Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה שבוע טוב, אני בן 16 ואני רוצה לעשות רישיון כבר, אני לא יודע איפה אני אמור להתחיל, בת הזוג שלי אמרה לי ללכת לאפליקציה נוהג ולענות על השאלות, ככה שאם אני יתרגל אותם ויעשה את אותן שאלות אני אדע מה לענות בשאלות, רציתי לשאול אותה מה לגבי תמרורים כי חייב לדעת אותם

אבל תענו לי אתם, איך אני יכול ללמוד לתיאוריה ^^ 

תודה למי שעונה 

פורסם

הבנים שלי כולם למדו מהאפליקציה (עשו הרבה פעמים מבחני דמה) ומידי פעם שאלו אותי שאלות,
כולם עברו במבחן הראשון.

בהצלחה

פורסם

בעיקרון המורה הכי טוב זה החיים,

אם יש לאבא/אמא אוטו,

תבקש לצאת לסיבוב איטי באזור הבית, שב ליד הנהג, ותשאל על כל תמרור מה הוא זריז מאוד תקלוט את ההגיון שיש בכל תמונה,

זה לא תמונות וסימנים לא קשורים, יש קשר הדוק בין התמונה למציאות,

החיים הם המורה הכי טוב.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 5 שעות, WE988244 כתב:

בעיקרון המורה הכי טוב זה החיים,

אם יש לאבא/אמא אוטו,

תבקש לצאת לסיבוב איטי באזור הבית, שב ליד הנהג, ותשאל על כל תמרור מה הוא זריז מאוד תקלוט את ההגיון שיש בכל תמונה,

זה לא תמונות וסימנים לא קשורים, יש קשר הדוק בין התמונה למציאות,

החיים הם המורה הכי טוב.

כן אבל צריך לדעת חוקים 

פורסם

ללמוד בשיטה של לענות על תשובות האפליקציה/אינטרנט לדעתי הכי טוב וככה אני למדתי לתאוריה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מציע לך ללמוד כמו פעם. לקרוא כמה שיותר טקסט במחשב (כי כמה שתיקרא יותר, תדע יותר) בכדי שהידע שלך לא יראה כמו X שאלות באפליקציה (יש לי ניסיון מה יודעים אחיינים שלי), ולענות על שאלות באינטרנט. תיגמל מאפליקציות, ותעבוד מול מסך נורמלי. לנהוג זה מעבר לאפליקציה, במיוחד בשנים הראשונות כשאין לך הרבה ידע.

פורסם

חלק את זה לשני חלקים:

1. הבנת הדרך והנהיגה.

2. מעבר המבחן.

החשוב הוא הראשון. את הידע הזה נסה לקבל מאבא/אמא/נהג מנוסה אחר: שב במושב שליד הנהג הסתכל על הדרך ועל הפעולות שלו ולמד אותם. הבעיה  היא למצוא מדריך ראוי, כזה שנוהג נכון. אם אתה טיפה בר מזל עשית את ההסתכלות הזו מגיל 5.

כלי נוסף הוא קריאה ולימוד בחוברת תיאוריה. סתם בגיגול, זה ה-hit הראשון. היתרון - נכתב על ידי בעל מקצוע ונקי משגיאות שנפוצות אצל נהגים שאינם מוריל לנהיגה.

החלק השני הוא טכני לגמרי. שב מול מסך המחשב ופתור שאלות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...