Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשמוע המלצות, מחפש צמיגים עם אופי ספורטיבי ויום יומי שיחזיקו דיי הרבה זמן

אשמח לשמוע מחירים, אני לא מחפש משהו יקר אלה בגדר המשהו זול וטוב (טוב בצורה יחסית וזול בצורה יחסית, שיהיה איזון בין שני הדרישות)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ידידי - תריץ חיפוש על 185/60/14 ותמצא המון מידע.

לדוג': משתמש בשםTzvika-Pick שאל

גם Fitch שאל וגם Herman שאל, על מידה שונה אמנם, אך יש התייחסות של שמר למידה שלך.

בקיצור - יש המון מידע.

לאחר שתקרא, אם תרצה המלצה על פנצ'ריות ציין מאיכן אתה ויוכלו לסייע לך.

בהצלחה.

פורסם

מציע לך להרכיב מקסיס 185-60-HR14 דגם MAP1 ב 900 שח כולל מעמ לכל ה 4 בצמיגי השרון- אבן יהודה טל 09-8996555. יש שם בחור נחמד בשם בני.

פורסם

התקנתי על ה205 רביעיית פירלי P6000. עד עכשיו עשו עלי רושם מצוין, הן על רטוב ובעיקר על יבש.

מה שכן, או שאני נוסע עליהם חזק מדי, או שהם סתם נגמרים מהר. שתי האופציות קבילות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...