Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יופי של סיכום ויופי של פאביה.

מה באמת הסיפור של הקיה פיקאנטו והמחירון?? אנשים באמת דורשים על אוטמטית 2013 מעל ל-35 אלף..

עריכה אחרונה על ידי makatuvkan

Suzuki Alto GLX 1.0 2011 

פורסם

נראה כמו אחלה של רכב ושלך נראת שמורה במיוחד, אהבתי את הצבע!

מביך שהרכב הזה מאובזר הרבה יותר מהרכב שלי (A1), למרות שבטח פער המחירים ביניהם היה לא קטן כחדשים.

תמשיך להנות ממנה [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

• אהבתי 1
 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

היתה לי פאביה מהצורה הזו. סטיישן.
נקנתה חדשה. המחירון שלה נשחט בצדק בגלל המבצעים שצ'מפיון עשו עליה ודילים עם ארגוני קניות שונים (כמו חבר וכיוב').
אני הוצאתי את הרכב מהסוכנות ביוני. אני עד היום זוכר את ההרגשה המחורבנת שלי כשראיתי בסוף אוגוסט מבצע שמציע את אותו הרכב בדיוק בהנחה אמיתית של 9000 שח (שווה ערך ל10% הנחה מהמחיר הבסיסי).
מה לדעתך קרה למחירון של הפאביה באותו חודש?

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
לפני 11 שעות, Dimo כתב:

בחורף בנהיגה בינעירונית בגשם חזק , שדה הראיה במראה השמאלית (צד נהג) נחסם לחלוטין על ידי זרם המים שמפונים על ידי המגב ונדחפים על ידי הרוח לחלון הצדדי של הנהג – מעצבן.

טיפ - בנהיגה בגשם הפעל את הפשרת המראות החשמלית - יפתור לך את הבעיה.

הייתה לי פאביה סטיישן ידנית 1.4 ששימשה מעולה את משפחתי הצעירה באותם הימים. מכונית מצויינת.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, menir1 כתב:

טיפ - בנהיגה בגשם הפעל את הפשרת המראות החשמלית - יפתור לך את הבעיה.

עושה זאת אבל זה לא מונע מהמים לעבור בקו הראיה למראה , אני מיישם ספרי סיליקון על החלון מה שגורם לטיפות המים להישאר בצורת טיפה ולא מריחה וככה הן מתפנות מהאזור במהירות.

לפני 27 דקות, sorvall כתב:

מה לדעתך קרה למחירון של הפאביה באותו חודש?

מסכים אבל מחירון אמור לשקף ערך של מוצר בהווה ללא קשר למה שהיה בעבר, מהסיבה הזאת לאחר שהמבצע נגמר המחירון היה צריך להתייצב חזרה ומי שקנה במבצע או שימכור מהר משמעותית מתחת למחירון (הוא לא יצא מופסד בכל מקרה) או שימכור במחירון וירוויח - מי שיקנה לא חייב לדעת שהרכב נקנה במבצע.

במחירון מתוקן רכב מקטגוריה גבוהה יותר מאותה שנה בדיוק יתומחר יותר מרכב נחות ממנו בכל פרמטר , לוי יצחק הוא לא אחד מהם.

עריכה אחרונה על ידי Dimo

פורסם

בתור בעל פאביה 2013 1.4 ידנית דגם Ambition, חשבתי גם לעשות סיקור קצר לאחר שנה.
מבין לחלוטין את הקטע עם הרמזור המוסתר והאיטיות בהילוכים הראשונים ביציאה מהמקום.
צריך לציין את צריכת הדלק המעולה של הרכב ברגע שמבינים איך לנהוג בו, הכוונה עם רגישות על הגז בהתאם לצריכת הדלק באותו רגע נתון כפי שמחשב הדרך מציג.
צריכת הדלק הגרועה ביותר שקיבלתי היא 1:10 לאחר שנהגתי כמו ילד בן 17 שבדיוק קיבל רישיון והכי טובה שקיבלתי היא 1:20 ולא נהגתי כמו מבוגר על הכביש, פשוט הבנתי את העיקרון שהסברתי.

חוץ מטיפולים שוטפים ודלק לא היו הוצאות מיוחדות.

פורסם (נערך)

היה לי בדיוק את אותו הרכב.  נקנה בזמנו ב87K שקל במבצע של צ'מפיון.

הכיסאות באמת זכורים לי לטובה.  הרכב היה מאוד זריז בתוך העיר ובייחוד בכיכרות.  

לא הרגישה לי כבדה מדי ביציאה מהרמזורים.   זהו הרכב הידני האחרון שהיה לי. אני מתגעגע. 

לשלילה אני זוכר את הנוקשות בתוך העיר בשל הצמיגים עם החתך הנמוך.  כל בור ופגם בכביש היה מרסק את הרכב.

מחוץ לעיר הסל"ד היה גבוה מדי ורועש עבורי מה שגרם לי למכור אותה די מהר, לאחר שנתיים וחצי בלבד.

סה"כ אחלה רכב!

Fabia.thumb.jpg.9c1dbcb33071dc6f2338bd337ed78b8e.jpg

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם
לפני 11 דקות, banji man כתב:

היה לי בדיוק את אותו הרכב.  נקנה בזמנו ב87K שקל במבצע של צ'מפיון.

הכיסאות באמת זכורים לי לטובה.  הרכב היה מאוד זריז בתוך העיר ובייחוד בכיכרות.  

לא הרגישה לי כבדה מדי ביציאה מהרמזורים.   זהו הרכב הידני האחרון שהיה לי. אני מתגעגע. 

לשלילה אני זוכר את הנוקשות בתוך העיר בשל הצמיגים עם החתך הנמוך.  כל בור ופגם בכביש היה מרסק את הרכב.

מחוץ לעיר הסל"ד היה גבוה מדי ורועש עבורי מה שגרם לי למכור אותה די מהר, לאחר שנתיים וחצי בלבד.

סה"כ אחלה רכב!

Fabia.thumb.jpg.9c1dbcb33071dc6f2338bd337ed78b8e.jpg

שאלה שמסקרנת אותי,

כמה הרכב הפסיד בשנתיים וחצי האלה?

פורסם (נערך)

הרכב הוחלף בטרייד אין של צ'מפיון עבור מעבר לאיביזה חדשה . 

קיבלתי על הפאביה באזור ה 46K שקל.  הק"מ שהרכב צבר היה מעבר לממוצע.

האיביזה אגב יותר מתאימה לנסיעות בין עירוניות בשל השילוב של ה TSI וה DSG.  ממנה נהניתי הרבה יותר מהפאביה. 

עריכה אחרונה על ידי banji man
  • אהבתי 1

S60 Rdesign

פורסם

ללא ספק רכב מעולה. אני בעלים של פולו דור רביעי שמשודכת לאותו מנוע. כיום עם 260 אלף קילומטר, המנוע עובד כמו שעון, נסעתי עם הרכב לכל פינה בארץ, הרכב מעולם לא איכזב אותי. יציב, זריז, חסכוני, הדבר היחיד שיגרום לי לעבור הלאה זה המנוע, צריך לאמץ אותו ממש בשביל להשתלב בתנועה, מורגש בעיקר כאשר אני עומד ראשון ברמזור. אחלה אוטו.

פורסם

אחלה רכב. אני חיפשתי אחד כזה שמור לפני שנה, אבל "נאלצתי" "להסתפק" בדגם שנת 14 1.4 ידני Ambition

פורסם
לפני 8 שעות, Pecan כתב:

ללא ספק רכב מעולה. אני בעלים של פולו דור רביעי שמשודכת לאותו מנוע. כיום עם 260 אלף קילומטר, המנוע עובד כמו שעון, נסעתי עם הרכב לכל פינה בארץ, הרכב מעולם לא איכזב אותי. יציב, זריז, חסכוני, הדבר היחיד שיגרום לי לעבור הלאה זה המנוע, צריך לאמץ אותו ממש בשביל להשתלב בתנועה, מורגש בעיקר כאשר אני עומד ראשון ברמזור. אחלה אוטו.

מסכים, הביצועים החלשים מורגשים עוד יותר בהפעלת מזגן.

אני חושב שגרסת ה1.2tsi בישלוב עם הגיר הידני משפרת את החוויה משמעותית אבל השילוב הזה נדיר.

לפני 16 שעות, banji man כתב:

סה"כ אחלה רכב!

לחתך הנמוך באמת יש חסרון בצד הנוחות אבל באותה מידה מוסיף בהתנהגות, היא לא מכונת תקיפה מושלמת כי התת היגוי מורגש די מהר והתחת מסרב להחליק אבל אני מוצא את עצמי נהנה מדי פעם, בחתך הגבוהה יותר התת היגוי כנראה מגיע עוד יותר מוקדם.

לגבי סל"ד במהירויות שיוט, ב120 הסל"ד מתייצב קצת מעל 3K, ב90-100 באזור ה2.5K סביר מאוד, רעשי הרוח והגלגלים מגיעים מוקדם יותר ואני אישית לא סובל מרעש המנוע.

• תוכן חדש...