Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס קרביולה מבית פורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה רק אני או שהיא מזכירה קצת איזה Audi?

בכל אופן יפה מאוד. :)

מזכירה לי את הקבריולה שאין לי!!!

אוטו נאה למדי....

מזמן לא היו פה בארץ קבריולות על בסיס משפחתיות.... מזל טוב!!

אולי שתגיע כבר לארץ ובדרך תרענן את המכירות של פורד! כי הן תלולות לאחרונה

Polo 2012

פורסם
מזכירה לי את הקבריולה שאין לי!!!

אוטו נאה למדי....

מזמן לא היו פה בארץ קבריולות על בסיס משפחתיות.... מזל טוב!!

אולי שתגיע כבר לארץ ובדרך תרענן את המכירות של פורד! כי הן תלולות לאחרונה

נראה לי שאתה טועה בקשר לזה כי יש את ה307 סיסי ואת האיי 4 קבריולט ואני בטוח שיש עוד כמה אולי גם ה 206 סיסי אבל באמת אני עדיין מאמין שהשוק הזה די חלש יחסית בארץ.

פורסם

נראית לא רע בכלל, לטעמי.

בכל מקרה, היה נחמד להתחיל לקרוא כאשר לפתע התכסה המסך בפרוסמת של הטריילבלייזר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

לא יודע למה זה ככה בדיוק, אבל מכונית קופה קבריולה צריכה להיות סקסית, והפוקוס הזאת - לא ממש עושה לי את זה. מאוד רבועה, מתוכננת היטב, איכותית וכן הלאה... אבל איפה הרגש?

אמנם זו מגמה ברוכה, ליצור מכוניות בעלות תפקוד כפול - משפחתית וקבריולה - אבל צריך קצת שאר רוח, קצת ייחודיות. זה יותר מדי מאותו דבר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא הגיע הזמן להחליף את מנוע ה-1.6 100 כ"ס למשהו קצת יותר עדכני ובריא? :roll:

גם ככה בגירסה הרגילה הוא לא ממש חורך אספלט, אני לא רוצה לחשוב איך הוא הולך להתמודד עם תוספת המשקל של הדגם הפתוח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הוא לא צריך להתמודד עם כלום, פשוט תהנה מהרוח בבלורית של הבמבה ותבין שככה עושים את זה נכון.

למי אכפת כמה מוציא? כמה סוגר?

האוטו הזה נראה מדהים, ועם גג פתוח יעשה ל-20K אנשים בשנה ממש כיף על הלב.

אכן התחת מזכיר אאודי, A6? בערך כן.

אאחחחחחך החיים הטובים.:wink:

אופנוען

פורסם
פשוט תהנה מהרוח בבלורית של הבמבה ותבין שככה עושים את זה נכון.
איזה להנות? אם אני נוסע עם גג פתוח, גם השתיים וחצי שערות שנשארו לי על הראש יעופו :shock:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חברה שכחתם דבר קטנטן

בתור אחד שנהג על פוקוס ישנה [5 דלתות] יותר מכמה שנים ,ונהנה מאוד [יחסית לאוטו עם 100 כ"ס ]

היום יש לי את הדגם החדש וכשנהגתי בו עד השלילה הוא פשוט טנק ! [בואו נתחיל מזה שהדגם החדש שוקל עוד 300 !!! קילו יותר מהישן] וגם השאירו לו את המנוע המיושן הזה אז אני לא רוצה לחשוב איך זה יהיה לנהוג על הקבריולה

בשיא הרצינות אני כבר יעדיף את המגאן החדשה או את ה [שומו שמיים אני לא מאמין שאני אומר את זה] טויוטה קורולה שלשניהן יש 115~ כ"ס.

לילה טוב.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לפי דעתי היא קצת מגושמת...

איפה העיצוב העדין של מכוניותתת הקבריולטט???

בחייאת דינקום פורד אין להם את זה..

שיקחו דוגמא מהאודי (TT)...

פורסם

יש לך תמונות של דגם הקונספט, focus vignale, ומלפני חמש שנים הן בטוח לא. חיפוש קל בגוגל העלה שהקונספט הוצג בתערוכת פריז האחרונה (2004)

עידו

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

• תוכן חדש...