Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך הגיר בפולו 16V

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום התבשרתי כי הלך לי הגיר בפולו 16V שלי (כנראה באשמת מוסך ג.ג.ג רעננה שהחליפו מחזיר שמן בגיר לפני חודש, היום כשפתחו את הגיר במוסך אחר הגיר נמצא ריק משמן לחלוטין).

אני חושב לקנות גיר משומש/משופץ ויש לי מס' שאלות:

1. איפה אפשר לקנות גיר כזה משומש/ משופץ.

2. איך אפשר לדעת מה מצב הגיר שאני קונה.

3. האם לדעתכם יש סיכוי שמוסך ג.ג.ג ייקח אחריות על מה שהם עשו.

תודה מראש.

נדב

פורסם

אז ככה יש ברוחבות מוסך שהוא מכון לגירים אוטומטים במקרה הוא של דוד שלי עם תרצה יש שם גירים מפירוק יש משיפוץ ויש על מה שאתה רוצה

פורסם

גם לי היתה בעיה עם הגיר בפולו שלי.

הרבה מוסכים אמרו לי שהלך הגיר וצריך להחליפו.

בסוף הגעתי למוסך "געש" באזור התעשיה בראש העין והוא סידר לי אותו בלי בעיה ובכלום כסף. (יחסית למחיר של גירכזה מיבוא\פרוק)

כדאי לך לבדוק אצלו.

פורסם

חבר יקר

לפני שנים רבות היתה לי פולו 16V שטופלה בג.ג.ג שזה ראשי תיבות של

גנבים

גם רמאים

גם שקרנים

אז קודם כל תתחיל לטפל אצל סידון בהוד השרון, זה תיזוז קטן אבל שווה

לגבי פולסווגן זה זבלה של אוטו (אה כן... היתה לי גם VR6) שום דבר טוב לא יוצא מהם

רק תקלות של אלפי שקלים ואלאקי סטייל (אצלי סטייל זה שהכסף שוכב בבנק)

ולעניין ג.ג.ג כשנפרדו דרכינו בסכסוך איימתי לפנות לבית המשפט ואכן הם טיפלו בי ללא תמורה

אז אם אתה בטוח בצידקתך, עשה זאת!

בהצלחה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
THE DRIVER

נמק יותר מה היתה בסוף הבעיה אצלך

אצלי בגיר היה איזה רעש חזק בזמן נסיעה בהילוך רביעי וחמישי וחלק מההילוכים נכנסו קשה.

כמה מוסכים אמרו לי שהלך לי חלק שנקרא "קורונה פיון" והוא מאוד יקר להחלפה.

חלק מהמוסכים המליצו לי להחליף את הגיר באחד מיבוא/פרוק.

בסופו של דבר הגעתי למוסך "געש" בראש העין והוא החליף לי מחזירי שמן ועוד איזה חלק, אני לא זוכר את שמו.

פורסם

קורונה פיניון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אתה לא מעוניין לפנות קודם למוסך ג.ג.ג?

להראות להם את הסיבות למותו של הגיר, ולציין את העובדה שזה קרה בגללם.

אולי אפילו שהמכתב ינוסח ע"י עורך דין.

• תוכן חדש...