Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש דומיין מסויים - ישראלי.

אכסון בארץ אני לא רוצה כי זה ממש יקר - אז קניתי כבר אכסון בחול שהוא ממש זול וטוב מנסיון

אני רוצה לקשר את הדומיין שאקנה ל DNS של השרת.

צירפתי כן תמונה (בשחור לבן) והשאלה שלי - האם זה ה DNS שאני צריך לרשום באתר כשאני רוכש דומיין ישראלי ?

ובתמונה השניה - מה אני צריך לשים בשדה השלישי?

תודה..

111.JPG

222.JPG

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

התמונה שצרפת ממש לא מובנת. מאיפה היא? החברה שרושמת את הדומיין? החברה שמספקת את ההוסטינג?

בגדול, דומיין ישראלי רושמים ב isoc.org.il, איגוד האינטרנט הישראלי. אתה צריך לקבל מספק ההוסטינג שלך את כתובות שרתי ה DNS שלו, מהתמונה נראה שהכתובות הן

ns1.pathhost.net

ns2.pathhost.net

(אם כי הכתובות בתמונה הן קטועות).

במקביל יש להגדיר את שרת ה DNS של הספק, כך שידע לשייך את הדומיין שרכשת לחשבון שלך.

פורסם

אכן דומיין ישראלי לקנות רק ישירות מ-ISOC, כל יתר החברות הן פשוט סרסורים שלוקחים עמלה ורושמים בשבילך ב-ISOC.

העלות ב-ISOC היא 260 ש"ח לשנתיים הראשונות. (90 ש"ח לכל שנתיים נוספות במועד החידוש)

דומיין בינ"ל (COM וכו') ניתן לרכוש יותר בזול, בעלות של 12$ לשנה ב- www.joker.com

דומיין תחת .INFO יש עכשיו במבצע ב-1 יורו (פחות משישה שקלים!!!) לשנה הראשונה, אבל החידוש יהיה במחיר דומה למחיר שהוזכר עבור .קום - http://www.gandi.net

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אל תקנו מjoker.

מנסיון - הם שולחים את הכתובת שלך לספאמרים.

עבדתי איתם לפני כ5 שנים והיה לי mail alias מיוחד שפתחתי רק בשביל העבודה מולם.

הכתובת (joker@) היתה בשימוש רק לפתיחת החשבון ולlogin, פרטי הdomainים שרכשתי הראו בwhois כתובות email אחרות.

בקיצור - כשאני עוקב אחרי הmaillog בשרת שלי מדי פעם אני עדיין רואה פרסומות פורנו שמגיעות לכתובת הזו (שכבר לא קיימת, כמובן...)

ממליץ בחום על godaddy.com.

זולים יותר מjoker.com וטובים עשרות מונים.

פורסם

אז ככה

זהו האתר שקניתי ממנו

pathhost.com

שם קניתי דומיינים .com - קניתי 3 כאלה - מגיעים עם אכסון של 50 מגה ו FTP וכל מה שצריך.

עכשיו באתי לקנות CO.il ואני מסתבך עם כל ה DNS הזה.

זה אכן ה DNS של השרת:

ns1.pathhost.net

ns2.pathhost.net

אבל אשמח אם תעזרו לי איך אני צריך להגדיר שזה יוביל לאתר שלי

איפה אני עושה את זה? באתר של האכסון?

ואם התשובה היא כן - אז אני לא חושב שאפשר כי באתר הזה קונים דומיין ומקבלים אכסון במקביל - ואני לא רואה דרך להגדיר את זה

אשמח אם תעזרו לי - תודה.

פורסם

בהנחה שאתה רוכש את הדומיין בעצמך (כמו שצריך), אתה צריך קודם לרכוש אותו באתר ISOC ושם להכניס את כתובת שרתי ה DNS.

הכתובת לרכישה היא

http://www.isoc.org.il/fr_reload.html?domains/registration.3

לחץ שם על new, עקוב אחר ההוראות, וכשתתבקש להכניס את שרתי ה DNS תכניס את שני שרתי ה DNS של pathhost לעיל. שים לב שבאותו מסך יתכן שתתבקש להכניס גם כתובת IP של ה DNS - תתעלם משדה זה, תכניס רק את שמו.

לאחר שהתהליך ב ISOC יושלם (עניין של שני ימי עסקים למיטב זכרוני) הדומיין יהיה רשום על שימך וכל בקשה לדומיין תועבר לשרתי ה DNS שנתת, כלומר לשרתיה של חברת pathhost. לכן יש להגדיר את השרתים הנ"ל כך שידעו לנתב את הדומיין שלך לאתר שלך.

אני מניח שזה די פשוט לעשות זאת באמצעות ממשק הניהול שהם לבטח מספקים. אם לא, נסה לפנות לתמיכה הטכנית שלהם - לנו יהיה קשה מאוד לעזור מבלי להכיר את הנהלים בתוך החברה.

פורסם
בהנחה שאתה רוכש את הדומיין בעצמך (כמו שצריך), אתה צריך קודם לרכוש אותו באתר ISOC ושם להכניס את כתובת שרתי ה DNS.

הכתובת לרכישה היא

http://www.isoc.org.il/fr_reload.html?domains/registration.3

לחץ שם על new, עקוב אחר ההוראות, וכשתתבקש להכניס את שרתי ה DNS תכניס את שני שרתי ה DNS של pathhost לעיל. שים לב שבאותו מסך יתכן שתתבקש להכניס גם כתובת IP של ה DNS - תתעלם משדה זה, תכניס רק את שמו.

לאחר שהתהליך ב ISOC יושלם (עניין של שני ימי עסקים למיטב זכרוני) הדומיין יהיה רשום על שימך וכל בקשה לדומיין תועבר לשרתי ה DNS שנתת, כלומר לשרתיה של חברת pathhost. לכן יש להגדיר את השרתים הנ"ל כך שידעו לנתב את הדומיין שלך לאתר שלך.

אני מניח שזה די פשוט לעשות זאת באמצעות ממשק הניהול שהם לבטח מספקים. אם לא, נסה לפנות לתמיכה הטכנית שלהם - לנו יהיה קשה מאוד לעזור מבלי להכיר את הנהלים בתוך החברה.

הכל ביצעתי וכבר רכשתי דומיין

השאלה איך אני מגדיר את ה DNS בשרת המאכסן

תחת איזה שם זה נמצא בלוח בקרה... אני לא מוצא שם אפשרות להגדיר...

תודה

פורסם

אינטואיטיבית, נראה שזה צריך להיות תחת domains או DNS, אבל את זה בטח ידעת.

קשה מאוד לעזור לך כאשר אנחנו לא מכירים את הפלטפורמה מולה אתה עובד, אך זו אמורה להיות שאלה טריוויאלית עבור התמיכה של חברת ה hosting.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכם, לא רציתי לפתוח תרד חדש בנושא למראת שזה התיישן קצת.

אז ככה, קניתי כמה חבילות דומיינים עם אכסום (com/net) ושם לא היתה לי בעיה לעשות אימילים POP3 וסאב-דומיינים.

עכשיו... קניתי דומיין ב http://www.isoc.org.il

(co.il) סוף סוף...ואני קונה גם אכסון מהאתר שאני תמיד מאכסן בו.

השאלה שלי היא, כשאני בא לקנות אכסון כתוב שיש אימילים POP3 לא מוגבל כמה ואימילים לא מוגבלים

השאלה איך זה יתבצע בתכל'ס, כי האכסון הוא מאתר והדומיין מאתר אחר.

אני לא יודע איך להסביר את זה - אבל אם כבר יש סאבדומיינים אז זה היה אמור להיות כתוב באתר של http://www.isoc.org.il ואל באתר האכסן, לא ?

ובאתר isoc אפשר לעדכן רק DNS ועוד כמה פרטים...

תודה רבה מקווה שהבנתם...

פורסם

long time, oran

:smile:

Samiro - את כל ההגדרות האלה תצטרך לעשות מול חברת האחסון. בדוק עם התמיכה שלהם, בכל חברה זה שונה. אצל ISOC אתה רק מגדיר DNS כפי שאמרת.

פורסם

באמת המון זמן :) איפה אתה לא רואים אותך .. מתגעגעים אליך שם אתה יודע.. יצחקוב ואמיר..ועוד כמה חולי נפש ;) תבוא לבקר..

SAMIRO , תקשיב לשגיא.. הוא חנון מגיל 10 .. הוא יודע הכל בדברים האלה :D

פורסם

הגדרות אימייל. סאב דומיינים וכו' הכל אתה מגדיר בחשבון אחסון שלך..

מISOC קנית רק את זה שהדומין יוביל לחשבון שלך בחברת אחסון..

עכשיו כל תוספת לדומיין (כמו סאב, כתובת מייל וכו') זה כבר בחבילת אחסון..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מצטרף להמלצה על GODADDY! יש להם גם אחלה תמיכה, ואחלה פיצ'רים..

ועכשיו גם לי יש שאלה: אם יש לי רק דומיין (ולא אחסון) האם אני יכול לעשות הפנייה לאתר שלי שמאוחסן אחסנה חינמית (ב-PLANET.NANA לצורך העניין) - הרי כל מה שאני צריך זה רק דף אחד (INDEX) שיעשה REDIRECT לאתר שלי... אבל איפה יאוחסן האינדקס הזה?

תודה, אביעד

• תוכן חדש...