Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש ביטוח לנהג עם רצף של שנה ורכב ישן

Sparrow420
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שבוע טוב חברים, הגיע זמן לחדש ביטוח ואני נתקל במחירים משוגעים

שנה שעברה המחיר הכי זול היה אצל 9, חובה 2597 וצד ג' 1839 - סה"כ 4436

חשבתי שהשנה נרד לאזור ה3500 וההצעה שקיבלתי היא חובה 2800 ומשהו (לא שמעתי את העשרות והשקלים כי ישר אמרתי לה "מה זה, זה יותר יקר משנה שעברה") וצד ג' 1628, אזור ה200 שקל פחות משנה שעברה

הסוכנת טענה שהיה עלייה משמעותית בביטוחי חובה אצל כולם, אין מה לעשות

אז התקשרתי לAIG, הציעו לי חובה ב2313 וצד ג' + גרירה ב1597 - סה"כ 3910

ששאלתי את הסוכן אם הוא יכול להוריד את המחיר עוד הוא אמר "אפשר להוריד כמה מאות" אבל לא באמת נתן הצעה נמוכה יותר אם אני לא סוגר איתו במקום

פנקיס, ליברה וwesure לא רוצים לבטח בלי רצף של שנתיים

מנורה מציעים חובה ב2467 וצד ג' + גרירה + תיקוני דרך + שירותי תאונה(שבא נציג שלהם לתאונה ונותן לך מונית ספיישל או משהו) ב1450 - סה"כ 3917 (הסוכן התעקש שזה הכי זול שיש למרות שאמרתי לו בדיוק את המחיר שAIG הציעו לי)

נגיד נבטל את התיקוני דרך ושירותי תאונה האלה כי זה משהו שאני ממש לא צריך זה יורד עוד 100-150 שקל

כלל מציעים חובה ב2467 וצד ג' + גרירה ב1500 - סה"כ 3967

מה שכן החובה פה זה לא נהג יחיד, זה כל נהג בגיל שלי ומעלה, אין להם ביטוח לנהג יחיד.

אמרתי לו שאני בנתיים חושב על זה ושיחזור אלי אם הוא יכול להוציא מחיר יותר טוב, אמר שזה לא יקרה כי כבר יש לי הצעות אחרות ביד.

אמרתי לו את המחירים שהציעו לי אחרי ההצעה הראשונית שלו, שירדה באיזה 400-500 שקל.

זה הסיבוב טלפונים הראשון שאני עושה, הביטוח הנוכחי שלי נגמר בסוף החודש, עוד שבועיים וחצי.

מה אני עושה בנתיים? מחכה שהם יראו שאני לא חוזר אליהם ויתקשרו עם הצעה יותר נמוכה או כל שבוע להתקשר שוב לקבל הצעת מחיר?

המלצות נוספות?

זכר, בן 27, רישיון מ2012, רצף ביטוחי של שנה, פז'ו 406 מנוע 2000 שנת 2001 (שכחתי עוד משהו?)

תודה רבה 😁

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 28 דקות, Sparrow420 כתב:

הסוכנת טענה שהיה עלייה משמעותית בביטוחי חובה אצל כולם, אין מה לעשות

גם אצלי, רצף ביטוחי שנתיים החובה עלה והצד ג' ירד. סה"כ נשאר אותו דבר.

לפני 31 דקות, Sparrow420 כתב:

או כל שבוע להתקשר שוב לקבל הצעת מחיר?

אצלי בביטוח ישיר בכל פעם ההצעת מחיר עלתה! השיא היה כשבהמשך קיבלתי אצלם הנחת בן משפחה של עובד החברה וההצעה קפצה באלף שקל! לך תבין..

• מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני קורא נכון AIG הציעו לך מחיר זול ממה שאתה משלם, יותר זול מהחברות האחרות ונכונות להוריד.  אני הייתי חוזר אליהם, מנסה להוריד כמה שיותר וסוגר אתם.
בהצלחה

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה את וובי. אחד הבנים שלי (29), שבועיים אחרי שעשה טוטאל לוס לרכב שלו (שהיה על שמו חודש וחצי, קודם היה על שמי עם כל נהג מעל 24, והצהרתי שהוא נהג בו, מה שהיה אמת לאמיתה), קיבל חובה פלוס מקיף לרכב 2018 בפחות מ-4000 ש"ח. 

דרך אגב, 9, 9000000 ו-5555555 זו אותה חברה. אישית אני לא מאמין בביטוח ללא שיחת טלפון, מה לעשות, אנחנו ים תיכוניים ואי אפשר בלי להתמקח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, motior כתב:

אם אני קורא נכון AIG הציעו לך מחיר זול ממה שאתה משלם, יותר זול מהחברות האחרות ונכונות להוריד.  אני הייתי חוזר אליהם, מנסה להוריד כמה שיותר וסוגר אתם.
בהצלחה

זאת התוכנית במצב הנתון, השאלה אם יש לי מה לעשות כדי להוריד עוד יותר במחיר.

אולי כדאי לחכות שבוע שבועיים וההצעה תרד?

יש אולי סוכנות שפספסתי שכדאי לבדוק איתה?

Just now, sperial כתב:

נסה את וובי. אחד הבנים שלי (29), שבועעים אחרי שעשה טוטאל לוס לרכב שלו (שהיה על שמו חודש וחצי, קודם היה על שמי עם כל נהג מעל 24, והמהרתי שהוא נהג בו, מה שהיה אמת לאמיתה), קיבל חובה פלוס מקיף לרכב 2018 בפחות מ-4000 ש"ח. 

ניסיתי, ה406 שלי לא ברשימה שלהם.. מחכה לשיחה מנציג שלהם

התקשרו מוובי, אם אין את הרכב ברשימה הם לא מבטחים אותו..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2500 לביטוח חובה נשמע מוגזם.

יש לך הסטוריה של תביעות? אם כן, זה יכול להסביר את זה.

חוץ מזה, ניסית את wobi? דרכם אני תמיד מקבל את ההצעות הכי זולות. למשל על חובה+מקיף לפריוס 2011 של ההורים שלי קיבלתי הצעה של אלף (!!!) שקל פחות מאשר אצל סוכן ביטוח שהייתי לקוח שלו יותר מעשר שנים.

נכון שפריוס זה רכב בלתי גניב בעליל, ועוד ננהג ע"י זוג בני 60+, אבל עדיין.

מה שאתה משלם על חובה+צד ג׳, אני משלם על חובה+מקיף לאותה פריוס.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סתם זורק הערה,

ניראה שהמטרה הראשית שלך היא נטו לחסוך הוצאות ולכן אתה משווה רק את המחיר.

נסה להשוות בנוסף גם את תנאי הביטוח של צד ג' (חובה זהה לכל הפוליסות), סעיפים כמו השתתפות עצמית\מגבלת ק"מ ועוד דברים ששכחתי יכולים להשפיע המון, גם על המחיר וגם על הכיסוי עצמו בתקווה שלא תצטרך להשתמש כמובן, אבל לך תדע.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פספסת הראל ומנורה שהם עלולים להיות רלוונטים.

AIG עובדת עם חברת האשראי מקס שנותנת הנחה קטנה נוספת אם אתה לקוח שלהם. חפש בגוגל מקס ביטוח.

תעדכן מה יצא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 דקות, Sparrow420 כתב:

התקשרו מוובי, אם אין את הרכב ברשימה הם לא מבטחים אותו..

סליחה, עכשיו שמתי לב.

מוזר, סיוויק 2002 כן הייתה ברשימה שלהם. עם כל הכבוד לפז׳ו 406, זה עדיין רכב שהיה יחסית נפוץ בזמנו, זאת לא איזושהי בוגאטי אספנות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות, vadim6385 כתב:

יש לך הסטוריה של תביעות? אם כן, זה יכול להסביר את זה.

לא, אבל וותק רק של שנה

לפני 6 דקות, David2540 כתב:

פספסת הראל ומנורה שהם עלולים להיות רלוונטים.

תעדכן מה יצא.

יש הצעה ממנורה, מחר נתקשר להראל

נעדכן

לפני 8 דקות, Roy142 כתב:

סתם זורק הערה,

ניראה שהמטרה הראשית שלך היא נטו לחסוך הוצאות ולכן אתה משווה רק את המחיר.

נסה להשוות בנוסף גם את תנאי הביטוח של צד ג' (חובה זהה לכל הפוליסות), סעיפים כמו השתתפות עצמית\מגבלת ק"מ ועוד דברים ששכחתי יכולים להשפיע המון, גם על המחיר וגם על הכיסוי עצמו בתקווה שלא תצטרך להשתמש כמובן, אבל לך תדע.

אכן המטרה העיקרית היא לחסוך את המחיר, אני לא מתעלם משאר השירותים - פשוט לא צריך את רובם.

הפקטור השני המשמעותי הוא כמה הצד ג' מכסה, הרוב נותנים מיליון אחד, אף אחד לא יותר מ2

השתתפות עצמית לא מעניין אותי אם זה 10 שקל או 2000 (חלק בלי השתתפות חלק עם 1500-1700)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כלל לחיים - ברגע שהחלטת על הצעה מסויימת תתקשר לחברה, תקבל אותה שוב ואז תשאל "כמה אתה מוריד לי אם אני סוגר איתך עכשיו". תמיד יורידו לך עוד קצת.

• רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, Sparrow420 כתב:

אכן המטרה העיקרית היא לחסוך את המחיר, אני לא מתעלם משאר השירותים - פשוט לא צריך את רובם.

הפקטור השני המשמעותי הוא כמה הצד ג' מכסה, הרוב נותנים מיליון אחד, אף אחד לא יותר מ2

השתתפות עצמית לא מעניין אותי אם זה 10 שקל או 2000 (חלק בלי השתתפות חלק עם 1500-1700)

אם כך המצב, אני במקומך הייתי מתקשר לקבל הצעה ומיד אחרי שאומרים לי את המחיר הייתי שואל לאותם תנאים שאני לא צריך וכמה כסף זה יחסוך לי להוריד אותם מהפוליסה.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, Sparrow420 כתב:

מנסיוני עם AIG הם מוכנים לרדת במחיר אם אתה מסכים לסגור. לא יודע אם ההצעה תרד אם תחכה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, motior כתב:

מנסיוני עם AIG הם מוכנים לרדת במחיר אם אתה מסכים לסגור. לא יודע אם ההצעה תרד אם תחכה

יש לי חבר שעשה לפני כמה שנים פרוייקט ייעוץ אסטרטגי לאחת מהחברות הישירות. אף אחת מהן לא מורידה מחירים אם מחכים. מבחינתם, אם עובר עוד זמן, הסיכוי לסגירה קטן (אולי בינתיים מישהו אחר הציע לך משהו יותר טוב). ודאי שלא על משהו כמו צד ג׳ בלבד -- אותו זמן סוכן יכול להיות מוקדש לסגור מקיף. אם אתה מוכן לסגור על המקום, יש בד״כ מקום להוריד עוד קצת. כיון שהחברות האלה לא באמת מצמידות סוכן מכירות למבוטח פוטנציאלי, אם משהו לא נסגר בשיחה או שתיים, הן לא רוצות להשקיע יותר.

לפני 9 שעות, Sparrow420 כתב:

יש אולי סוכנות שפספסתי שכדאי לבדוק איתה?

למה שיורידו לך עוד, אם כבר נתנו לך את ההצעה הזולה ביותר? אלא אם כן משקרים להם, ומספרים על הצעה דמיונית ממישהו אחר -- אבל אז צריכים להיות מוכנים ל ״אנו לא יכולים להתחרות בזה. יפה שמצאת, בהצלחה ושלום״.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...