Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 2011 בהפתעה- רשמים ראשונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז, מבלי לתכנן בכלל יצא שהתחדשתי בסיטרואן C4 שנת 2011, משהו כמו 210,000 ק"מ. "אתה משוגע?! צרפתיה עם מעל 200,000 ק"מ???!", מי שרוצה מוזמן להזדעק, אבל החברים כבר עשו את רוב העבודה.

אז קודם כל, כן. צרפתיה עם 210,000 ק"מ. הרכב טופל כמעט כל חייו במוסך צמרת והיה בבעלות יקה מוחלט, אז אני לא ממש דואג. אין רעידות/תקלות חשמל/רעשים מדאיגים או פלסטיקה מקרקשת. המנוע עובד מאוד עגול וחלק.

פתיחת מכסה המנוע גרמה לי להרים גבה, הכל יבש לחלוטין ונקי מאוד. אדאג שכך זה גם ישאר (אם כי הרכב לא צפוי להישאר פה תקופה ארוכה- נרכש רק בגלל הזדמנות ויבלה פה "תקופת מעבר")

רשמים ראשונים:

-הרכב נוח בצורה מדהימה. הרכב הקודם שלי היה פיאט פונטו 2003 שעם השנים נהייתה יותר ויותר קופצנית. חיבבתי את המושב שלה, אבל באמת שאין מה להשוות. יש שיבושים שרואים אבל לא מרגישים, זה די הזוי.

-מכויל רך מדי, "ספה על גלגלים" גם במובן הטוב אך גם במובן הרע. 

-מנוע 1.6, 120 כ"ס. בסביבות ה 100 שייכים למזגן, השאר יגיעו לגלגלים (אחרי מעבר ועדה ובחינת הנושא אצל הגיר AL4...).

ובצורה קצת פחות מתבדחת, הרכב מעט הססן ביציאה ובאופן כללי סל"ד נמוך הוא תחום מאוד מנומנם. דווקא בתחום הביניים ובעקיפה עם קיקדאון, העלאת סל"ד תתוגמל במשהו שמזכיר מומנט. מזכיר.

-בידוד רעשי רוח טוב מאוד, בידוד רעשי מנוע בסדר פלוס. הרכב שקט

-החלל הפנימי גדול, רכב מרווח ונעים מאוד לשהיה.

-הפלסטיקה איכותית יותר ממה שציפיתי ביחס לרכב צרפתי מהשנתונים האלו, ברנו קליאו מאותן שנים למשל נתקלים לא מעט בפלסטיק קשה וחלול.

עדיין לא נסעתי מספיק כדי לדעת מה צריכת הדלק, אבל שילוב של מנוע 1.6, רכב לא קל בכלל וגיר AL4.... אני לא צופה נפלאות. ומצד שני הנסועה שלי נמוכה, למרחק בין-עירוני קצר כל יום כך שזה לא צפוי להוות בעיה.

על הנאה מנהיגה לצערי אין יותר מדי מה לדבר, שילוב מנוע-גיר לא להיט ורכב משפחתי שמנמן ורך, נועד להביא מנקודה א' ל ב' בנוחות ובטחה. אחיזה מצד שני, יש הררים ממנה.

ונקודה אחרונה- כן, משפחתית משעממת למדי ואולי אפילו בנאלית אבל היי- לפחות מהסוג שנראה לא רע בכלל  😁

אם יש דברים שמישהו חושב שכדאי שאדע- מוזמנים להוסיף

20200815_185148.thumb.jpg.4dc2c2ce210f6e881f17133a859b8dbf.jpg20200815_185217.thumb.jpg.ea5dfb41a58dbbee24e227ec7e02577f.jpg

פורסם

כסא הנהג שלה הוא הנוח ביותר שיצא לי לנסות במשפחתיות מאותן שנים. 

אישית מעדיף את גרסת הדיזל , גם עם גיר חד מצמדי (שההתנהגות של הAL4 לא רחוקה ממנו, נהגתי בשתיהן), הביצועים עדיפים משמעותית. 

לא יודע אם הייתי מגדיר את המתלים שלה כרכים, הם סופגים שיבושים מצוין אבל היא לא מתנדנדת או נמרחת בסיבובים. 

• אהבתי 1
פורסם

תתחדש!

במשפחה מחזיקים כזאת דיזל 2012 מאז שהיתה חדשה.
מעבר למדחס מזגן שדרש שיפוץ הרכב הראה אמינות מרשימה.
לדעתי תא הנוסעים הוא אחת מנקודות החוזקה של ה-c4, בעיקר ברמות הגימור הגבוהות יותר ומתאפיין במושבים מצויינים, ופלסטיקה איכותית שמחזיקה יפה בלי קירקושים.
לדעתי הוא לא נופל מהמתחרות מגרמניה מאותה התקופה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם (נערך)

תודה למאחלים, באמת שמהרגע הראשון זו פשוט הפתעה לטובה. 

לפני 1 שעה, razi_pazi כתב:

אשמח לדעת כמה עלתה

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

בשלב זה אעדיף שלא לפרט שכן היא נרכשה מחברים של המשפחה במחיר שהמחירון לא רלוונטי אליו, שאחליף לרכב הבא (כנראה בעוד סה"כ מספר חודשים אלא אם משהו ישתנה)- תימכר פה בפורום במחיר שעלתה לי, ומישהו יזכה. :)  

לפני 3 שעות, yoav911gt2 כתב:

כסא הנהג שלה הוא הנוח ביותר שיצא לי לנסות במשפחתיות מאותן שנים. 

אישית מעדיף את גרסת הדיזל , גם עם גיר חד מצמדי (שההתנהגות של הAL4 לא רחוקה ממנו, נהגתי בשתיהן), הביצועים עדיפים משמעותית. 

לא יודע אם הייתי מגדיר את המתלים שלה כרכים, הם סופגים שיבושים מצוין אבל היא לא מתנדנדת או נמרחת בסיבובים. 

jokes aside, המנוע לא רע בכלל אם כי קצת מיושן, נהגתי על רכבים עם אותו מנוע וגיר ידני. הביצועים היו משביעי רצון. אני לא יודע אם זה הגיר עצמו או ממיר המומנט, הרבה מומנט הולך לאיבוד בכל הסיפור של ה AL4. הלוואי והייתה לי פה תיבה ידנית 5 הילוכים. 

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...