Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם אתם מחליפים מוסך כל טיפול או שומרים נאמנות?  

56 הצבעות

1. 1. האם אתם מחליפים מוסך כל טיפול או שומרים נאמנות?

• מחפש את הכי זול
      10
    • רק מוסך יבואן
      22
    • זה מוסך שסבא, אבא שלי ואני מטפלים במכוניות שלנו
      24

פוסטים מומלצים

פורסם

טיפול במוסך קבוע נראה הרבה יותר טוב במכירת הרכב. 

טיפול במוסך קבוע מונע את אפקט ה-"מי שנגע לפניי ברכב צריך לשבור לו את הידיים, אני צריך לעשות הכל מחדש" 

הבעיה היא למצוא מוסך אמין ומקצועי. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 19 שעות, motek כתב:

הייתי עושה את זה גם, הבעיה העיקרית היא מה לעשות עם השמן מנוע הישן. ידוע לך אם יש פתרונות לזה?

יש לי קיבוץ ליד הבית שלמוסך שלהם יש צובר ענק בחוץ פתוח.

אגב מישהו יודע , יש חביות בצבע ירוק שליד הפלאפליות מותר לשפוך שם את השמן?

פורסם

מחפש רק מוסך מקצועי עם מחיר סביר, לטיפולים מסובכים שאין לי יכולת לטפל לבד, תמיד אעדיף מוסך מורשה ולא יבואן.

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם (נערך)

יש לי מכונאי קבוע, שאני אומר לו מה אני רוצה לעשות, אני מביא את החלקים ונשאר ליד הרכב בזמן העבודה, תמיד משלם במזומן ותמיד יושבים על כוס קפה ביחד.
אם יש תקלות, אני מרגיש כבר בנוח לשים לו את הרכב ולהיעלם עד שהוא יעלה על התקלה, עד כה לא אכזב אותי.

חלק מהדברים עושה לבד כשיכול, כשאני מוכר רכב ושואלים אותי איפה טופל, אני מרגיש מספיק בנוח להגיד את זה ולהראות את הקבלות על החלקים האיכותיים שקניתי ולרוב זה מספק את הצד השני

עריכה אחרונה על ידי Altimo
פורסם
בתאריך 29.12.2021 בשעה 12:12, motek כתב:

הייתי עושה את זה גם, הבעיה העיקרית היא מה לעשות עם השמן מנוע הישן. ידוע לך אם יש פתרונות לזה?

יש עמדה לריקון שמנים במרינה בהרצליה, אם אתה מהאיזור. אם לא, אני לא חושב שלמוסכים תהיה בעיה לקחת את השמן הישן.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 29.12.2021 בשעה 19:38, חולגי כתב:

מוסך שמומלץ בפורום - יכול להקל הרבה על חששותיי, ככל שמדובר במוסך "חדש" עבורי.

חיפשתי מוסך יבואן (רכב באחריות) יונדאי, גם פה בפורום. קיבלתי תשובות מועטות (ויכול להבין שאו שאין המלצות טובות או שאין איתם ניסיון מספיק).

מוסך יבואן שטיפלתי ברכב הזה (טיפול ראשון), פינק אותי בכמעט 3/4 ליטר שמן מנוע עודף. לא חזרתי לאותו מוסך לטיפול שני, הגם  שהוא היה זול (בעלויות) מבין כל אלה שבדקתי והעדפתי לגשת למוסך אחר.

אמון זה דבר שצריך גם להיבנות. כך גם לגבי בעל מקצוע והאמון בו.

אחרי שהרכב ייצא מאחריות, רוב הסיכויים ששוב אשאל אתכם לגבי מוסך, אא"כ תהייה הפתעה כלשהי.

מוסך שאני מטפל בו ברכב השני (אלפא, רכב ישן יותר, במוסך מתמחה), אני יודע שעובד בצורה יסודית, עובד לבד, כך שהוא עצמו מתחיל עבודה והוא עצמו גם מסיים אותה (כשעבודה "עוברת" מאחד לשני יכולים להווצר "פערים"), ואין אצלו קומבינות (כך כשמישהו מבקש קיצור דרך זה או אחר - הוא יכול אפילו לסרב לקבל את העבודה הזו). 

החיסרון בכך זה זמני המתנה ארוכים יחסית, גם שיתפנה לקבל וגם לסיום העבודה. בינתיים אני מסתדר עם זה (לא רכב ליום יום).

מוסך יבואן לא בא פה בחשבון. אולי בגלל ששמעתי יותר מדיי סיפורים על מקצועיות לקוייה ומחירים הזויים (לא שהאחזקה של הרכב הזה זולה, אבל יש מחיר ויש מחיר).

היי,
סליחה שאני מקפיץ -

אבל האם בסוף מצאת מוסך אמין ומומלץ ליונדאי?
אני גם מחפש..

פורסם (נערך)

לצערי - לא.

טיפלתי בשני טיפולים (נפרדים כמובן) אצל שני מוסכי יבואן שונים.

לא חושב שיכול להמליץ עדיין על סמך זה (בטח שלא על המוסך שאוהב לפנק בשמן...).

טיפולים זה עוד איכשהו. כשמגיעים לתקלה קצת יותר מורכבת - אז צצים כל השדים.

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...