Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ביאריס 2006 TS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצרפתיה ליפנית.. הכיס שלך בטח נושם לרווחה :D

תכיר מילה חדשה - אמינות :p

בכל מקרה, מזל טוב - ותעלה תמונות (התמונות מגוגל לא מוצאות חן בעיניי;) )

פורסם

זאת הבמה לשבח את הרכב ששירת אותי נאמנה בשנה וחצי האחרונות : סובארו ג'סטי 92 .

רכב פשוט מעולה , אמין מאד , נוסע מעולה ( סוחב עליות עם 3 אנשים + מזגן ) , מאד מאד מאד זול לתיקון ( וכמעט לא מתקלקל ) .

אין רכב יותר טוב מזה במחירים האלו .

לגבי התמונות , אני מטעין סוללות ומצלם , אולי עוד יהיה היום .

פורסם
תתחדש. בתור הבעלים של אחת מ2005 אני מבין את ההרגשה.

רק קח בחשבון שהיפניות ידועות כלא אמינות, ואתה לא יכול לסמוך עליה בעיניים עצומות כמו על הראלי. צפה לדשבורד מתפרק, חלודות, נזילות מים, ועבודה לא עגולה בסרק עקב מנוע צעדים תקול. :roll:

:)

קניתי אותה כדי לא להכיר את השם הפרטי של כל אחד מעובדי המוסך ואת סיפור החיים שלהם ...

ברגע שאתה קונה פג'ו ( חדשה או ישנה זה לא משנה ) תהיה להכיר מקרוב את הסיפור חיים של כל אחד מהעובדי המוסך , החל מהבן של הפקידה ועד לסבתא של המנהל , פשוט יהיה לך כל כך הרבה זמן במוסך שעדיף כבר להביא סק"ש וזהו .

* אני הייתי מביא מחשב נישא לביקורים שלי במוסכי פג'ו ... כי כבר הייתי רגיל לבקר בהם כמה פעמים בחודש וזה תמיד הרבה זמן .

פורסם

חוץ מהעובדה שמגיע לך מזל טוב, צורת הישיבה ברכב דומה לצורת הישיבה ביאריס רגילה?

זאת אומרת, גבוה על הכביש? כי לי זה משהו שקצת מפריע.. סוג של חוסר תקשורת עם הכביש (לא "מרגיש" אותו)

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם
חוץ מהעובדה שמגיע לך מזל טוב, צורת הישיבה ברכב דומה לצורת הישיבה ביאריס רגילה?

זאת אומרת, גבוה על הכביש? כי לי זה משהו שקצת מפריע.. סוג של חוסר תקשורת עם הכביש (לא "מרגיש" אותו)

בהחלט יושבים גבוה ברכב , אני נוסע בד"כ כמה ימים בשבוע בהונדה אקורד ( 96 ) שבה אתה יושב ממש נמוך .

בכל מקרה זה לא מפריע מבחינת תחושה , מרגישים מעולה את הכביש , להגה יש משקל מעולה וכו'.

בכל מקרה כדי לתת חוויות נהיגה מלאות תנו לי קצת זמן על הרכב :) .

פורסם

תתחדש

למה זה נחשב רכב טוב ...כאילו הרבה יותר טוב מהראלי ?

חוץ מ 10 שנים הבדל..במה הוא יותר טוב ?

שאלות קיטבג אבל מעניינות אותי .

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תתחדש

למה זה נחשב רכב טוב ...כאילו הרבה יותר טוב מהראלי ?

חוץ מ 10 שנים הבדל..במה הוא יותר טוב ?

שאלות קיטבג אבל מעניינות אותי .

אמינות אמינות אמינות אמינות אמינות אמינות אמינות אמינות אמינות אמינות אמינות אמינות

פורסם

אלי מזל טוב !!!!

שמח בשבילך על ה-TS, אחד הרכבים היפנים היותר סימפטיים שיש בארץ לדעתי.......

לגבי היתרונות של ה-TS לעומת הראלי ?

1.בטיחות גבוהה פי כמה.

2.אני משער שגם נוחות.

3.וסעיף המשכנתא- אמינות......ההבדל בין לטפל רק בתקופתיים לבין חוסר צורך בתקופתי בגלל שאתה נמצא במוסך כל כך הרבה שלפעמים נדמה שאתה גר שם.......

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...