Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן לא היה שינוי פרט לרכב ת'אמת הא כן ולסט JBL - CENTURY ישנים אבל מאוד טובים שהורכבו

הותקנה המערכת בפאסאט 2002 שקניתי לפני כשבוע.

מה הותקן :

סאב כפול קייקר COMP VR 12"

סט קומפוננט FNQ 5.25 מקדימה (תוספת אלמנט שלישי תבוצע במשך החודש הקרוב)

סט JBL - CENTURY.

מגבר רוקפורד 500.1 - מונובלוק

מגבר רוקפורד 500A2 - שתי יציאות

HU - פיוניר 8600 למיטב זכרוני.

קבל 1 פאראד של L.AUDIO.

חיווט של רוקפורד.

וזהו לעכשיו.

תוצאות : רמת השמע לא רעה בכלל , מה שכן הבאס ברכב עלה משום מה (ככה זה נשמע לי , אולי אני טועה ו 6 חודשים בדרום אמריקה קצת בלבלו אותי).

מה שאני מתכוון הוא הבאס שיש ברכב כרגע לעומת הקליאו ספורט שבא המערכת היתה מותקנת.

מה שאומר שאז קיבלתי תוצאה של 138-9 DB. (וזה עם תיבה אטומה של 1 CU. אני לא רוצה לדעת מה היה קורה לרכב עם תיבה פתוחה ומכוונת ל 55 HZ).

מה שיותר מוזר זה שהרכב הינו פאסאט עם באגאז' נפרד לא כמו בקליאו. מה שעוד יותר גורם לי לרצות ללכת לבדיקת SPL באוטופרט בזמן המאוד קרוב.

בכל אופן , שומעים סבבה :) (שמע זה דבר מאוד אינדבדואלי ואין מקום לפרט, אפשר לדעתי להוציא מהמערכת הרבה יותר הכל עניין של כיוון יותר מדוייק ותוספת אלמנט שלישי שכבר קיים ומחכה בקוצר רוח להכנס לפעולה וכמובן DYNAMITE).

אין תמונות - התקנה מאוד פשוט, לדחוף את הכל לרכב חדש פשוט, הקיצר לא מעניין.

עידן.

נ.ב

מי יודע אולי נשדרג בקרוב ל 3 COMPVR ואז אולי נשתתף באיזה תחרות SPL נחמדה.

פורסם

תתחדש לפי הרכיבים השמיה מאוד טובה כמובן בתחום זה יחסי

אני מאשקלון ואשמח לשמוע מתישהו

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...