Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ביאריס 2006 TS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב לי :)

מראלי לג'סטי ליאריס .... THE CIRCLE OF LIFE.

הרכב מדהים , בן חצי שנה ... כחול מטאלי .... ואוווו.....

משכנתי את נשמתי לבנק דיסקונט לשנה וחצי :) ..... אבל שווה את זה .

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לכולם ,

אני יעשה לה בוק ויעלה תמונות עוד מעט .

חיפשתי 2003-2004 ופשוט לא הצלחתי למצוא ... פשוט לא ...

בסוף נשברתי והלכתי לבנק ...

ועכשיו 2006 .

הכיס כואב אבל שאני מסתכל החוצה מהחלון אני מתמלא שמחה , פשוט מהממת .

פורסם

תמונות אעלה מחר ( מבטיח ) ,

היום זה מזג אוויר יפה מדי ואני חייב לנצל אותו לרכיבה ( אופניים ) .

בכל מקרה אני גם לא נוסע בה יותר מדי כי עדיין ביטוח מקיף .... וזה מעלה נקודה מאד כואבת , אני עוד לא יודע כמה יעלה המקיף , אני משער ש 5+ ... בוא נקווה שלא יותר מ - 6 .....

אני אעדכן מחר.

תודה לכולם על הפרגון.

תמיד חלמתי על רכב ספורטיבי , אמין , וזול יחסית לתפעול .... והאוטו הזה הוא בהחלט הגשמת חלום.

בהתחלה התחלתי עם ספורטיבי אך לא אמין בעליל ( הראלי ) , לאחר מכן עברתי לאמין אך לא ספורטיבי בעליל ( הג'סטי ) , ועכשיו מצאתי את האיזון .

פורסם

תתחדש. בתור הבעלים של אחת מ2005 אני מבין את ההרגשה.

רק קח בחשבון שהיפניות ידועות כלא אמינות, ואתה לא יכול לסמוך עליה בעיניים עצומות כמו על הראלי. צפה לדשבורד מתפרק, חלודות, נזילות מים, ועבודה לא עגולה בסרק עקב מנוע צעדים תקול. :roll:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אוטו חלומי... :-P

תהנה ממנו ותשמור עליו!!! יש כבר מספיק שאסי בארסנל...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...