Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם אתם מחליפים מוסך כל טיפול או שומרים נאמנות?  

56 הצבעות

1. 1. האם אתם מחליפים מוסך כל טיפול או שומרים נאמנות?

• מחפש את הכי זול
      10
    • רק מוסך יבואן
      22
    • זה מוסך שסבא, אבא שלי ואני מטפלים במכוניות שלנו
      24

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 21.11.2021 בשעה 12:20, EliC25 כתב:

מטפל רק במוסך הבית ;)

20210619_131849.jpg

על המוסך הזה אני סומך בעיניים עצומות, הייתי שמח להצטרף או לטפל שם גם ברכב שלי....

• אהבתי 1
פורסם

מחוץ לשיקולי אחריות (וגם כל דבר שלא קשור לטיפולים שמבוצעים במסגרת/לצורך שמירת אחריות) - מוסכים של חברים, שאני מכיר וסומך על מקצועיותם ויושרם. אם אני לא מסוגל לצאת מהמוסך רגע אחרי שדוממתי את האוטו ולסמוך שהכל יבוצע, אין לי מה להיכנס לשם מלכתחילה. 

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

הייתי בכמה מוסכים.

1. מוסך שאבא שלי מטפל אצלו שנים רבות , זול , מאפשר תשלומים נוחים  .

הבעיה שהגישה שלו חרא. בנאדם עצבני שלא נוח לדבר איתו , כל שאלה יוצא עלייך. ולא משהו באיתור תקלות. לכן התרחקתי ממנו.

2. מוסך של אח של אותו בחור , מוסך יותר גדול , מחירים פצצה , עשיתי אצלו טיפול קטן. עמוס מאוד וצריך לקבוע תור מראש כמה ימים.

3. מוסך מורשה , אנשים מאוד מאוד טובים, מסבירים הכל כמו שצריך , מקצועיים, אמינים.

הבעיה המחירים הלא מוצדקים בעליל. אחרי טיפול גדול התרחקתי.

כרגע מטפל בבית.

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם
לפני 24 דקות, netanel1014 כתב:

כרגע מטפל בבית

הייתי עושה את זה גם, הבעיה העיקרית היא מה לעשות עם השמן מנוע הישן. ידוע לך אם יש פתרונות לזה?

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם

אם אתה לא רוצה להתחיל להתחבב על מוסכים באיזור שלך שיתנו לך לרוקן לצובר שלהם, יש נקודות ריקון שמן באיזורים מסויימים בארץ, לא תמיד במקומות נוחים ומשום מה נראה שמסתירים את זה מהציבור. פעם אחרונה שטיפלתי ברכב נפטרתי מהשמן בצובר בנמל המרינות חיפה, פתוח לכולם והח׳ברה שם כיוונו אותי לצובר, היה מאוד פשוט. הבעיה היא שחיפה ממש לא בכיוון היומיומי שלי ורק במקרה הייתי בטיול בצפון אז לקחתי את השמן איתי כל הדרך מדרום השרון אחרי ששכב חודשיים בבית.

• אהבתי 1
פורסם

יש גם במרינה בהרצליה, אף אחד לא אמור לדבר איתכם או לשאול שאלות, אבל אם מישהו פונה אליכם בזמן הריקון, תנסו לשחק אותה כאילו יש לכם ספינה בנמל, ולזרוק מילים של פיראטים כמו אהוי, STEADY AS SHE GOES, ולהחזיק בקבוק רום כמעט ריק ביד.
( קרדיט ל @asafasaf על הטמטום)

• אהבתי 1
  • מצחיק 4
פורסם

וזה נגיש לכולם? פעם אחרונה שביררתי על העמדה במרינה בהרצליה הבנתי שנעלו את הצובר עם מנעול.

פורסם

תלוי ברכב.

חדש/חדיש עם היסטוריה מלאה במורשה - משתדל להמשיך במורשה.

אם יש מוסך מומלץ מתמחה - אז שם

ישן - לבד או מוסך שאני סומך עליו.

פורסם

מוסך שמומלץ בפורום - יכול להקל הרבה על חששותיי, ככל שמדובר במוסך "חדש" עבורי.

חיפשתי מוסך יבואן (רכב באחריות) יונדאי, גם פה בפורום. קיבלתי תשובות מועטות (ויכול להבין שאו שאין המלצות טובות או שאין איתם ניסיון מספיק).

מוסך יבואן שטיפלתי ברכב הזה (טיפול ראשון), פינק אותי בכמעט 3/4 ליטר שמן מנוע עודף. לא חזרתי לאותו מוסך לטיפול שני, הגם  שהוא היה זול (בעלויות) מבין כל אלה שבדקתי והעדפתי לגשת למוסך אחר.

אמון זה דבר שצריך גם להיבנות. כך גם לגבי בעל מקצוע והאמון בו.

אחרי שהרכב ייצא מאחריות, רוב הסיכויים ששוב אשאל אתכם לגבי מוסך, אא"כ תהייה הפתעה כלשהי.

מוסך שאני מטפל בו ברכב השני (אלפא, רכב ישן יותר, במוסך מתמחה), אני יודע שעובד בצורה יסודית, עובד לבד, כך שהוא עצמו מתחיל עבודה והוא עצמו גם מסיים אותה (כשעבודה "עוברת" מאחד לשני יכולים להווצר "פערים"), ואין אצלו קומבינות (כך כשמישהו מבקש קיצור דרך זה או אחר - הוא יכול אפילו לסרב לקבל את העבודה הזו). 

החיסרון בכך זה זמני המתנה ארוכים יחסית, גם שיתפנה לקבל וגם לסיום העבודה. בינתיים אני מסתדר עם זה (לא רכב ליום יום).

מוסך יבואן לא בא פה בחשבון. אולי בגלל ששמעתי יותר מדיי סיפורים על מקצועיות לקוייה ומחירים הזויים (לא שהאחזקה של הרכב הזה זולה, אבל יש מחיר ויש מחיר).

alfa 156 2.5.

פורסם

לאו דווקא.

האם תמשיך לבקר במוסך בתקלה שהמוסכניק אינו יודע איך לטפל בה ?

ואז מה אם המוסכניק אומר לך את זה ישירות ?

הוא אמין. אחלה. אינו יודע מה לעשות. לא חייב אותך בכלום (כספית).

ואז, מה בדיוק ?

תגיע אליו רק להחלפת שמן ?

זה לא ישפיע עליך במתן אמון מקצועי באותו מוסכניק גם להבא ?

(לא מה שאני הייתי עושה לפחות)

alfa 156 2.5.

פורסם

כמובן ששום דבר לא שחור או לבן. והתמונה מורכבת.
מהנסיון שלי, אם המוסך לא אמין - אין מה לחפש שם יותר. כבר כתבו את זה פה למעלה בשרשור.
אנחנו שמים נפשנו בידי המוסך - בטיחות. וגם רוצים שלא יערבבו אותנו בשאר התחזוקה השוטפת ותקלות.
אני מוכן לשלם בשביל זה יותר, בשביל השקט הנפשי.
אם יש חוסר מקצועיות במקרים מסוימים - אז ספציפית ניתן לגשת למומחים אחרים.
שורה תחתונה - אני צריך מוסך הבית שאני יכול לסמוך עליו.

• תוכן חדש...