Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צמיגי אליאנס מתוצרת הארץ נותנים את התמורה הכי טובה לדעתי.

יש להם תמיד דירוגים מצויינים במבחנים, במיוחד treadwear שמתייחס לעמידות לבלאי, ומחירים הגיוניים.

עמידות לבלאי?? פעמיים עשיתי את הטעות וקניתי אותם !צמיג סיני זול מחזיק יותר זמן ממנו+הרעש שהם עושים +אחיזה ירודה+רצועות הפוליאסטר הפנימיות נקרעות מהבור הראשון שאתה נכנס בו(אפילו קטן),מה שלא קרה לי אם אף צמיג אחר ועוד פעמיים,אחרי זה אפשר רק לזרוק את הצמיג לזבל!! סליחה אבל אליאנס=זבל,נקודה. חבל על הכסף!

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מאחר ואתה צריך מחיר נמוך כמה שיותר נמוך וביצועים סבירים, אתה צריך את הדגמים הפשוטים של היצרנים המובילים. כמו כן, כמו תמיד, כדאי מאוד לבדוק את תאריך ייצור הצמיג ולראות שגילו לא עולה על שנה!

המובילים המובילים הם: גודאייר, דאנלופ, מישלין, קומהו, פירלי, יוקוהומה, טויו.

מה קרה ל FALKEN...?

מתו?

צמיגים טובים ולרוב במחיר טוב.

ממליץ בחום לעשות טלפון ל"צמיגי אנטון", המחחירים שם טובים משמעותית מרוב המקומות.

הא, ולגבי גיל הצמיג - חצי שנה, לא שנה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
סליחה אבל אליאנס=זבל,נקודה. חבל על הכסף!
מצטער אבל הניסיון שלי שונה לגמרי.

כמעט תמיד החלפתי לאליאנס ותמיד הייתי מאד מרוצה.

אני נוסע הרבה בדרכי עפר, עולה ויורד מדרכות בלי עדינות מיוחדת ולא תמיד מאט בעיקולים. למרות זאת הבלאי נמוך והאחיזה בסדר גמור.

מה שאני לא עושה זה לסוע במהירויות גבוהות ולכן אין לי מה לומר על הביצועים שלהם במהירויות גבוהות.

פורסם
למרות זאת הבלאי נמוך והאחיזה בסדר גמור.

שתצטרף לבלום כי איזה ילד קפץ לך לכביש, נראה איך האחיזה שלהם

פורסם
שתצטרף לבלום כי איזה ילד קפץ לך לכביש, נראה איך האחיזה שלהם
אני אף פעם לא נוסע מהר במקום שילד עלול לקפוץ, אבל בלימת חרום כשנהג לא זהיר קפץ עברה בסדר גמור.

דרך אגב גם דירוג traction שלהם היה A וזה מתייחס לאחיזה.

פורסם
צמיגי אליאנס מתוצרת הארץ נותנים את התמורה הכי טובה לדעתי.

יש להם תמיד דירוגים מצויינים במבחנים, במיוחד treadwear שמתייחס לעמידות לבלאי, ומחירים הגיוניים.

אה, באמת?

ספר את זה לאותו אחד מהמועדון שהשתתף בג'ימקאנה עם פוקוס ליסינג קצרה שנועלת ארבעה אליאנסים.

כשהוא קיבל אותה חדשה הוא היה בטוח שהמישלינים מחורבנים, אבל מאז הוא גילה שיש אפילו יותר גרוע מהסידרה הירוקה של מישלין.

ה-treadwear שלהם מזעזע (640), כך שאולי הם יחזיקו הרבה זמן, אבל הרבה אחיזה לא תקבל מהם.

ולמקרה שתהית, יצא לי גם לנהוג יותר מפעם אחת ברכב שנועל אליאנסים (הפוקוס הארוכה של חברה שלי), ככה שמה שאני אומר זה גם כן על סמך עדות אישית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

640 זה treadwear מצויין. הם לא היו מקבלים traction A אם היתה להם אחיזה גרועה.

אני לא יודע איזה שטויות החבר שלך ניסה לעשות עם האוטו, בטוח יש צמיגים עם אחיזה יותר טובה למי שרוצה ליסוע כמו בפורמולה1 עם סובארו 1300, אבל אני לא מכיר צמיג שנותן תמורה טובה לנסיעה יומיומית כמו אליאנס.

תקרא שוב את השאלה ותבין שמחפשים פה צמיגים טובים במחיר סביר ולא את הצמיג הכי טוב בשוק.

אני תמיד הייתי מרוצה מהאחיזה שלהם ודי התבאסתי בפעם הראשונה שהתעקשתי לקנות את האונירויאל כמו המקוריים בכפליים מחיר ובסוף התברר שהאליאנס עלו עליהם גם בtreadwear וגם ב traction , יתרונות שאת שניהם הרגשתי בהחלפה הבאה.

פורסם

הנתונים האלה בכלל לא משקפים את המציאות, היו לי צמיגים של TYFOON אם אותם הנתונים והחזיקו 5 שנים ואליאנס החזיק לי חצי שנה! ולגבי האחיזה,כאשר הם חדשים(70ק"ם הראשונים)יש להם אחיזה כמו שזה אמור להיות,אחרי זה האחיזה על הפנים!

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

שלום,

הוצעו לי רביעייה של צמיגי Falken 828 במחיר 1200 ש"ח.

חיפוש בפורום אחר הדגם הספציפי הנ"ל של Falken לא הניב אף תוצאה.

אודה לכם אם אוכל לשמוע תגובות לגבי הדגם וכמו כן לגבי המחיר.

בתודה, שי.

פורסם
עמידות לבלאי?? פעמיים עשיתי את הטעות וקניתי אותם !צמיג סיני זול מחזיק יותר זמן ממנו+הרעש שהם עושים +אחיזה ירודה+רצועות הפוליאסטר הפנימיות נקרעות מהבור הראשון שאתה נכנס בו(אפילו קטן),מה שלא קרה לי אם אף צמיג אחר ועוד פעמיים,אחרי זה אפשר רק לזרוק את הצמיג לזבל!! סליחה אבל אליאנס=זבל,נקודה. חבל על הכסף!

איזה קשקושים .

ועוד אחר כך רשמת שהוא החזיק לך חצי שנה , תגיד אתה רציני?

אליאנס אחד הצמיגים החזקים, אני מכיר מישהו שנכנס במדרכה עיקם את הגאנט לגמרי והלביש את האליאנס על גאנט חדש והצמיג עשה עוד 30 אלף כמו כלום. ואתה רשמת שמהבור הראשון (אפילו קטן) רצועות הפוליאסטר נקרעות? מה אתה מקשקש זה אפילו לא נשמע הגיוני.

תבדוק שוב

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

יש הצעות זולות יותר בשוק. לדעתי בפחות מ1000 ש"ח אפשר לצאת עם רביעיית צמיגים באיכות סבירה.

אבל מצד שני, אני לא מכיר את הפאלקן, ויכול מאוד להיות שהוא שווה את הפרש הכסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
640 זה treadwear מצויין. הם לא היו מקבלים traction A אם היתה להם אחיזה גרועה.
אם תוכל להסביר לי למה 640 זה TW מצויין אני אשמח.

לגבי ה-A יש לך טעות, יש המון צמיגים בשוק במחיר סביר לגמרי שמציעים רייטינג של AA... חוץ מזה זה לא בדיוק המדד הנכון לאחיזה בכל מקרה..

מוטי

• תוכן חדש...