רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,613 נושאים בפורום הזה
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הי, אשתי נסעה על הצמיג עד ששמה לב שירד האוויר. מדובר בצמיגי פאלקן 310 בני שנה וכמה חודשים הצמיג נראה משופשף בצד (הסוליה לא נפגעה) השאלה 1. עד כמה דחוף להחליף את הצמיג, אפשר לעשות עוד כמה נסיעות או ישר לפנצ'ריה? 2. האם צריך להחליף גם את בן הזוג שלו בהנתן שהצמיג במצב טוב (כאמור בני שנה וקצת) מצרף תמונות של שני הצמיגים תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yosilogen, -
יש כתבה בוינט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4828266,00.html מעכשיו כמה שאני מבין כל אחד יוכל להניות "נהג מונית". זה אומר שלא צריך להשקיע 200Kש"ח בזכות ציבורית, לעשות קורס נהיגה ארוך ויקר של רישיון למונית וכד'. מענין כיצד ביטוח רכב יאפשר דבר כזה? הרי הביטוח הרגיל לא מכסה נסיעה בתשלום. יחד עם זאת, אם כל אחד יוכל להיות "נהג מונית", אין סיכוי לענף מוניות להמשיך להתקיים. גם ככה נהגי מונית בקושי סוגרים את החודש. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן חברים שבת שלום וחג שמח. סבא שלי קנה סובארו xv ומאז נתקל בבעיות קליטת לווינים במכשיר הסמסונג שלו. הבעיה היא פשוטה, אין קליטת לווינים במכשיר האנדרואיד שלו בתוך הרכב. כן כן, בתוך הרכב איך כשמוציאים את המכשיר מחוץ לחלון הקליטה חוזרת. הוחלף למכשיר סמסונג חדש והבעיה עדיין קיימת. למעשה כל מכשיר אנדרואיד שהכנסנו לרכב הוויז שלו פשוט נתקע ולא קולט לווינים. באייפון הבעיה לא קוראת. סבא שעובד עצות לא יודע מה לעשות. אז חוץ מלקנות אייפון חדש מה הייתם בודקים לפני? נשמח להצעות/ לפתרונות יצירתיים/ בעלי מקצוע תודה רבה לכולם
הודעה אחרונה מאת save, -
איתוראן save
מאת dani5595- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב, אני בתהליכים לרכישת רכב חדש מסוג סיאט ארונה מהסוכנות, הציעו לי להוסיף מערכת איתוראן save. ברצוני לדעת האם אפשר לראות דרך אפליקציה של איתוראן עם המערכת הנל איפה הרכב נמצא ומה עובר עליו,מה בדיוק כלול במערכת? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת dani5595, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
קבוצת כלמוביל יבואנית דגמי מרצדס השיקה הבוקר בישראל את רכב המנהלים החשמלי המרצדס EQE. ה EQE הוא הרכב השני אותו משיקה מרצדס הבנוי על פלטפורמה ייעודית EVA המשותפת גם עם רכב הפאר ה EQS, ולא הסבה של דגם קיים. פלטפורמה נוספת של מרצדס MMA מיועדת לדגמים הקטנים יותר. השימוש בפלטפורמה הייעודית מאפשר למרצדס להגיש ללקוחות סגמנט רכבי המנהלים (האמיתי, ויסלחו לי כל מי שנוהג במשפחתית גדולה ומאמין שהוא עם רכב מנהלים) מרחב פנימי עצום, טווח נסיעה המספיק לכל משימה וביצועים ראויים כמתבקש מרכב יוקרה. ה EQE וכל דגמי EQ של מרצדס מצויידים ביחידות הנעה ומיחשוב מייצור עצמי של מרצדס, כולל רכיבים המפותחים בישראל בעיקר בתחום הניהול והסייבר. …
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
-
- 9 עוקבים
- 24 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
אין מקום אחר להעביר בו את זמני ההמתנה מורטי העצבים, חוץ מכאן. רשמית יש להם 15 ימי עבודה. מעשית הבנתי שהבונדדים ריקים מרכבים, כך שאין להם באמת סיבה להתעכב.
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לנדרובר השיקה אתמול בבריטניה את הדיפנדר 130. ה 130 החדש מצטרף למשפחת הדיפנדר 90 ודיפנדר 110 המרשימים. ה 130 שיהיה הארוך ביותר מבין כל הדיפנדרים מאפשר הסעה של שמונה נוסעים בתצורה של 2+3+3, והוא מיועד לסיורי שטח, וגם למלכת אנגליה שקיבלה במתנה אחד כזה שמיועד לצלב האדום. הדיפנדר 130 ימשיך לשמור על יכולות השטח הנפלאות של אחיו הקצרים יותר, כאשר קיפול השורה השלישית יאפשר נפח הטענה גדול במיוחד. ה 130 החדש יפנק את הנוסעים עם בקרת אקלים מפוצלת לארבעה איזורים שונים, מתלי אוויר ועוד. ה 130 ישווק בארבע גירסאות מנוע, כולן עם שישה צילינדרים בנפח 3.0 ליטר: דיפנדר 130 טורבו בנזין: P300 – MHEV , …
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 29 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
היום, מבחינתי, נפל דבר. קנינו רכב, ולא אלפא רומיאו. הרומן התחיל אי שם בשנות השמונים של המאה הקודמת. אלפא סוד לבנה, 1300 סמ"ק, עם אין מזגן. ספויילר, האין מזגן עובר כחוט השני בין כל האלפות שהיו לנו, כולל אלו שהתגאו ב"מזגן". הסוד הזו, שמבחינתי הקדימה את זמנה, "ישבה על הכביש", לא פחות טוב מהרבה מכוניות בנות זמננו. נמכרה , ובמקומה הגיעו 2 אלפות 33. הזרקה אדומה וקרבורטורים לבנה. לעניות דעתי, לא היו מהנות יותר מהסוד שקדמה להן. גם בעולם, ה33 נודעה כמחליפה הלא מוצלחת במיוחד של הסוד. הלאה, זמן להתקדם. הגיעה זמן ה156.שוב 2מכוניות, גם האישה שרוטה, אין מה לעשות. עיצוב נאה, אחיזת כביש טובה, היגוי כיפי, אבל האמינות. אוי האמינות. לא …
הודעה אחרונה מאת BassDriver, -
-
- 9 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי רציתי לשאול מה אתם ממליצים על מוסך מורשה שמעביר טסט בקלות ולא מחפש איפה להכשיל. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת tinoki, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מדובר בתאונה הזו: https://m.ynet.co.il/Articles/61320700 בתאונה היו 2 הרוגות. להבנתי היה רמזור/פקק ונהג משאית לא עצר ופשוט הוריד את מי שהיה לפניו. בדרכ זה מסתכם בזה שרואים את הכתבה, מרגיש קווץ' בלב על המשפחות שנהרסו, וממשיכים בחיים. אז הנקודה היא שזו פעם ראשונה (ואמן שאחרונה) שמישהי שהכרתי נהרגה בתאונת דרכים. מישהי שנכנסה ללב וידעתי שנמשיך להיות בקשר(ופעם אחרונה שדיברנו הייתה לפני שנה, ועדיין זה הרגיש קרוב). זה פתאומי, תופס אותך בהלם. ובעיקר - זה לא משחרר. כל יום אני חושב על המקרה (ורק בעבודה, שבה הכרנו, אני מוצא עצמי מועסק יותר מדיי בלי זמן לחשוב על זה). חושב על כמה החיים האלו שבריריים ובכמה שטויות אנחנו מתעסקים ביום-יום במקו…
הודעה אחרונה מאת zaf, -
קישוטים לאוטו 1 2
מאת הפסען-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אני רוצה לקשט קצת את האוטו משהוא יודע כמה מותר לצייר על האוטו בלי לעדכן ברישיון רכב?
הודעה אחרונה מאת zaf, -
-
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי ברשותי פיג'ו 3008 שנת 2019 בגרסה בכירה SE יש משטח טעינה אלחוטי ויש אפל קאר פליי (וגם אנדרואיד קאר) שמתחבר בקלות עם כבל מקורי. הייתי מאוד רוצה לקבל ממשק נטול חוטים לגמרי אבל לצערי מחויב כרגע בגלל הקאר פליי וזה גם מטעין תוך כדי. האם יש אפשרות להפעיל את האפל קאר בצורה אלחוטית? אני מכיר ויודע שיש רכבים שיש בהם את זה ויש גם אפשרות כזאת בהגדרות של האפל עצמו- אבל כשלחצתי על החיווי הקולי לחיצה ארוכה, שום דבר לא קורה. יש למישהו מושג אם יש בכלל את האופציה בפיג'ו?
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 33 תגובות
- 11.6 אלף צפיות
יחידת ההנעה מורכבת ממנוע טורבו בנזין בנפח 1395 סמ"ק עם הספק של 156 כ"ס בשילוב מנוע חשמלי עם הספק של 85 קילוואט, המביאים את הרכב להספק נאה של 218 כ"ס. המנוע משודך לתיבת הילוכים כפולת מצמדים עם 6 מהירויות והמומנט הינו 40 קג"מ. טווח הנסיעה על חשמל הינו 55 ק"מ ע"פ תקן WLTP המתקבלים לאחר טעינה של 3.5 שעות בעמדת טעינה ביתית. תא המטען איבד 140 ליטר לטובת הסוללה ונפחו עומד על 485 ליטר "בלבד". רמת הגימור שנחתה כאן הינה L&K, והמחיר מכובד אף הוא וצפוי לעמוד של 231990 ש"ח
הודעה אחרונה מאת PriceDevil, -
-
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שבוע טוב חברים, אני מתחיל עכשיו בתהליך של הוצאת רישיון מעל 12 טון ומקווה שיש מישהו שיכול להסביר לי קצת על התהליך עשיתי את הטופס של משרד הרישוי ואמרו לי ללכת לבדיקת ראייה אבל לא אמרו מה לעשות איתה, צריך לשלוח אותה אליהם או מה? "הליך מיון והתאמה רפואית באמצעות רופא מוסמך" - זה הרופא משפחה שלי או רופא שמשרד הרישוי מפנה אליו? ראיתי שיש הרבה בדיקות, זה הכל עושים בפעם אחת או בכמה מפגשים? כמה עולה כל הבדיקות שהוא עושה? הבנתי שאחרי זה מקבלים את האישור ואפשר ללכת להתחיל ללמוד יש המלצות למורים? באזור המרכז-שרון(כרגע בפתח תקווה אבל יש מצב עובר עוד כמה חודשים)
הודעה אחרונה מאת asix, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 12 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
יש 2 סוגים בלוחיות זיהוי הגרסה הרחבה והגירסה הצרה הספורטיבית לפי מה זה נקבע למי לשים מה או שכל אחד יכול להחליט מה בא לו
הודעה אחרונה מאת YNV, -
-
- 9 עוקבים
- 11 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אני יודע שפעם המדבקת טסט הייתה דרך קלה לשוטר לדעת האם הרכב עם/בלי טבט. היום שהכל דיגיטלי. לשוטרים יש מסופונים בטאבלט ואפילו הרישיון רכב מגיע בpdf במייל ומדפיסים אותו על דף a4 רגיל, זה עדיין רלוונטי למשהו? אתם עדיין מדביקים?
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני מסתכל במפת תחנות תדלוק גפ"מ בישראל אני רואה שבעוד לתושבי המרכז יש עשרות תחנות לתושבי ירושלים והסביבה מופיע רק תחנה אחת בלבד. מה הסיבה לכך? [גם אם יש עוד תחנה או שנים באזור ירושלים, למה אין עשרות תחנות כמו במרכז ?] מפת תחנות תדלוק גפ"מ במרכז. מפת תחנות תדלוק גפ"מ בירושלים.
הודעה אחרונה מאת Avi135, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תדלקתי והמשאבה הייתה תקולה, הדלק המשיך לזרום עד שנשפך בכמות גדולה החוצה מהמיכל, הצטבר באזור מסביב לפיה ונשפך החוצה על הרכב והגלגל לרצפה. ניקיתי את שאריות הדלק הרטוב עם מגבונים ואז נייר יבש. האם ניתן לנסוע ברכב או שיש חשש להתלקחות? מה צריך לעשות במקרה כזה?
הודעה אחרונה מאת עמיחי, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
תמרור 814 הוא חצים, בערך בזווית 45 מעלות, האומרים לנו שנתיב עומד להסתיים ושעלינו לעזוב אותו. אבל לחץ כזה גם עשוי להיות תפקיד שונה לחלוטין: הוא אומר לנו שנתיב מוביל לכיוון הכללי שהחץ מצביע אליו. כמו למשל בסרטון הזה (תקנו אותי אם אני טועה): השאלה שלי: כשאני רואה חץ כזה, איך אני יודע מה התפקיד שלו? כלומר, איך אני יודע אם הוא משמש כתמרור 814?
הודעה אחרונה מאת ניקולו, -
שבת בבוקר מניע את כל 855 סמ"ק, 2 צלינדר דיזל. משחרר לחופשי את כל 16 כ"ס , וחושב לעצמי, מה צריך יותר מזה בשטח. הרבה רושמים על מחירי השחיטה של רכב שטח מזדקן(לא מדבר על גיפונים וכאלו). אני יודע שרכב כזה בהיותו פתוח וחקלאי באופי שלו, הוא מוגבל מהרבה סיבות, ובטח מוגבל למי שגר בסביבה עירונית. זה רק החיבור הישיר לטבע, בלי חלונות, דלתות, רואים איפה כל גלגל נמצא. מתלים נפרדים, מיועדים לשטח, צמיגי בלון, 100% שטח, הילוך כוח, נעילת דריפנציאל אחורי, מרווח גחון גבוה, גחון מוגן. מהירות מרבית 48 קמש, לא משתולל, רק נושם אוויר עמק קריר. לא פוגע באדמה, הכלי נוח כמו מרבד, לא מרגישים כלום. בעל הספורט'ג שגם החליט לטייל בשדה, יושב בטוח הגולם, הטבע בחוץ שב…
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
- 10 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
זורק רעיון מעניין מה תגידו עליו בגמפי שלי אני נוסע עם חלון/נות קדמיים פתוחים והכול טוב כי מהשמשה עד החלון יש כ30 ס״מ דופן שלא ניפתח לעומת זאת ברכב של חבר הרוח מכה בפנים גוג ומגוג כי החלון כולו ניפתח בשפיץ עד השמשה. הרעיון לעשות לסוג החלונות האלה לחתוך משולש פלסטיק שקוף בגודל החלון בשפיץ להתקין מסילות פלסטיק פנימית מהחלון זכוכית שהפלסטיק יתלבש בול במשולש וישלף לפי הצורך וידמה את הדופן כמו אצלי בגמפי בתמונות 2 סוגי החלונות
הודעה אחרונה מאת WE988244, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
נניח יש לי רישיון רכב בתוקף עד היום ה 31/05/2022 זה כולל את היום, או שהיום זה כבר לא בתוקף?
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הגיע אלי מידע שיתכן שהקליאו ההברידית תצטרף להיצע. וכשאני אומר הברידית אני מתכוון להברידית ממש - לא הברידית קלה. אני מסייג את דבריי כי לעיתים קרסו מביאים יחידה או ל"ניסוי" ואח"כ לוקח הרבה זמן עד השיווק בפועל. לפני כמה חודשים כתבתי על הרנו ארקנה, אבל שום דבר לא קרה. הנתונים הבשים: מנוע 1.6 הספק 140 כ"ס 0-100: 9.9 תיבת הילוכים: 6 מהירויות (ללא מצמדים - טכנולוגיה המגיעה מפורמולה 1) צריכת דלק בתנאי אמת כ-22 ק"מ לליטר. מחיר: 124990 ש"ח (רמת גימור INTENSE) מערכות בטיחות בסיסיות בלבד ללא בקרת שיוט אדפטיבית.
הודעה אחרונה מאת PriceDevil, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 28 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
ומי הסוכן שלכם? אני חושב שהסוכן שלי מתחיל לזייף אחרי חמש שנים. עם עבר ללא תביעות. נהג יחיד מעל 60, או שניים, או כל נהג מעל 35. 1.6/2.0 פרטי. לצד ג' אני לא חושב שמשנה כל כך דגם, מודל ואזור מגורים. כולל שירותי דרך (גרירה) בבקשה! הסוכן שלי דרש 680 ש"ח וזה ללא שירותי דרך ראיתי בוובי הצעות שלדעתי יש טובות יותר, בנוסף הם כובלים את ביטוח החובה בעסקה, כך שההצעה הכוללת לא משהו. אפשר לציין מי הסוכן באופן פרטי. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת amos77, -
-
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז, מבלי לתכנן בכלל יצא שהתחדשתי בסיטרואן C4 שנת 2011, משהו כמו 210,000 ק"מ. "אתה משוגע?! צרפתיה עם מעל 200,000 ק"מ???!", מי שרוצה מוזמן להזדעק, אבל החברים כבר עשו את רוב העבודה. אז קודם כל, כן. צרפתיה עם 210,000 ק"מ. הרכב טופל כמעט כל חייו במוסך צמרת והיה בבעלות יקה מוחלט, אז אני לא ממש דואג. אין רעידות/תקלות חשמל/רעשים מדאיגים או פלסטיקה מקרקשת. המנוע עובד מאוד עגול וחלק. פתיחת מכסה המנוע גרמה לי להרים גבה, הכל יבש לחלוטין ונקי מאוד. אדאג שכך זה גם ישאר (אם כי הרכב לא צפוי להישאר פה תקופה ארוכה- נרכש רק בגלל הזדמנות ויבלה פה "תקופת מעבר") רשמים ראשונים: -הרכב נוח בצורה מדהימה. הרכב הקודם שלי היה פיאט פונטו 2003 שעם השנים נהייתה יותר ויותר קופצ…
הודעה אחרונה מאת elera, -
דלק מוטורס משיקה בארץ את הפוקוס המחודשת, עם שלוש גירסאות וכמה רמות גימור. ההבדל הגדול הוא המעבר למנועי 1.0 ליטר אקובוסט עם הספק של 155 כ"ס ו 24.5 קג"מ. תיבת ההילוכים רובוטית כפולת מצמדים. הפוקוס תמשיך להיות משווקת בשלוש גירסאות – אקטיב טורר ואקטיב X, וגירסת ST ליין. ה ST והאקטיב יזנקו מנימנום ל 100 קמ"ש ב 8.4 שניות, והאקטיב טורר ב 8.6 שניות. הפוקוס תצוייד במערכת mild hybrid המסייעת לחסכון בדלק ובפליטת מזהמים. הפוקוס המעודכנת זוכה למתיחת פנים קלה ולעדכון איבזור, כך תתאפשר בחירה במסך מולטימדיה בגודל 13.2'' הכולל אנדרואיד אוטו ואפל קארפליי אלחוטי, תצוגת מסך בתוך מסך ועוד. מי שזה יהיה לו מוגזם יוכל להמשיך עם המולטימדיה ה…
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
תמיד עניין אותי מה אנשים אחרים עושים בנושא, כי אני חוץ מזה שמחזיק אוטו כ-10 שנים וגם לא מחליף את המוסך שלי כל טיפול. אני דואג להכיר את האוטו שלי די טוב ובד"כ מגיע עם כיוון לתקלה ומצפה גם לשמוע תשובה עניינית ופתרון חכם ולא רק לקבל תשובה "נחליף ומבדוק מה יהיה". העם לכם אכפת מדברים נוספים כמו: מקצועיות, הסמכות, התמקצעות של המוסך ביצרן ספציפי או שבכלל חשובה לכם פינת המתנה ומכונת האספרסו?
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 19 תגובות
- 6 אלף צפיות
היות ואני תמיד נעזר בסיכומים מהסוג הזה בבחירת הרכבים שלי החלטתי לתרום למאגר את החוויה שלי מהשנתיים האחרונות כבעלים של וואגית מזדקנת. את הרכב רכשתי במרץ 18 לאחר טיול לצפון ברכב של חבר - פאביה 11 רמת איבזור ספורט 1.4 ידנית. בסיום הטיול החלטתי שזה יהיה הרכב הבא שלי (באותם ימים בעלים של ספארק 2011 ) באותם ימים הייתי לאחר סיום התואר עובד במשרה מלאה גר אצל ההורים ואני וזוגתי חוסכים אגרסיבי לרכישת דירה. שדרוג רכב לא כל כך התאים לנו באותם ימים אבל אחרי שנתיים עם הספארק הייתי חייב להשתדרג, בדיקה קצרה העלתה שהמחירון של הפאביה עובר שחיטה מצד לוי יצחק וזאת יחסית לאיביזה (להזכירכם רכב זהה) מה שהסתכם בתוספת זעומה של 10K ממחיר המכירה של הספארק (17K ₪). …
הודעה אחרונה מאת rev-Match, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לאור מחירי הדלק המאמירים מידי חודש אשמח לקבל עצות והכוונה מחברי הפורום בעניין הסבה לגז ברשותי מאזדה 3 2010 145000 ק"מ מטופלת מוסך מורשה במצב מצוין הנסועה שלי היא 16000 ק"מ בשנה בערך חצי [-חזור מהעבודה] בפקקים של גוש דן מבחינת חסכון ברור לי שאחזיר את ההשקעה תוך מספר חודשים אבל המוסכניק שלי במאזדה הפחיד אותי שהסבה לגפ''מ הורסת את המנוע ולא כדאי להתעסק עם זה החלפה להיברידי תעלה לי הרבה יותר מהסבה ואין לי בתקציב כעת השאלה היא האם כדאי בכזה שנתון במאזדה 3 תודה
הודעה אחרונה מאת David2540, -
-
פורסם היום - מינהל הרכב הממשלתי מבקש להרחיב את החוק כך שיאפשר לו לעקוף את המתווכים, יבואני הרכב, ולרכוש את המכוניות שהוא נזקק להן ישירות מן היצרנים. מקרים כאלה נפוצים בדרך כלל, כאשר משרד הביטחון או משרד החוץ זקוקים לרכבי שטח מדגמים מיוחדים, כאלה שאינם מיובאים ארצה על ידי היבואנים הרשמיים. האם נראה כאן את הגרסאות היעודיות לרכבי משטרה? כיבוי? הצלה? או תמיד את אלו במבצעים "הסבה מקומית"?
הודעה אחרונה מאת race driver,
-
מי מחובר 13 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 865 אורחים (הצג רשימה מלאה)