Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי עליו קצת נתונים באתר של אולסייל, הנתונים "על הנייר" מתאימים לי - אך האם למישהו יש חוות דעת בנוגע למכשיר (איכות צליל, עניין ה DELAY, אופציות רלוונטיות של דיפדוף בדיסק וכד') ?

המכשיר מסופק עם שלט רחוק, פאנל נשלף מתקפל הידראולית ועושה רושם שיש לו את כל הפונקציות העדכניות (2 יציאות כפולות, מגבר פנימי נורמלי, CD TEXT READY וכד').

אם למישהו יש ניסיון איתו, אשמח לשמוע חוות דעת - ואם לא, אשמח לשמוע פרטים נוספים על מכשירים אחרים של פיוניר בטווח מחיר זה (מחיר ה"מחירון" באולסייל נע סביב ה 3500 שח, מה שסביר להניח ייסגר באיזור ה 1800-2500 שח).

בנוסף לנ"ל, קראתי גם על מכשירים מסדרה DEH-3500MP, שם בניגוד לדגם שהזכרתי מעלה, יש RDS אבל התצוגה היא פשוטה ולא DOT MATRIX...כל שאר האופציות - דומות לחלוטין (5 מצבי אקווליזר קבועים מראש בעלי 3 ערוצים, באס מיד וטראבל וכד')... המחיר שלו, אגב, אמור להיות זול יותר בכמה מאות שקלים בודדים... (בטח בגלל שאין שלט והתצוגה פשוטה יותר).

אגב, השימוש שלי בשלט אפסי, אפשר לוותר גם על זה....

לא איכפת לי "להתפשר" על תצוגה פשוטה יותר, העיקר שהמכשיר יספק את הסחורה כמו שצריך... אני מניח שעניין התצוגה חשוב מאוד במכשירים שמציגים את שמות השירים ב MP3, לכן כדאי לשים על כך דגש.

אשמח לשמוע חוות דעת בנוגע למכשירים ו.....הא, אני לא רוצה מכשיר של JVC (לא אוהב את הסאונד שלהם והמכשירים שלהם), אני מעדיף להתמקד בפיוניר או סוני בטווח מחיר זה (נניח, 2000 שח פלוס מינוס).

חובה שתהיה יציאה למגבר, לפחות 1, יציאה לסאב עם קרוס פנימי לא בראש מעייני כרגע (יש לי כבר 5 שנים KEH-P7650 עם 3 יציאות למגברים, בינהם זוג אחד לסאב עם קרוס פנימי ב HU ולא ממש השתמשתי בזה).

תודה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש לי DEH-7400.

אני לא יודע אם זה אותו הדגם או דומה אבל אני יכול לתת סיקור קצר עליו אם אתה רוצה.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם
יש לי DEH-7400.

אני לא יודע אם זה אותו הדגם או דומה אבל אני יכול לתת סיקור קצר עליו אם אתה רוצה.

SHOOT :D

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

במידה ואתה מעוניין לשמוע דיסקים רגילים בלבד ה 7450 הוא מכשיר לא רע בכלל , קצת יותר מדי גימיקים לטעמי האישי אבל בהחלט מכשיר לא רע.

ב Mp3 המכשיר לא סביר בכלל וזאת בשל דיליי אדיר במעבר בין השירים מה שהופך את השימוש בו לסיוט.

ה 3550 הוא מכשיר פשוט יותר של פיוניר שהוסיפו לו את האופציה לקרוא Mp3, למיטב ידיעתי (לא השתמשתי בו) ב Mp3 הוא עדיף מה 7450 אבל כמכשיר הוא פשוט הרבה יותר.

את הדגמים השונים של סוני אני אישית לא ממש אוהב ודווקא ה JVC עדיפים בעיני בהרבה.

Leon Cupra 2009

פורסם

כוסעמק עם הפורום!!!!!

(כתבתי הודעה ארוכה והיא נמחקה :x )

לא משנה...ננסה לשחזר את ההודעה.

נתחיל בזה שהמכשיר הוא פיוניר. אמינות היא מילת המפתח.

בחנות אמרו לי שהמכשיר מוציא 4X50 R.M.S לדעתי הם זיינו ת'שכל אבל בכל זאת למכשיר יש עוצמה ואמינות שצועקת פיוניר.

אחת האפשרויות שאהבתי במכשיר היא האפשרות לשלוט ב-ה-כ-ל. החל מבאס,טריבל ורק ה' יודע מה עוד.

יש 3 יציאות למגבר, אקולייזר, זיכרון לדיסקים ועוד מלא שטויות.

אפשר בקלות להיכנס ולצאת מתיקיות,לחפש ולננגן את השירים.

יש מס' שניות של דיליי בין השירים בפורמט MP3, מעצבן, אבל אפשר לחיות עם זה, הרי אתה לא מתכוון להפוך את המכונית למועדון לילה נכון? :lol:

אם אתה אוהב אנימציות, אתה תגלה שהמכשיר נותן 11 אנימציות שונות החל מדולפינים ועד מירוצי מכוניות.

המכשיר בא עם שלט רחוק, אפשר לשלוף את הפנל ועוד שאני לא זוכר....אתה מוזמן לשאול חופשי אם משהו לא ברור.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם
במידה ואתה מעוניין לשמוע דיסקים רגילים בלבד ה 7450 הוא מכשיר לא רע בכלל , קצת יותר מדי גימיקים לטעמי האישי אבל בהחלט מכשיר לא רע.

ב Mp3 המכשיר לא סביר בכלל וזאת בשל דיליי אדיר במעבר בין השירים מה שהופך את השימוש בו לסיוט.

ה 3550 הוא מכשיר פשוט יותר של פיוניר שהוסיפו לו את האופציה לקרוא Mp3, למיטב ידיעתי (לא השתמשתי בו) ב Mp3 הוא עדיף מה 7450 אבל כמכשיר הוא פשוט הרבה יותר.

את הדגמים השונים של סוני אני אישית לא ממש אוהב ודווקא ה JVC עדיפים בעיני בהרבה.

poko, תודה על התגובה.

בנוגע להשמעת דיסקים רגילים, כרגע אני משתמש בסט-אפ האידאלי מבחינתי מזה 5 שנים (HU וצ'יינג'ר 12 דיסקים) ומאוד מרוצה. זמן החלפת דיסקים עומד על 6 שניות, סביר.

אם אני כבר מחליף, אני מעדיף להעיף את הצ'יינג'ר ולעבור למכשיר MP3 איכותי לכמה שנים הבאות.

מהו זמן הדיליי בין השירים והאם הוא כזה קריטי ?

על איזה מכשירים של JVC בטווח מחיר זה אתה ממליץ ?

אשמח לקבל המלצות מניסיון....

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, יש לי כזה מכשיר.

הDELAY הוא 5-6 שניות בערך, תלוי באיכות הדיסק והצריבה...

ככל שהוא יותר איכותי ככה ה DELAY יותר נמוך (ככה גיליתי לאחרונה).

סה"כ יופי של מכשיר, התצוגה יפיפייה , איכות הסאונד אחלה אבל צריך לדעת

לנווט בין אינסוף כיוונונים.

בקשר לשלט, תתפלא כמה זה שימושי ברכב ידני....

בקשר ל OLSALE , זה תמיד נסגר שם ב-2400-2500

ניסיתי מספר פעמים....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
איציק, יש לי כזה מכשיר.

הDELAY הוא 5-6 שניות בערך, תלוי באיכות הדיסק והצריבה...

ככל שהוא יותר איכותי ככה ה DELAY יותר נמוך (ככה גיליתי לאחרונה).

סה"כ יופי של מכשיר, התצוגה יפיפייה , איכות הסאונד אחלה אבל צריך לדעת

לנווט בין אינסוף כיוונונים.

בקשר לשלט, תתפלא כמה זה שימושי ברכב ידני....

בקשר ל OLSALE , זה תמיד נסגר שם ב-2400-2500

ניסיתי מספר פעמים....

תודה אייל.

תגיע למפגש היום...(חסר לך שלא :evil:)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אחת האפשרויות שאהבתי במכשיר היא האפשרות לשלוט ב-ה-כ-ל. החל מבאס,טריבל ורק ה' יודע מה עוד.

זה בדיוק מה שאני לא סובל במכשירים של פיוניר

הרבה יותר מידי כיוונים

לחבר שלי יש פיוניר, לא יודע איזה דגם, יש בו 2 אקולייזרים של מיד באס וטרבל (לא יודע למה צריך 2) ועוד אקולייזר שבו ניתן לכווןן עוצמות של תדרים שונים למשל 10HZ 500HZ וכו'

כל זה בשביל לשמוע שיר!!

לא מספיק רק שיהיה אקולייזר אחד של מיד באס וטרבל? למה צריך את כל השטויות האלה?

לי יש KENWOOD KDC-MPV 7020

ואני מאד מרוצה ממנה, ה DELAY קצר יחסית ויש מספיק אפשרויות כיוונון.

המחיר הוא בערך באותו תחום המחירים של הפיונירים שהצעת (אני קניתי ב 1700 במכרז)

פורסם

איציק , אני ממליץ על המכשיר 7450.

גם לי יש אותו, אחלה מכשיר, ה -DELAY לא כל-כך נורא והוא בא לידי ביטוי כשעוברים לשיר אחר אבל לא כשרוצים לשמוע את אותו השיר בפעם הנוספת !!.

אני אפילו קניתי שלט להגה שמעצים את החוויה.

אנשים לא מבינים מה יש לי על ההגה :D:D .

תקנה = שווה

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

גם לי יש אותו, אחלה מכשיר, ה -DELAY לא כל-כך נורא והוא בא לידי ביטוי כשעוברים לשיר אחר אבל לא כשרוצים לשמוע את אותו השיר בפעם הנוספת !!.

תקנה = שווה

שמוליק

אני בטוח שמדובר באחלה מכשיר, אבל אני צריך לחשוב על הדיליי העצבני של 5-6 שניות בין שיר לשיר... זה דיי הרבה.

כמה נחשב "דיליי קצר" במכשירים אחרים ? 4 שניות ? 3 שניות ? 2 שניות ?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תקנה = שווה

שמוליק

אני בטוח שמדובר באחלה מכשיר, אבל אני צריך לחשוב על הדיליי העצבני של 5-6 שניות בין שיר לשיר... זה דיי הרבה.

כמה נחשב "דיליי קצר" במכשירים אחרים ? 4 שניות ? 3 שניות ? 2 שניות ?

איציק

במכשיר שלי (RF 9300 ) יש דיליי של פחות משנייה, ביצירות בהן המעבר בין שיר לשיר מחובר (pink floyd למשל) זה קצת מעצבן, אבל שוב, זה פחות משנייה, מעל 2 שניות לדעתי אסור שיהיה, זה סופר מעצבן.

פורסם

לכל מכשיר יש את המינוסים והפלוסים שלו.

לאחר שבדקתי המוווווון מכשירים הגעתי למסקנה שהפלוסים של ה7450 רבים מהמינוס היחיד שיש לו והוא הדיליי.

במכשירים האחרים, כל אחד לגופו, יש את המינוסים שלו והם רבים יותר מדיליי של כמה שניות....

לדוגמא במכשיר של שלומי , הטיונר מחורבן.

ה3550 נראה פשוט זול ומעפן.

במכשירים של קנווד שבדקתי לא היתה תצוגת שם השיר....

וכו'.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שמוליק

ומי נוסע ברכב שומע שיר ושם אותו שוב? טוב כנראה שיש גם כאלה :D

בכל אופן לי יש את הJVC 707 אין שום דילאיי בין שיר לשיר זה עובר כמו בדיסק רגיל. הוא עולה בסביבות ה2600 ככה שזה אותו המחיר.

לגבי פלוסים ומינוסים, מבחינתי אין לו מינוסים. דילאיי זה בערך המינוס הכי גדול שיכול להיות לדעתי.

אל תקנה רדיו דיסק MP3 עם דילאיי, כששמעתי את ה7400 לא עברו 5 דקות מהרגע שרציתי לשבור משהו.

• תוכן חדש...