Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
640 זה treadwear מצויין. הם לא היו מקבלים traction A אם היתה להם אחיזה גרועה.
סבבה, אז תמשיך לנסוע על האליאנסים המחורבנים עם ה-TW ה"מצויין" שלהם, ונדבר אחרי שתצטרך לבלום בלימת חירום או כשלא תבין למה אתה מחליק ברטוב בזמן שכל השאר נוסעים כרגיל.

אנשים פה כמו חתולים: דופקים ובוכים. בהתחלה מתקמצנים על כל גרוש ואחר כך כשקורה משהו הם בוכים על ההתקמצנות שלהם.

אני לא יודע איזה שטויות החבר שלך ניסה לעשות עם האוטו
אם לא הבנת בפעם הראשונה שכתבתי, ברשותך אצטט שוב את עצמי

ספר את זה לאותו אחד מהמועדון שהשתתף בג'ימקאנה עם פוקוס ליסינג קצרה שנועלת ארבעה אליאנסים.
אתה הבנת את זה, ברוך? הוא לא ניסה לנסוע כמו בפורמולה 1, הוא בסה"כ השתתף בג'ימקאנה. כן כן, ג'ימקאנה, התחרות ההיא שנוסעים בה בעיקר בהילוך ראשון ובמהירות שעל פי רוב אינה עולה על 40 קמ"ש (וגם אני במקרה השתתפתי בג'ימקאנה ההיא ואף הגעתי למקום גבוה יותר ממנו ויכול להעיד שזאת המהירות המקסימלית שהיית יכול להגיע אליה).

בטוח יש צמיגים עם אחיזה יותר טובה למי שרוצה ליסוע כמו בפורמולה1 עם סובארו 1300, אבל אני לא מכיר צמיג שנותן תמורה טובה לנסיעה יומיומית כמו אליאנס.
אם התענוג שלך הוא לחסוך כמה שקלים על-חשבון האחיזה, לא נותר לי לאחל לך אלא בריאות ואריכות ימים (ובגלל שהיום אני במצב רוח טוב, שיהיו לך גם בנים זכרים). רק עשה טובה, אל תשדל אחרים להמר על הבטיחות שלהם באותו אופן שאתה מהמר על בטיחותך.

תקרא שוב את השאלה ותבין שמחפשים פה צמיגים טובים במחיר סביר ולא את הצמיג הכי טוב בשוק.
הבנתי את זה בקריאה הראשונה, אפשר לעבור לסעיף הבא?

אני תמיד הייתי מרוצה מהאחיזה שלהם ודי התבאסתי בפעם הראשונה שהתעקשתי לקנות את האונירויאל כמו המקוריים בכפליים מחיר ובסוף התברר שהאליאנס עלו עליהם גם בtreadwear וגם ב traction , יתרונות שאת שניהם הרגשתי בהחלפה הבאה.

לא מכיר את היונירויאל ולא מכיר גם מישהו שנוסע עליהם, ככה שאיני יכול להתייחס אליהם. הדבר היחיד שאני יכול לומר הוא שאם האליאנס לוקח את היונירויאל, כנראה שהיונירויאל מחורבן במיוחד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם תוכל להסביר לי למה 640 זה TW מצויין אני אשמח.
אמנם התרגום המילולי זה "שחיקת המדרך" או משהו כזה, אבל המספר דווקא מציין עמידות לשחיקה כך שמספר גבוה מסמן עמידות גבוהה.

אמנם הערך 640 נראה לי דימיוני ולא אני הבאתי אותו (אולי התכוון ל460?) אבל הוא ערך גבוה מאד.

בכל מקרה צריך להזהר עם המדד הזה כי הוא לא מתייחס לסטנדרד אחיד כלשהו אלא למבחנים של אותו יצרן. אגב, יש יצרנים שכותבים ערך פיקטיבי של 00 כדי לציין צמיגים רכים במיוחד.

לגבי ה-A יש לך טעות, יש המון צמיגים בשוק במחיר סביר לגמרי שמציעים רייטינג של AA...
...וממש במקרה אני רוכב על רביעיה כזו.

צריך לזכור את השאלה המקורית של פותח הדיון ולא לסטות ממנה.

הדיון הוא לא מהם הצמיגים הכי טובים שקיימים אלא צמיגים במחיר שפוי שנותנים תמורה טובה למי שכתב בפירוש שאינו מחפש נהיגה ספורטיבית.

דרוג A אומר שרמת האחיזה שלהם טובה, אפילו אם אינה הטובה ביותר, אז שלא יבואו לספר לנו שהצמיגים האלה לא היו טובים בתחרות סלאלום...

ULY כתב:

תקרא שוב את השאלה ותבין שמחפשים פה צמיגים טובים במחיר סביר ולא את הצמיג הכי טוב בשוק.

הבנתי את זה בקריאה הראשונה, אפשר לעבור לסעיף הבא?
אני מסכים איתך שקל יותר לעבור לסעיף הבא, אבל אני מציע לך להתאמץ עוד פעם כי זה בדיוק הסעיף שהיתה לך איתו בעיה בהבנת הנקרא.

אם תצליח הפעם להבין, לא תצטרך לספר לנו שוב על התחרות הזו בתשובה לטענה שהעליתי שפותח האשכול לא מחפש צמיגים לעשות איתם שטויות אלא צמיגים טובים לנסיעה יומיומית שנותנים תמורה טובה לכסף (כשכתבת שנוסעים בעיקר בהילוך ראשון ולא עוברים 40 קמ"ש חשבתי לרגע שמדובר במסע של מועדון החמש...).

אתה נראה אחד שלא כותב סתם אלא מנסיון. יכול להיות שהפתרון להחלקה כשכולם נוסעים כרגיל הוא להפסיק ליסוע כאילו יתר המכוניות בכביש הם קונוסים במסלול.

... וכמעט שכחתי, הפניתי את טענותיך על צמיגי אונירויאל לחברת BMW שציידה את המכונית האמורה בצמיגים כאלה. במכתב התשובה הם הבטיחו לי שזה לא יקרה שוב ובפעם הבאה שיצטרכו להחליט באלו צמיגים לצייד את המכוניות החדשות הם ישלחו נציג לנתניה שישאל מי זה אלעד כדי להתייעץ איתו.

פורסם

1. לא טעיתי, ה-TW של האליאנס הוא 640 ואתה יותר ממוזמן לבדוק את זה. עם זאת, אתה צודק בקשר לזה שה-TW הוא אינו ערך אבסולוטי.
  2. אתה מתעלם מהעובדה שככל שלצמיג יש עמידות גבוהה יותר לשחיקה, כך האחיזה שלו פחותה.
  3. תראה לי מקום אחד באשכול הזה שכתבתי שיש לי טענה כלשהי נגד צמיגי יונירויאל.
    נהפוך הוא, דווקא אתה כתבת שהאליאנס מתעלה על היונירויאל.
  4. אם התחמקות ממכשול בעיניך משולה לשטויות, בחיי שיש לך בעיה רצינית...
  5. תמסור ד"ש ליוהן ממינכן ותגיד לו שיתקשר אלי מידי פעם :wink:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שלום לך אלעד!

• לאליאנס שאני נתקלתי בהם היה TW של 420. אני מניח שלדגמים שונים שלהם יש ערכים שונים.
  • אני מסכים לטענה שצמיגים עם אורך חיים גבוה במיוחד לא יכולים אלה עם האחיזה הטובה ביותר, ולהיפך, אבל אנחנו האנשים הפשוטים מחפשים בכל מוצר את השילוב המתאים ביותר לנו של פשרות וצמיג.
    מסיבה זו לא כל מי שאוהב ליסוע מהר קונה אופנוע ולא כל בעל משפחה קונה מיניבוס עם מקום גם לחותנת ולקניות מהסופר.
    הטענה שלי היא שצמיגי אליאנס נותנים מענה טוב לשילוב של איכויות טובות (לא מעולות) בכל התכונות שלהם ובמחיר טוב. לי אישית זה מתאים מאד וע"פ הפרטים שסיפק פותח האשכול נראה לי להמליץ לו עליהם.
  • כשאני מדבר על "שטויות" אני לא מתכוון לפגוע חס וחלילה במישהו שעוסק בספורט כזה או לפקפק במיומנויות הנהיגה שלו. אני מתכוון לומר שתחרות autoX מתבצעת בתנאי נהיגה קיצוניים ולא נכון להסיק מסקנה כלשהי מהביצועים של צמיג בתנאים האלה לגבי התנהגותו הצפויה בשימוש יומיומי, אפילו במצבי חירום.

דרך אגב, יוהן כבר לא עובד שם. למחליף שלו, מזה יותר מ 3 שנים, קוראים אחמד.

פורסם
צמיגי אליאנס מתוצרת הארץ נותנים את התמורה הכי טובה לדעתי.

לא התנסיתי עם צמיגי הכביש שלהם, אבל בשטח ראיתי שהם הצליחו לעשות את השילוב הבלתי יאומן: גם אחיזה גרועה וגם אורך חיים נמוך. רכב שעלה עלייה מסוימת בשטח (תל-צפית) עם מישלין X קרחים כמעט לגמרי, לא הצליח לעלות את אותה עלייה, למחרת, עם סט אליאנסים (קוביות) חדש.

ובנוסף הם נגמרו בקילומטראז' נמוך בהרבה מזה שהמישלנים נגמרו בו.

פורסם

סליחה, שאני מקלקל חגיגה סביב אליאנס, אך אנחנו לא עוזרים לבחור שפתח את השרשור. השבוע החלפתי 4 צמיגים במזדה 323 אצל אנטון. לקחתי צמיגי Continental מודל EcoContact 3, עמידים מאוד על כביש רטוב(יש תהלות ניקוז גדולות), לא רועשים וקלים במשקל. אומנם לא תוצרת גרמניה, אלא צ'כיה, אך מאוד טובים. מחיר - 880 שח לרביעה. באותו מחיר תשיגו אצלו את ה-Dunlop האינדונזי ו-Kleber פולני. המלצה חמה לא ללכת על Good Year הטורקי! החבריה המייצרים את הצמיג הזה פשוט עושים בושה לשם הטוב של GY.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

בצבא האליאנס עובדים שעות נוספות ועובדים טוב. כנ"ל לגבי ה-FALKEN SINCERA 816N.

אליאנס לא עמידים? פחחח.... *(לא, המקלדת בסדר; לחצתי על 'ח' 3 פעמים)* אם הקנגו הצבאיות עם ההתעללויות בשטח וטיפוס המדרכות של 20 ס"מ מסתדרות יופי עם האליאנס - אין שום סיבה שפונטו לא.

(האליאנס שאני מדבר עליהם הם REINFORCED כלומר מחוזקים. יכול להיות שברגילים הם יהיו פחות עמידים - התייעץ על כך עם המומחים.)

לגבי האליאנס והפאלקן - אחיזה על הפנים (אבל מצד שני - גם מגאן היא לא פרטנר מי-יודע-מה לשעשועים..;-))

קיצור - שקול את הקנייה במחיר טוב.

פורסם

יש באוטודיפו מפעם לפעם מבצע של 2 במחיר 1.

נכון שמדובר על חצי מהמחיר הרשמי שהוא גבוה, אבל נראה לי שזה עדיין אטרקטיבי.

במקרה שלי קניתי יוקוהאמה כביש-שטח, אולם גם היוקוהאמה לכביש לגמרי לא רעים (ויש להם צמיגים נוספים המשתתפים באותו מבצע).

שוה לבדוק אצלם.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

הרבא אנשים בארץ קונים צמיגים בכמה שיותר זול וחושבים שהם צמיגים טובים וזה רק בגלל שהם אף פעם לא קנו צמיגים באמת טובים כך שאין להם אם מה להשוות.

למחפש הצמיגים: שלם קצת יותר וכך צמיגים טובים באמת כמו YOKOHAMA, KUMHO ,MICHELIN,UNIROYAL.... כי אי אפשר לדעת באיזה מצב אתה עלול למצוא את אצמך אל הכביש .. ועוד יום אחד תגיד תודה שלא קניתה איזה אליאנס

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

• תוכן חדש...