רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,613 נושאים בפורום הזה
-
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 4 אלף צפיות
אחרי שבאוגוסט הייתי אמור להחזיר את הקארוק (1.6 ליטר דיזל רמת גימור סטייל) ועקב המחסור המשווע ברכבים סבירים משכתי אותה עד עכשיו. הקארוק היתה נוחה, מאובזרת, בעלת הנדסת אנוש טובה וחסכונית. היו כמה גליצי'ם בהנדסת האנוש כמו חוסר אפשרות להחליף מקורות שמע מההגה או חלון קדמי שרועד עם המוזיקה אבל בסך הכל הציון שלה בתחום טוב מאוד. מבחינת נוחות היא נוחה מאוד אבל המרכב לא מספיק מרוסן בכבישים משובשים. בכל מקרה זה אוטו שאין בעייה לעשות איתו 700 קילומטר ולרדת רענן. מדובר ברכב ליסינג אז לא יודע לגבי עלויות הטיפולים אבל בלמים חיו כ 60,000 קילומטר וכל הרביעייה נגמרה יחד. התקלה היחידה היתה כחודש לפני שמסרתי אותו חזרה. חיישן סורר גרם לרכב לא לסחוב. פרט לזה…
הודעה אחרונה מאת elbazel, -
רעשים ברוורס
מאת 1Legend- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 950 צפיות
סיאט איביזה 2015 עם 50.000 קמ. בהעברה לרוורס יש נקישות. מה יכולה להיות הסיבה? IMG_1167.MOV
הודעה אחרונה מאת 1Legend, -
חלק ניכר מאוד מהרכבים בני 10+ שאני רואה בישראל הינם במצב בכי רע. ממכות פח, דרך צבע מקולף, חלקי פלסטיק נפולים, פנסים כהים, ואפילו הזנחה חמורה ולכלוך בפנים. כשאני משווה זאת לרכבים בני אותם הגיל בארה"ב למשל, זה פשוט דבר אחר לחלוטין - רכבים בני 10+ בארה"ב לרוב נראים בסדר, וחלק ניכר אפילו שמורים מאוד. כל זאת באופן יחסי כמובן. מה פשר התופעה?
הודעה אחרונה מאת Uri82, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן סיימתי לשלם את הרכב שבבעלותי, פשוט סגרתי את המימון שהיה עליו. האם השיעבוד יורד אוטומטית? איך ניתן לבדוק זאת? לא קיבלתי שום מסמך מהבנק בנוגע לרכב לאחר סיום התשלום. אני שואל למטרה וארצה למכור את הרכב או להעביר בעלות הבנתי שזה יכול לעצור תהליך, ובכללי אני אוהב שהכל מוכן ומזומן מראש.. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת liav12, -
- 8 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן, מחפש המלצה ליום מסלול, עם הרכב שלי. ניסיון יש, לא זקוק להדרכה מעבר לבסיסי שיש בכל יום מסלול (היכרות ראשונית עם התוואי וסלמאת). שיהיה כמה שיותר זמן נהיגה. שיהיה מסודר ולא 57 אנשים על מסלול קצר + מי שמארגן שידאג לציוד רלוונטי (קסדה אני מניח וסדר וארגון) ולהסביר על כללי התנהגות לכלל המשתתפים (הייתי במסלולון פעם שלא הסבירו לאנשים כיצד לאפשר לעקוף וזה היה מבאס שהקצב שלי נתקע בכלל אחרים). יש המלצות? לא משנה לי היוקרה או היכולת של המדריך. רוצה כמה שיותר זמן נהיגה, סדר וארגון בתמורה לכסף. כלומר אם יש שני מארגנים שאחד לוקח 400 אבל מאוד מסודר והאחר 300 ולא מסודר אז אעדיף 400. אם יש 300 ו-400 כששניהם אותו דבר, למעט היוקרה או הניסיון של המדריך, אז פחות ק…
הודעה אחרונה מאת מיץ פטל, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן חבר'ה שבוע טוב, אני בן 16 ואני רוצה לעשות רישיון כבר, אני לא יודע איפה אני אמור להתחיל, בת הזוג שלי אמרה לי ללכת לאפליקציה נוהג ולענות על השאלות, ככה שאם אני יתרגל אותם ויעשה את אותן שאלות אני אדע מה לענות בשאלות, רציתי לשאול אותה מה לגבי תמרורים כי חייב לדעת אותם אבל תענו לי אתם, איך אני יכול ללמוד לתיאוריה ^^ תודה למי שעונה
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אהלן פיקנטו בת 4 במשפחתי, לא נסעה הרבה אבל כן חונה בשמש. האם כדאי להחליף צמיגים באופן יזום? אם כן, מה המחיר/דגם מומלץ? נמצא באיזור חולון-ראשון אם למישהו יש המלצה תודה
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
אתמול ראיתי על הרכב של אבי שהמוסך בו הוא עשה טיפול הדביק לו מדבקה שלהם תכלס חשבתי שזה לא בסדר מצידם ובכלל מי מדביק היום מדבקות על רכבים אני לא כזה מבוגר אבל זכור לי שבילדותי (העשור הקודם) לא היה רכב בלי כמה מדבקות לפחות של טסט של קמפיינים פוליטיים של גוש קטיף של מרתונים קיצר מה דעתכם זה יפה לשים מדבקה שלך בסוף הטיפול בלי לשאול לכה"פ? ובכלל מה השנקל שלכם על הרכבים החפים מכל מדבקה היום ? מה פעם הרכבים היו פחות יפים
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן מישהי נכנסה ברכב שלי כשהיא נוסעת ברוורס. מה שקרה לרכב שלי זה שהטמבון יצא מהמקום ויש עליו שפשוף. היא מעדיפה לא להפעיל ביטוח, לי זה לא משנה. העיקר שתשלם ו טמבון יחזור להיות כמו שהיה. רציתי לשאול איזה סכום אני צריך לגבות ממנה? 1000 שקל זה סביר? האם אני מחוייב לתת לה הצעות מחיר לתיקון פחחות שמשקפות את הסכום שאני דורש?
הודעה אחרונה מאת viper83, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, מעל פנסי הרכב לכל רוחב הרכב ישנו פלסטיק ( מסומן בתמונה) . לא כ"כ ברור מה תפקידו אבל העניין שהוא די רופף. בזמן הנהיגה אני שומע את קצה הפלסטיק מתרומם וחובט במעטפת הפנס השמאלי. לחיצה קלה בפינות או במרכז הפלסטיק ושומעים חבטה צורמת. הרכב חדש ולא היה מעורב בתאונה תודה
הודעה אחרונה מאת LEGACY 1.8, -
איסור השחרת חלונות 1 2
מאת TZR84- 14 עוקבים
- 23 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
היי, היום שמעתי לראשונה על אדם שנכשל בטסט על השחרת חלון שמשה אחורית. מותר רק בחלונות הנוסעים מאחורה. בדקתי בגוגל ובאמת זה ככה. זה משהו חדש שנכנס לאחרונה? למה זה לא ווילון נגלל מאחורה כן? ממש מוזר בעיניי. המון רכבים משחירים את כל החלק האחורי (נוסעים ושמשה אחורית) כולל ברכב שלי ולא הייתה שום בעיה עד היום.
הודעה אחרונה מאת Boltik, -
- 9 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
https://www.gear.co.il/amp/כתבת-רכב/2021-12-27-N01-המותגים-האמינים-ביותר-Consumer-Reports אמנם מדובר בשוק האמריקאי אבל בכל זאת הופתעתי מכמה יצרניות ברשימה. המיקום הגבוה של סובארו וגם של הניסאן עם בעיות הגיר הידועות. גם הפער בין יונדאי וקיה שנמצאת במקום מאוד נמוך להפתעתי. והפער שיש בין מיני לbmw. כל הואגיות חשבתי שיהיו יותר באמצע. וההפתעה הגדולה ביותר בשבילי....טסלה! הייתי בטוח שמרוצים ממנה עד הגג. ואני גם בטוח שאין יותר מ10% רוכשי טסלה בארץ שיודעים את הציון שלה בארה"ב.
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- אחראי פורום
- 29 עוקבים
- 75 תגובות
- 14 אלף צפיות
שלום חברים, אני מוכר סובארו אימפרזה 2004, בת 18, היום הגיע קונה שלקח את הרכב לסיבוב, די חרש עליה. 1) אם יש לכם עצה איך לגרום לקונים לנהוג בנימוס לרכב, אני מבין שהם צריכים לבדוק אותה אבל בכל זאת, טורים של 5000, בלימות מטורפות וכו'. מה אתם אומרים להם או נותנים לא נותנים להם לעשות ? אני חושב ברצינות לא לאפשר יותר לתת לנהוג, בטענה שאין ביטוח, המחיר המועט הזה לא שווה את הבריאות שלי או בריאות הרכב. 2) הקונה אמר שהרכב מצא חן בעיניו, והוא רוצה לקחת אחרי החגים למכון בדיקה. לרכב ישן כזה שעולה 8 אלף, הייתם נותנים לקחת או אומרים לקונה, קח את זה כמו שזה או עזוב ? תודה לעונים, וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת המהיר הזהיר, -
-
הרבה רכבים שמתפרסמים ביד 2 עם נתונים יחסית טובים מופיעים עם קשקוש / אימוג'י / טשטוש של לוחית הרישוי והשאלה היא - למה? האם יש מה להסתיר במידע שאפשר לקבל לפי לוחית רישוי או סתם אנשים קנאים לפרטיות שלהם ? מה אתם חושבים?
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 11 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שבוע טוב חברים, הגיע זמן לחדש ביטוח ואני נתקל במחירים משוגעים שנה שעברה המחיר הכי זול היה אצל 9, חובה 2597 וצד ג' 1839 - סה"כ 4436 חשבתי שהשנה נרד לאזור ה3500 וההצעה שקיבלתי היא חובה 2800 ומשהו (לא שמעתי את העשרות והשקלים כי ישר אמרתי לה "מה זה, זה יותר יקר משנה שעברה") וצד ג' 1628, אזור ה200 שקל פחות משנה שעברה הסוכנת טענה שהיה עלייה משמעותית בביטוחי חובה אצל כולם, אין מה לעשות אז התקשרתי לAIG, הציעו לי חובה ב2313 וצד ג' + גרירה ב1597 - סה"כ 3910 ששאלתי את הסוכן אם הוא יכול להוריד את המחיר עוד הוא אמר "אפשר להוריד כמה מאות" אבל לא באמת נתן הצעה נמוכה יותר אם אני לא סוגר איתו במקום פנקיס, ליברה וwesure לא רוצים לבטח בלי ר…
הודעה אחרונה מאת Sparrow420, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
[אני לומד נהיגה.] הנה קישור לגוגל "תצוגת רחוב". רואים בצומת שפס העצירה של הנתיב הימני מצוי ממש לפני מעבר החציה ואילו פס העצירה של הנתיב השמאלי מקדים אותו לפחות שני מטרים. למה זה? https://www.google.com/maps/@31.8912945,34.8128444,3a,75y,260.32h,78.33t/data=!3m6!1e1!3m4!1sDZDVenZpDD-NOd3xzDRPYg!2e0!7i13312!8i6656?hl=iw === עדכון: == הסתכלתי בצומת מזווית אחרת ואני חושב שהבנתי למה זה ככה. האם זה כדי להרחיק את המכוניות שבנתיב האמצעי מהצומת כדי שמכוניות שנכנסות לכביש הזה לא יתנגשו בפינת האוטו הממתין בו? אם כן, למה לא משתמשים בטריק הזה בכל צומת? https://www.google.com/maps/@31.8912874,34.8124822,3a,21.9y,99…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
סובארו- מצברים מתרוקנים? אני מארגן תביעה יצוגית בקשר להתרוקנות המצברים בסובארו- מי מצטרף?
מאת Erez M- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מארגן תביעה יצוגית כנגד היבואן על כך שלא ביצע גילוי נאות כי קיים כשל מובנה במערכת, דבר שגורם להתרוקנות מהירה של המצברים והחלפתם היקרה. השגתי חוות דעת מבוססת על הגורם לכשל, שקשור בגדול למתח מיותר בניהול רשת המערכות החשמליות ברחבי הרכב. התביעה רלוונטית לבעלי הרכבים הבאים, ממודלים 2015 עד 2020: פורסטר, אאוטבק, B4 לגאסי, אססנט, WRX. את התביעה יבצע עו"ד דוד מזרחי- בעל נסיון רב ביצוגיות נגד יבואני רכב. מי שחווה כשל במצבר המקורי מחוץ לתקופת האחריות (שנה בלבד!) ומעוניין להצטרף כתובע יצוגי מוזמן ליצור איתי קשר בהודעה פרטית, או בטלפון 050-8487240. מנסיון העבר, תובע יצוגי יכול לקבל פיצוי של עשרות אלפי שקלים, ויותר. צריך להזדרז כי התביעה בשלבי הגשה סופיים.…
הודעה אחרונה מאת ד ו ד, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כרגע בבעלותי וולוו S80 שנת 2008 עם מנוע 2.5T (מעריך ששווי הרכב כ20K ש"ח). אני נהנה מהאוטו מאוד ויש לי לא מעט תכנונים שעוד לא הספקתי להוציא לפועל (למשל ג'אנטים 18 ששוכבים אצלי במרפסת כבר כמה חודשים ועוד לא הספקתי להרכיב). אני מתחיל לעבוד בפרויקט בירושלים מה שאומר כ25K ק"מ בשנה רק הלוך חזור לעבודה. המעסיק מאפשר 2 אופציות: 1. רכב חברה (סגנון איביזה/I20/C3) ללא פגיעה בנטו. במקרה כזה הוולוו תמכר. 2. להישאר עם רכבי הפרטי, דלק על חשבון החברה והוצאות אחזקת רכב. האם כדאי בכלל לשקול את אופציה 2? ואם כן, מה גובה הוצאות הרכב שממנו משתלם לי להישאר עם הרכב הפרטי?
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 947 צפיות
לפי הכתבה הזו https://www.ynet.co.il/wheels/news/article/skrrqkiw5 מחיר קוט"ש לטעינה בעמדות של טסלה הוא 1.25 ש"ח/קוט"ש ובחברת ג'ינרג'י נמוך יותר. ד"א, מחיר הבסיס בחברת החשמל הוא 53.80 ש"ח/קוט"ש. במקרה של רכישת עמדה ביתית של ג'ינרג'י, מה יהיה התעריף? האם זה שונה בין חברה לחברה? האם כל ה"מסביב" (הגדלת אמפרז', התממשקות מול ח"ח וכו') מוטמע בתשלום הטעינה או שזה משולם בזמן הקמת העמדה?
הודעה אחרונה מאת Uri-G, -
שלום לכולם מעוניין לרכוש גלאי לרכב אשמח לדעות/המלצות...
הודעה אחרונה מאת vtman, -
- 8 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן בחודש נובמבר הייתה לי פוליסת חובה בחברת איילון לתקופה קצרה. הפוליסה בוטלה ובוצע החזר לכרטיס אשראי. יחד עם זאת, תשלומים ממשיכים לרדת (עד היום). האם זה הגיוני ?? מבוטח חובה כמובן בחברה אחרת מצרף תיעוד מפירוט אשראי..
הודעה אחרונה מאת M H, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
באתר היפה של גיל מלמד, הוא פירסם על כוונה לתביעה יצוגית נגד רנו בארץ, בנוגע לתקלת המנוע שלהם. חברה רכשה רנו קאפצ'ור 2014 ואני מנסה להבין אם זה המנוע התקול או לא. בכתבה כתוב שזה מנוע H5FT ואצלה המנוע הוא H5F. האם ה-T מסמן משהו?. איך אפשר לדעת האם המנוע שלה הוא חלק מזה או לא?.
הודעה אחרונה מאת ariel000, -
-
- 13 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
היי, קניתי מאזדה 3 האצבק ספיריט 2022 לא ממזמן, ובעוד מספר חודשים יש לי מילואים למשך איזה חמישה ימים הדבר שנורא מלחיץ אותי הוא להשאיר רכב חדש ללא השגחה בחניון בצפון, די ציבורי למשך החמישה ימים האלה אני פוחד בעיקר על נזק וגניבה של האוטו, האם אני פוחד בלי סיבה או שבאמת עדיף אולי לבוא עם תחב"צ (טרמפ כנראה לא יהיה כי אני הייתי הטרמפ של רוב החברה מהאזור שלי במילואים שלפני זה)
הודעה אחרונה מאת WE988244, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
היי פורום יקר, כשנה וחצי רכשתי סקודה פאביה גיר רגיל האוטו עשה כעשרים ושלוש אלף נורמאלי ( לא נוסעת הרבה). לפני כשבוע נתקלתי בבעיה בקלאץ מתברר שנשרף לי . חשוב לציין : 1- נהגת גיר רגיל מאז שהוצאתי רשיון . 2- רכב אחרון סיאט איביזה על הכביש היה כ7 שנים עשה 120 אלף גיר רגיל שום תקלה בקלאץ אני פונה לפורום מאחר והאוטו עדיין באחראיות לצערי סקודה טוענת שקלאץ לא באחראיות ( חלק בלאי ). לא נתקלתי בשירות כזה . אין לי חווית נהיגה מצטערת שרכשתי סקודה לא יודעת מה לעשות . פתרונות הצעות באהבה !
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אחד התלונות של אנשים בקשר למכוניות חשמליות, זה העדר ריגוש/רעש ואני לא מדבר על סאונד VESS סטנדרטי שכל יצרן מחוייב להתקין. בקשר לרעש דומה ל-ICE, יש/יהיו הרבה פתרונות בעתיד אני משוכנע, כי בסופו של דבר EV זה גאדג'ט. אז מוזמנים לפרסם פתרונות של כל מני יצרנים,אני אתחיל. הקוריאנים מתחילים עם KIA EV6 הסבר על הגישה שלהם לנושא: https://tech.hyundaimotorgroup.com/article/adding-sound-to-a-quiet-electric-vehicle/ טסלה אני משוכנע יש הרבה, אבל אין לי ולא יהיה לי כנראה,שם זה נראה יותר כמו להחליף רינגטון בפלאפון, אז תפרסמו דוגמאות בבקשה
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם לפני יומיים אחרי חיפוש של שבועיים ככה על יד 2, קניתי XV שנת 2020. אבל לפני זה סיכום קצר על הפיאסטה שהיתה לי והוחלפה: רכשתי אותה ביולי 2014, יד ראשונה במבצע ב 70000 ש"ח כולל קודנית ומולטמדיה, צבע אפור כהה, ידני. בהתחלה יחסית נסעתי איתה הרבה, 20 אלף בשנה, אחכ עברתי לרכבת והנסועה ירדה נמכרה עם 100 אלף, אחרי שמונה שנים. האמת - האמינות הפתיעה אותי לטובה! תקלה אחת לפני כשנתיים - בעיה בהצתה - החלפתי מפלג ונפתרה הבעיה. וגם ביום האחרון שהיא אצלי הכל עבד ממש כמו ביום שנקנה - ההילוכים ללא חופש, הגה, בלמים, מנוע מזגן הכל ממש ללא דופי. גם המולטמדיה עבדה חלק (BT מתחבר בשניה) כמו ביום הראשון. כבוד לפורד. רק הקירקושים מכל עבר שיגעו אותי.…
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לא הבנתי אם השירות זמין או שחייבים להגיע פיזית לדואר...
הודעה אחרונה מאת Tal7, -
-
בעקבות דיון באחד הפורומים, מעלה את הנשוא כאן. זה תורגם עם גוגל טרנסלייט, עם עריכה מינימלית שלי לכן הניסוח 😁 אשמח לשמוע את דעתכם בעניין, לאיזה משתי הדעות המוצגות אתם מתחברים יותר? .... אני מסתכל על התמונה שלך (הייתה שם תמונה של לוח שעונים אנלוגי מפורט) ואני רואה ש 80% מהשטח בלוח שעונים תפוס על ידי מידע מיותר וחסר תועלת, שנמצא שם פשוט מתוך הרגל. למה אתה צריך שעון סל"ד, במיוחד אם זו מכונית עם תיבת הילוכים אוטומטית? למה אנחנו צריכים את מד הטמפרטורה? למה צריך קילומטרז' - זה כל כך חשוב לדעת את זה יותר מפעם בשבוע? קשה להודות בכך, אבל חוץ ממפלס מדלק פעם בשעה ותצוגה מהירות דיגיטלית - אף אחד לא …
הודעה אחרונה מאת RoiKahana, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ריקול זה חלק נפרד מתעשיה של רכבים מאז ומתמיד, וככל שהמכוניות מסובכות יותר, עמוסות עשרות מערכות משוקללות הסיכוי שמשהו ישתבש גבוה יותר, לא סתם MB תמיד בין המובילים. זה שזה מסמך אמריקאי, לא אומר כלום, רק שלרוב הם הראשונים, ובגלל שהמקרים האמיתיים קרו בפועל בקוריאה הדרומית, זה מעיד שיהיה גלובלי. מכוון שאין OTA לקוריאנים הרכבים יצטרכו לעבור עדכון במוסך של דילר, מתי זה יקרה בארץ מי יודעה, בינתיים תדאגו להפעיל EPB ליתר ביטחון, שלא בטעות תהיו חלק מ-1% . מפרסם את זה יותר בתור פרפרזה ל"מתקפת הסיניות" של EV שהדגש שם מפרט על הנייר VFM וזה נראה זול. תהליך ריקול לא קורא ביום אחד, חלקם היצרן יוזם, ורובם יהיו "שקטים" הלקוח בכלל לא יידע שעדכנו או החליפו משהו בזמן טיפול שג…
הודעה אחרונה מאת Uri-G, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
כיום בכל עמוד של שרשור בפורום מוצגות 15 הודעות, בדיוק כפי שזה היה באתר הקודם. אבל אפשר לשנות את זה ולהציג יותר הודעות בכל עמוד. היות וזה לא משהו שכל אחד יכול לשנות לעצמו אלא רק פתרון כלל-מערכתי, אני פונה אליכם כדי לראות מה אתם מעדיפים. אז... מה אתם מעדיפים?
הודעה אחרונה מאת פבל, -