Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לגבי אנטנה פנימית לרדיו:

לאחרונה נתקלתי באנטנה שמתקינם בתוך הרכב על השמשה הקדמית - מעל הראי, לפי מה שהבנתי זו אנטנה עם מגבר או משהו כזה, בקיצור נאמר לי שהקליטה יותר טובה עם אנטנה שכזאת.

האנטנה הזאת טובה גם נגד ערסאוואתים קטנים ששוברים לך את האנטנה - את המקורית סוגרים עד הסוף ולא צריך להשתמש בה יותר.

האם למשהו יש את האנטנה הזאת ברכב ויכול לחוות דעה בנושא? תודה.

פורסם

לא מומלץ, ולא נכון.

אם יש לך אנטנה מקורית תקינה (עולה ויורדת ולא תפוסה, ולא רפוייה) אז היא יותר טובה מהפנימית עם המגבר לכאורה.

פעם היו כאלה טובות, ובזמן האחרון נראה שהכל זבל מהמזרח.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הרכבתי כזאת בדייהו רייסר של החברה שלי - כל הזמן שוברים או מעקמים לנו את האנטה, או שמבריגים החוצה (אם זה פלסטיק שחור קצר כזה...) עד שנמאס לי והתקנתי אטנטה אלקטרונית פנימית...

פשוט זוועה!!! לא קולטים איתה כמעט כלום וכל הזמן יש הפרעות כשכן קולטים משהו סוף סוף...

העפתי את האנטנה והרכבתי את החשמלית הישנה שהיתה לי בפיאסטה - כשהיא סגורה פשוט אי אפשר לעשות לה נזק...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לי יש בשני רכבים אנטנות כאלה כבר יותר משנתיים. אני לא יודע איזה דגם הציעו לך אבל שלי מחוברת גם למתח מהרדיו (החוט של האנטנה החשמלית) והקליטה מעולה.

התקנתי אותן אחרי ונדליזם לאנטנה ברנו ואח"כ באיסוזו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...