Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"לפתוח בגאז' בבקשה!"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי יש את הסאב 2 מגברים גלגל רזרבי מסור חשמלי 2 אלות וחרב קטנה

ארגז כלים סמרטוטים כמובן וכלים להחלפת גלגל

פורסם

אצלי יש

כלים להחלפת גלגל + מים לרדיאטור מים מזוקקים למצבר ערכתקפה ובגדים להחלפה מתחת לשטיח מקובעים בברגים

לכל מי שנוסע עם ארגז כלים באוטו, מטף , לום , גרזן וכ"והאם דאגתם לקבע את הדברים היטב.

חשבתם מה יקרה עם חס וחלילה תהיה לכם תאונה. כל החפצים בבגז' עלולים לעוף במהירות לתוך תא הנוסעים (יש פרק שלFifth gear בנושא) המושבים האחוריים ובמיוחד בעלי המשענת המתקפלת המפוצלת לא בנויים לשמור על לום ,שעף ב 40-50 קמ"ש, בתוך תא המטען.

פורסם
לי יש בבגאז' ערכה של תעודת מנוי של "שגריר" ושק שינה.

הערכה הסטנדרטית כוללת טייפ עם קלטת "הוא בדרך" או שזה בתוספת תשלום?

פורסם

מיכל מים 62 ליטר.

שני כסאות מתקפלים.

אוהל לשישה אנשים.

צלנית 3X3 מטר.

מחצלת 3X3 מטר.

כננת 9000 ליברות, במשקל של 50 ק"ג .

שלט רחוק לכננת.

כבלי פלדה 8 מ"מ באורך כולל של 100 מטר.

רצועות גרירה באורך כולל של 15 מטר.

שני בזנ"טים

פטיש 5 ק"ג.

לום.

מוטות אלומיניום לצלנית.

קלקר מים.

תיק כלים במשקל של כ40 ק"ג .

קומפרסור.

פק"ל קפה.

עגלה לילדה.

מנגל

פחמים

ארגז תאורה שכולל ממיר 12-220 ונורות פלורוסנט.

כבל מאריך 30 מטר.

ערסל.

מכפיל כוח ושאקלים.

כבלים להתנעה.

תיק מפות

GPS

לפטופ לחיבור לGPS ולהצגת מפות עם מיקום.

זה ביומיום. בטיולים מצטרפים גם צידניות לאוכל, מזרונים וכו' .

פורסם
לי יש בבגאז' ערכה של תעודת מנוי של "שגריר" ושק שינה.

חזק ביותר...

ישנם שני רכבי משפחה אצלנו, סובארו DL ווולו 940.

בסובארו- כבלים,גלגל ספייר וג'ק,סמרטוטים,שמן,מים מזוקקים ומים לוישרים.(אמינות , סיכוי קלוש להתקע)

בוולו- מפתחות (מ6 עד 34 בערך),פלייראים,פיוזים,מנורות,גלגל ספייר+גי'ק,כפפות עבודה,בגדי עבודה,סמרטוטים,ידית מומנט ,סט שלייפים,ראצרים+סט בוקסות,מברגים,שמן גיר+מנוע,מים בג'ריקן,וישרים,רילאיי+חוט חשמל (לפעמים לא מגיע חשמל לסטרטר חחח),פנס,כבלים, וזה מה שאני זוכר כרגע...

ותאמינו או לא, יש לאבא שלי שלושה גררים :lol::lol:

אבל אני לא אוהב להתקע, ככה שאני מסודר :-P

בית-שמש אימפריה!!!

פורסם

1. גלגל רזרבי+כל הכלים להחלפתו (מתחת לשטיח במקומו הטבעי)

2. כבלים להתנעה, מים מזוקקים, כמה נורות, פיוזים, מזרק לניקוי שפריצרים, סכין יפאני, פנס 12V עם תקע מצית, ערכת מברגים עם כמה בוקסות וכו', קומפרסור קטן (למילוי אוויר בחירום, 39 שקל באייס).

הנ"ל בתיק שמקובע כך שלא יעוף מצד לצד בנסיעה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
1. גלגל רזרבי+כל הכלים להחלפתו (מתחת לשטיח במקומו הטבעי)

2. כבלים להתנעה, מים מזוקקים, כמה נורות, פיוזים, מזרק לניקוי שפריצרים, סכין יפאני, פנס 12V עם תקע מצית, ערכת מברגים עם כמה בוקסות וכו', קומפרסור קטן (למילוי אוויר בחירום, 39 שקל באייס).

הנ"ל בתיק שמקובע כך שלא יעוף מצד לצד בנסיעה.

WIL עם כמות הציוד הזה אתה מבקש תקלות.....

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

לכל מי שנוסע עם ארגז כלים באוטו, מטף , לום , גרזן וכ"והאם דאגתם לקבע את הדברים היטב.

חשבתם מה יקרה עם חס וחלילה תהיה לכם תאונה. כל החפצים בבגז' עלולים לעוף במהירות לתוך תא הנוסעים (יש פרק שלFifth gear בנושא) המושבים האחוריים ובמיוחד בעלי המשענת המתקפלת המפוצלת לא בנויים לשמור על לום ,שעף ב 40-50 קמ"ש, בתוך תא המטען.

צדיק אחד בסדום! כמה שאתה צודק!

ומה אם יפגע לכם ברק במטף כיבוי האש? או בגרזן? האם אתם חושבים שהביטוח יהיה תקף? איך תתמודדו עם המצב?

פורסם

גלגל וכלים להחלפתו, כפפות עבודה(לא גומי), חבל, אזיקונים,כוסות חד פעמיים, סמיכה, מגבר, סאב וקבל

פורסם

כלום! אין כלום חוץ משמן של ליקוי מולי והגלגל ספר....(לא רוצה להכביד על הרכב יותר מדי)

פורסם
וואו!

לא חשבתי שהשרשור יגרום לכזה גל תגובות ביום אחד!!

כל הכבוד!!!

כל המוסכניקים עם הקלאסיות (שתמיד צורכות חלקים בזמן הנסיעה) - להתפקד גם כן!

תגיד לי... מה הסיפור הזה של רוסים וגרזנים באוטו???

אבא שלי תקע לי אותו בארגז כלים, ואמר "ליתר בטחון".... ואני חושב.... על איזה בטחון הוא מדבר לעזאזל???

שאלת הרחבה:

האם מישהו כאן הלך מספיק רחוק בשביל לעשות בניה מסודרת לארגז כלים??

כי אני חשבתי על כל מיני דרכים שונות איך לחסוך את המקום באמצע הבגאז', כמו למשל ע"י בניית רצפה כפולה או משהו בסגנון...

יש כאן מישהו שהיה מספיק משוגע להשקיע עד כדי כך?? או שאני הפסיכי היחיד שחשב על זה?

לא ידעתי שיש "סיפור" של רוסים וגרזנים :)

בניגוד לאבא שלך שנראה לי שהוא רוצח שכיר :), אני שומר את הגרזן לפיקניקים (לקצוץ בולי עץ לשבבים למנגל). עד כמה שהשימוש בו תמים, היה לי פעם קטע שבו הגרזן כיכב יחד עם כמה שוטרים שחשבו שאני משתמש בו כדי להרוג. שוטרים, כבר אין להם מה לעשות בחיים.

פורסם
WIL עם כמות הציוד הזה אתה מבקש תקלות.....

זה עוד כלום לעומת ה-ווסט הצהוב עם סמל מועדון הצרפתיות המתפרקות (PSI) שיש לי בתא הנוסעים :?

בניגוד אליך אם אני נתקע עם פנצ'ר אין לי מישהו שיביא לי את הרזרבי מהבית...

ולגבי פיוזים - שאלו יהיו התקלות שלי...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...