Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

בקרוב תגיע לידי סיטרואן סקסו, שנת 2000 .. שרוב הזמן הייתה בשימוש של אחותי, אך כעת היא בודדה ומחכה ליחס קצת חם ואוהב (המכונית, לא אחותי :-P ).

בקרוב מאוד אני מוציא רשיון והאוטו יהיה שלי, אך עוד לפני זה אני רוצה לדאוג למערכת סטריאו נחמדה.

לשם כך אני זקוק להמלצות שלכם לגבי מערכת.

תחילה אני רוצה רדיו דיסק, רמקולים אחוריים וקדמיים (עדיפות ראשונית לרמקולים אחוריים). בבוא הזמן והתקציב אשמח לשמוע גם המלצות לסאב-וופרים, מגברים ושאר ירקות.

כמו כן אני מבקש ממכם לרשום את המחירים בשביל שיהיה לי ולכיס שלי יותר נוח לבחור (בנתיים אני לא עושה הגבלה כלשהי של סכום).

תודה רבה,

חן.

פורסם

'ודם כל בדרך כלל אני לא עונה להודעות מהסוג הזה (ילדים בלי רישיון)

אבל בכל זאת תחום האאודיו הוא מאוד רחב והמחירים בהתאם ככה שאם תגדיר לעצמך תקציב ותציין אותו פה אני אוכל להנחותך טוב יותר ותגיד איזה כיוון אתה רוצה ללכת איכות או רעש SQ או SPL?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אביתר... אתה לא חייב לעשות טובות, ומה זה הסלקציה הזו בין אחד שיש לו רשיון ואחד שאין לו,

הוא רוצה להשיקע במערכת ואין לזה קשר בין רשיון או לא.

תמיר

פורסם

O.K

רדיו דיסק עד 1700 שקל

רמקולים אחוריים עד 700 שקל

רמקולים קדמיים אני לא כל כך מתמצא בסוגים ובמחירים אז פה אשמח לשמוע כל הצעה שלכם.

דרך אגב..

כבר לפני כמה זמן התחלתי לעשות השוואות מחירים ולחפש דברים שמוצאים חן בעיני.

בתחום הרדיו דיסקים התרשמתי מהקנווד KDC-7026

ומהרמקולים אהבתי את ה-KFC-6969, גם כן של קנווד..

אבל בכל זאת אני רוצה להמשיך בסקר שוק ולראות מה אתם ממליצים.

ואם אפשר אז שכל הרכיבים של המערכת יהיו של אותה חברה, מעדיף את זה מאשר לעשות מיקס.

תודה... :)

פורסם

אז ככה לגבי רמקולים מקדימה מומלץ לחבר סט קומפוננט (עוד מידע על כך תוכל למצוא ב FAQ)

אני הייתי ממליץ אולי לקנות רכיבים שונים -

רדיו דיסק + קומפוננט + סאב + מגבר 4 ערוצים לסאב ולקומפוננט (זה אם אתה באמת רוצה לחבר מגבר וסאב)

אם לא יש אפשרויות אחרות :

רדיו דיסק + קומפוננט + אחוריים. במצב כזה יהיה הרבה פחות סאב ועוצמה למערכת.

השאלה מה אתה מעדיף האם אתה רוצה להתחיל לחבר מגבר וסאב או פשוט 4 רמקולים.

ומה התקציב הסופי שיש לך \ כמה אתה מוכן להשקיע במערכת ..

פורסם

רדיו דיסק של פיוניר 3 יציאות 7750

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=13493

1600 - אפשר להשיג בפחות כמו 1400-1500

ברמקולים אחוריים אין טעם שתשקיע 700 שקל ואין טעם שבכלל תשקיע אבל בכל זאת

אז רמקולים של גיביאל דגם

CS 396

עולים 400 - הרבה בפורום אומרים שבחנויות עולים 300, את זה אני לא יודע

רמקולים קדמיים - יש קומפננט מצויין של דוטק 2 חלקים - 1000 שקל

תצביע על תקציב שיעזרו לך יותר

אין גבולות למחירים

ועם מה חשבתה להגביר את כל זה דרך אגב ? מה התקציב שלך למגבר ?

ואני ממליץ לך לוותר על אחוריים ולחשוב על סאב במקום

פורסם
אביתר... אתה לא חייב לעשות טובות, ומה זה הסלקציה הזו בין אחד שיש לו רשיון ואחד שאין לו,

הוא רוצה להשיקע במערכת ואין לזה קשר בין רשיון או לא.

תמיר

בדרך כלל הילדים ללא רישיון סתם כותבים בפורום וסתם פונים לעזרה כשבכלל לא מתכוונים לעשות עם זה כלום.

זה לא משהו אישי ואם פגעתי אני מבקש סליחה.

מצד שני תמיר את צודק

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

רדיו דיסק לדעתי כדאי לחפש מסדרת פרימייר -המספרים של דגמי פיוניר מצביעים על סוג הדגם לדוגמא לי יש DEHP770MP ויש דגם מקביל (כמעט אותו המכשיר אך לא של פרימייר) שקוראים לו DEHP7700MP

בדרך כלל על הפרימייר נותנים 3 שנים אחריות.

ב1400 אפשר למצוא טוב

לגבי רמקולים מציע לך לרדת מאחוריים 6*9 מסיבה אחת פשוטה-אני עשיתי טעות ויש לי כרגע יש לי רמקולים 6*9 350W של פיוניר ואני למדתי על בשרי שקומפוננט טוב מוגבר נשמע הרבה יותר טוב מרמקול 6*9

לדעתי הכי אטרקטיבי זה לקחת רדיו דיסק עד 1500 ש"ח

+לקנות קומפוננט של מורל דוטק שעולה 1000 דרך זאפ וחלק אומרים שראו ב850 בחנויות.

מגבר ל4 ערוצים אם תרצה תגיד תקציב ונוכל להדריך אותך הלאה

פורסם

וואללה אביתר - התגובות שלך גובלות בסוג של גזענות אודיופילית הייתי אומר... הבן אדם כן כותב וכן מבקש עזרה - אז תעזור (אחרי עריכה - אני כבר שם לב שעזרת... אבל בכל זאת, רחם עליו, לא עשה שום דבר רע)

קודם כל אני מקווה שאחותך מודעת לזה שהאוטו הולך לקבל ממך יחס חם ואוהב, כי אחרת גם אתה תצטרך לתת לה הרבה יחס חם ואוהב (בתור אח כמובן... חומד לצאן הייתי אומר...) אלא אם כן הרכב עובר לבעלותך והיא משתדרגת אז למה לא...

בנוסף לכך - עצה מאוד ידידותית - לפני שאתה מתחיל להפגיז - תצבור קצת נסיון בנהיגה - תשמור על מה שבא לך מצד ימין ושמאל ותלמד להקשיב לכביש לפני שאתה לומד להקשיב לרמקולים - המוזיקה מסיחה את הדעת מהנהיגה אם מתייחסים אליה יותר מידי ואתה עוד לא הוצאת רשיון ואין לך מושג לגבי ההשפעות של זה עליך.

לגבי מערכת - אם אתה מתכוון בעתיד להשקיע גם במגברים וגם בסאב - תקנה רמקולים אחוריים פשוטים ככל האפשר - 6*9 אבל אל תתפרע, מוראל פולס או סאונד סטרים יהיו בהחלט מספקים וגם לא יקרים - סביבות ה500 ש"ח למען האמת הם גם יהיו טובים לטווח הארוך.

מערכת - תשקיע עד 2000 ש"ח - פנסוניק, אלפיין או קלריון (מה לעשות, זה מה שאני אוהב)

ותשקיע את מירב כספך בסט קומפוננט קדמי - מוראל, פוקל, סאונד סטרים, ג'יי אל אודיו, קאדנס, ריינבואו, אתון, קליף דיזיינז, JBL, אינפיניטי, mb quart לא חסרות חברות טובות...

ההצעה הכי טובה - תסתמך על האוזניים שלך בלבד ולא על שום דבר שאומרים לך - סע למתקין או שתבוא למפגשים, תתרשם בעצמך - בעצמך בלבד! ותלך על זה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל תודה רבה לכולם על התגובות וההמלצות.

lanosforce, אני כמובן מודע לכל מה שאמרת מזה זמן רב אבל בכל זאת לקחתי את מה שאמרת לתשומת ליבי, אני מסכים איתך במאה אחוז בכל מה שנוגע לבטיחות בנהיגה ולנסיון שאצבור עם הזמן, כמובן שיש לזה חשיבות הרבה יותר גדולה מאשר שאני אמשוך איזו בחורה בגלל טראק שאני אשים בפול-ווליום באוטו.

עכשיו לעניין,

הבעיה היא שהמערכת שיש עכשיו באוטו היא ממש על הפנים, בגלל זה אני רוצה לשדרג.

לרועי - הבעיה היא שאני לא כל כך יכול לוותר על רמקולים, כי אלה שיש עכשיו הם לא משהו בכלל. מה שלא הבנתי זה למה לוותר על רמקולים אחוריים לטובת סאב במקום לשים גם וגם...?!

כמו שאמרתי בהודעה הראשונה, דבר ראשון אני רוצה לשים רדיו דיסק ורמקולים. בנתיים אני אמשיך לעבוד במטרה לחסוך למגבר, כי נכון לעכשיו אין לי את הסכומים הדרושים.

בקשר לסאב - במידה וארכוש סאב אחרי שכבר יהיה לי באוטו רדיו דיסק ורמקולים אני מעדיף שהוא לא יהיה בעוצמה גבוהה .. כי בכל זאת מדובר באוטו קומפקטי והדבר האחרון שאני רוצה זה לנפץ את החלונות.

דבר אחרון, משהו שאני לא הכי מבין בו..

מה ההבדל בין לקנות רמקוליים קדמיים ואחוריים לחוד, לבין קנייה של סט קומפוננט מלא?

מה היתרונות של זה על פני קנייה של כל דבר לחוד? ומה החסרונות?

שוב תודה לכולם :)

חן.

פורסם

אתה יכול להריץ חיפוש בפורום על קומפוננט, ולמצוא הסברים מושקעים.

בקצרה, קומפוננט מדובר על 2 או 3 חלקים עם קרוסאובר, זה לא אומר שקומפוננט זה רמקול קדמי ואחורי גם יחד.

תעשה גם חיפוש על במה קדמית, ככה תבין גם למה אנשים מכוונים אותך לרמקולים קדמיים ולא אחוריים.

(מוזיקה אמורה להגיע מקדימה, כמו שאתה בהופעה ולא מצפה לשמוע את כל הצלילים מאחוריך)

אני באמת ממליץ לך לשמוע כמה מערכות מורכבות ברכבים, יש מפגשים מדי פעם, תמיד אפשר לבוא ולהתענין גם בלי להיות בעל רכב/מערכת.

לסיכום, את הכסף של האחוריים אתה יכול לחסוך, לקנות קומפוננט קדמי שגם יכול לפעול לא רע ללא הגברה חיצונית של ההד יוניט(גם על זה אתה יכול לעשות חיפוש, כי כמובן שגם על זה דובר)

ולאט לאט להתפתח, אודיו זה משהו שיכול לעלות הרבה מאוד כסף.. תלוי לאן אתה לוקח את זה.

(אגב סאב שינפץ לך את השמשות.. בוא לא נסחף, לזה יקח לך קצת זמן)

בהצלחה בכל אופן.:wink:

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

לקחתי לתשומת ליבי, תודה על העזרה.

אני מקווה שאני אוכל להגיע למפגש ביום שישי ברמת גן, אם לא אז פעם אחרת .. אבל באיזשהו שלב שאני כבר אצטרך להגיע להחלטה של מה שאני רוצה לקנות אני בטוח אבוא!

פורסם

אתה יכול גם לבוא רק בשביל לשמוע קצת ולקבל כיוון

פורסם

סתם לידע,חן (פותח השירשור)חבר קרוב ושכן.

הוא לא מהילדים שמדברים באוויר.

מקווה שייצא גם לי לבוא למפגש,אם כן אני ייקח אותו.

לירון

• תוכן חדש...