Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הרכב המדובר הינו פיאט פונטו מודל 95 שזקוק להחלפה של כל ארבעת הצמיגים.

כמו שאפשר להבין מהכותרת התקציב די לחוץ :-)

צמיגים זה בטיחות ואני לא מעוניין כ"כ להתפשר, אך אין לי יותר מידי ברירה.

הייתי מעוניין לקבל המלצות על צמיגים טובים שלא יהיו יקרים יותר מידי...

הנסיעה ברכב היא למטרות הגעה מנקודה A ל B וללא נהיגה ספורטיבית וכיו"ב ובנוסף יש בערך פעמיים בשבוע נסיעה ארוכה של שעה וחצי לכל כיוון.

אשמח לקבל הצעות לצמיג שיתאים לצרכים שלי.

תודה רבה מראש, שי.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש עכשיו באוטו דיפו צמיגי UNIROYAL (גרמניה) מתוצרת רומניה ,צמיגים מצויינים במחיר לא ממש יקר. לא זוכר כמה!

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

מכיון שאתה מיהוד (נכון?) אז בדרך כלל הזולים ביותר הנם "צמיגי אנטון" שברח' יפת 88 יפו,

טל' 03-6828584 או 03-5184353.(אם זה עוזר, אז הם גם פתוחים בשבת).

בברכה ובהצלחה - רפי לין :-)

פורסם
באוטו דיפו זה מאוד יקר.

חפש בפנצריות .

המחיר ל4 צמיגים היה בערך 800 ש"ח-אתה אומר שזה יקר? אז לך תקנה צמיג סיני 100 ש"ח לצמיג.

פורסם
המחיר ל4 צמיגים היה בערך 800 ש"ח-אתה אומר שזה יקר? אז לך תקנה צמיג סיני 100 ש"ח לצמיג.

אפשר בתקציב הזה לקנות יותר טוב, אני בזמנו קניתי רבעיית גודייר GT3 למנטה שלי ב-800 ש"ח, אני מאוד מרוצה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

גם אני בזמנו קניתי MICHELIN ב-600 ש"ח .מתי זה היה? ומה הוא גודל הצמיג?הרי זה מה שקובע את המחיר.

לפני כחצי שנה רציתי להחליף לצמיגים חדשים ,הלכתי לכמה וכמה פנצ'ריות בכל אחת מהם ניסו לדחוף לי או איזה צמיג סיני במחיר 1000 לרביעיה או צמיג של חברה טובה אם תאריך ייצור מלפני 4 שנים.אז הלכתי לאוטו דיפו וזהו!דרך אגב צמיגים שקניתי-הUNIROYALהאחיזה שלהם על כביש רטוב, פשוט מדהימה!

פורסם

אם אתה באמת מיהוד כמו שרפי אומר, אני ממליץ לך ללכת ל "צמיגי יוליאן" שיושבים במתחם ליד תחנת הדלק דור ו ACE ביציאה הדרומית מיהוד. מחירים הוגנים ובעל מקצוע מעולה!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מכיון שאתה מיהוד (נכון?) אז בדרך כלל הזולים ביותר הנם "צמיגי אנטון" שברח' יפת 88 יפו,

טל' 03-6828584 או 03-5184353.(אם זה עוזר, אז הם גם פתוחים בשבת).

בברכה ובהצלחה - רפי לין :-)

אכן אני מיהוד. כל הכבוד על הזכרון המעלה, רפי. :mm_yeah:

עד כה שמעתי המלצות על מקום קנייה, אך ברצוני לשמוע גם על המלצה על צמיג מסויים שיתאים לצרכים שפירטתי בהודעה המקורית.

אני לא מעוניין בהמלצה של בעל עסק, מאחר ויש ל אינטרס...

תודה לכל המגיבים עד כה, שי.

פורסם

מאחר ואתה צריך מחיר נמוך כמה שיותר נמוך וביצועים סבירים, אתה צריך את הדגמים הפשוטים של היצרנים המובילים. כמו כן, כמו תמיד, כדאי מאוד לבדוק את תאריך ייצור הצמיג ולראות שגילו לא עולה על שנה!

המובילים המובילים הם: גודאייר, דאנלופ, מישלין, קומהו, פירלי, יוקוהומה, טויו.

משכנתא זה קל

פורסם

אליאנס??

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תשמע גם אני סטודנט וגם לי יש פונטו. היה לי 4 צמיגי SAVA שחשבתי שהם בסדר, והם גם נחשבים לדי טובים מהצמיגים הזולים. לאחרונה החלפתי ל 4 KLEBER ואני חייב לציין שההבדל הוא כמו שמיים וארץ גם באחיזה וגם בנוחות וגם ברעש .לכן אני הגעתי למסקנה שעדיף בצמיגים להשקיע קצת יותר מהמינימום בסוף רק אתה תרוויח מזה. ועל תשקח שאתה משקיעה ל 3 שנים כך שההבדל בסוף די זניח.

פורסם

צמיגי אליאנס מתוצרת הארץ נותנים את התמורה הכי טובה לדעתי.

יש להם תמיד דירוגים מצויינים במבחנים, במיוחד treadwear שמתייחס לעמידות לבלאי, ומחירים הגיוניים.

• תוכן חדש...