאות יותר הולמת לפורום למרות שאתה מצנזר לי אותיות עם כוכביות!!! :x

ניגשתי לאורנג' בתור לקוח אורנג' אני וכל משפחתי. רציתי לפתוח מסלול נוסף לאחותי. קיבלתי תשובה שלילית לקניית סים בלבד.נאמר לי שאני צריך לקנות מכשיר יחד איתו.

פורסם
zx6r-אתה לא משלם לפי דקה.

כעקרון זה הולך במונה של 12 שניות..כנראה משתנה מהתוכנית.

תבדוק את עצמך.

בהרבה מאד מסלולים אתה משלם על כול הדקה ולא על 12 השניות.

וכמו שאמרת חלק מהמסלולים (הישנים)אתה משלם לפי 12 שניות.

רז

פורסם

אני ממליץ לך על מסלול חיילים של פלאפון .

אתה לא מחוייב לשום תקופה , ברגע שאתה אומר להם שאתה כבר לא חייל , אתה יכול לבטל את המסלול .

אם אבא שלך עסקי אז הוא לא משלם מע"מ ,תרשום את הפלאפון חיילים על החשבון שלו , ואז יצא לך יותר זול מ-145 שקל לחודש (מחיר כולל מע"מ) .

לפי דעתי הוא הכי משתלם כלכלית , אולם , אתה מעוניין במכשירים שאינם נמצאים בקטלוג של פלאפון .

תעשה את השיקול שלך , מה אתה מעדיף , זול לעומת נוחות .

זה נכון

פורסם
לזיין אני לא מזיין לאף אחד בשכל!!! יש צורת התבטאות יותר הולמת לפורום למרות שאתה מצנזר לי אותיות עם כוכביות!!! :x

ניגשתי לאורנג' בתור לקוח אורנג' אני וכל משפחתי. רציתי לפתוח מסלול נוסף לאחותי. קיבלתי תשובה שלילית לקניית סים בלבד.נאמר לי שאני צריך לקנות מכשיר יחד איתו.

אתמול התקשרתי לאורנג' וביקשתי לרכוש 2 SIM-ים ללא מכשירים, בטענה שאני לקוח של רשת אחרת ויש לי מכשירים תואמים לרשת שלהם.

לא היתה להם שום בעיה עם העניין והמליצו לי ללכת לספק הנוכחי שלי ו"לפתוח" את המכשירים (מה שנקרא SIMFREE). המוכרת ציינה גם את העלות: 99 שח ל SIM בודד. מגיע תוך 3 ימים בדואר מרגע אישור העסקה.

יכול להיות שבמסלול שלך לא ניתן להוסיף SIM-ים ללא מכשיר ?...

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, 99 שקל לפתיחה נשמע לי קצת מוגזם.

יש מקומות בתחנה מרכזית וכו' שיעשו את זה בפחות.

ואם מדובר במכשירי נוקיה מהשנים האחרונות אז הפתיחה היא באמצעות קוד ויש אתרים באינטרנט שיתנו לך את הקוד בחינם.

(כדי לחשב את הקוד דרוש מספר ה-IEMI של הטלפון, ופרטי הרשת שהמכשיר נעול אליה, למשל אורנג זה 425 01)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
איציק, 99 שקל לפתיחה נשמע לי קצת מוגזם.

יש מקומות בתחנה מרכזית וכו' שיעשו את זה בפחות.

ואם מדובר במכשירי נוקיה מהשנים האחרונות אז הפתיחה היא באמצעות קוד ויש אתרים באינטרנט שיתנו לך את הקוד בחינם.

(כדי לחשב את הקוד דרוש מספר ה-IEMI של הטלפון, ופרטי הרשת שהמכשיר נעול אליה, למשל אורנג זה 425 01)

לא מדובר על עלות הפתיחה, מדובר על עלות ה SIM...

המוכרת ציינה גם את העלות: 99 שח ל SIM בודד
SIM-ים קונים, לא "פותחים".... (לא ברור לי איך הבנת שמדובר בעלות "פתיחת" המכשיר :) )

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפני שאתה רץ ליקנות סים, קרא את זה:

אם אתה לקוח של פלאפון ואתה הולך לסלקום ומראה להם 2 חשבוניות אחרונות על שמך שבאת מפלאפון אתה לא משלם על הסים ומקבל 20 שקל זיכוי כל חודש למשך 3 שנים (ובחשבוניות מעל 200 זה 30 שח זיכוי.

הם לא לוקחים לך את המכשיר הקודם של פלאפון (ככה שאתה עוד יכול למכור אותו)

אתה רק צריך להיצטייד במכשיר שהוא בשימוש סלקום או מכשיר של רשת אחרת שניפתח ל סים-פרי

את המכשיר אתה יכול ליקנות במחירים טובים מחנויות או במחירים עוד יוטר טובים מאנשים ברחבי האינטרנט (רק אל תיקנה מסלקום ואל תתפתה למיבצעי זיכויים)

אם החשבוניות של פלאפון לא רשומות על שמך אז אתה הולך לחנות "רגילה" של פלאפונים וקונה סים של קו טוקמן.(50 שח , אם אתה רוצה אני יביא לך גם ב 40)

אתה ניגש עם הסים לסלקום והם ממירים לך אותו לקו רגיל בחינם.(מי שלא מאמין שיחיג *123 וישאל)

אחרי ההמרה של הקו אתה לקוח שלהם ללא היתחייבות, כלומר בכל תקופה יש מספר מסלולים ואתה עובר ביניהם ללא תשלום ויכול להיתנתק ללא היתחייבות וכל זה רק טלפונית בכל זמן.

אם אתה חפץ באורנ' אז אני לא יודע מה ההסדר שלהם אם אתה מראה להם שאתה לקוח של רשת אחרת , אבל נגיד שסים יעלה לך 100 שח ואתה יכול להביא כל מכשיר שבשימוש אורנג' או כזה שניפתח ל סים-פרי ותהיתחבר אליהם.

רד מפלאפון, מחיר הדמי מנוי שלהם כפול מהחברות המיתחרות, המכשירים שלהם גועלייים, כל פעולה של החלפת מכשיר מחייבת היתייצבות במוקד שירות כי אין להם SIM ושלא נדבר על השירות המזעזע.

הנה מדריך לסים פרי של מספר מכשירים:

http://www.fresh.co.il/vBulletin/printthread.php?t=17740

ישנו בחור בשם צחי , מיקום אשדוד ומגיע תכופות לת'א.

הוא פותח לסים פרי צורב שפות כיעמת לכל מכשיר שקיים בעלות של 35-50 שח (לרוב זה 40)

אין לי שום קשר אליו בעליל, פשוט מצאתי אותו בכל חור שמדברים בו על סים-פרי ומסתבר שהוא ה"פרילינג" של הפלאפונים

0522466866

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לכל מי שדיבר על המחיר פר דקה, אז אצל כולם אתה משלם על דקה שלמה ולא רק על חלק ממנה, אין דבר כזה רק 10 שניות.

ההתלבטות שלי היא בין אורנג' לסלקום, אם אפשר בבקשה להתייחס לשאלה המקורית.

שי . :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

זה ממש לא נכון בעיקרון המחיר מחושב לפי כל 12 שניות . אלא אם באותו מסלול מסויים מצויין שהוא לדקה ולכל חלק ממנה.

השאלה המקורית היא

"בנתיים אני מתלבט בין סלקום ולאורנג' בגלל המכשירים."

והתשובה : כמעת את כל המכשירים אפשר "ליפתוח" ל 2הרשתות (העזר במה שכתבתי בהודעה שלי מעלה)

"ועוד שאלה קטנה למבינים במכשירים, איזה מכשיר יותר טוב 6111 או 6280 ולמה"

ה 6111 מיתעלה על ה 6280 בזה שיש לו מצלמת וידאו עם זום6 וגם אפשרות ל PTT (אוקי טוקי בסלקום , שרות בתשלום)

בעיצוב לדעתי ה 6280

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...