רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,559 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שנת 2001 איפה ניתן להשיג באיזור ראשון-חולון-בת ים-ת"א-רחובות ? הייתי ב"לה קאר" בראשון ואמרו לי שם שאין בכלל לדגם ולשנה הזאת מגיני רוח, לפחות לא אצלו. מייצרים\מייבאים כאלו בארץ בכלל?? כמובן הלבשה ולא הדבקה ממש מעיק לנסוע בגשם עם חלון שמינית פתוח ונופלות עליי מלא טיפות
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
אני זוכר שהיה דיבור בפורום על עלויות משוערות של רכב ליבואן, ממליץ לכולם לקרוא את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4033461,00.html "לתפארת מדינת ישראל"
הודעה אחרונה מאת TAL-H, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
השאלה מתייחסת לביטוח מקיף בלבד, אני יוצא מנק' הנחה שכולם עושים ג'+חובה(כי זו שטות גמורה לא לעשות). אם לבטח את הרכב בביטוח מקיף עולה כרבע ממחיר הרכב - תבטחו? איפה עובר הגבול אצלכם?
הודעה אחרונה מאת barbus, -
-
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מנסה להיפטר מהרכב שלי. הוא נמצא במצב לא טוב ולא נעים לי לנסות למכור אותו למישהו. מה אפשר לעשות??? תודה.
הודעה אחרונה מאת בני ארוך, -
- 1 תגובות
- 811 צפיות
רציתי לשאול מספר שאלות שקשורות לחוקי הנהג החדש - 1. האם בתור נהג חדש מלבד רשיונות רכב ורשיון הנהיגה, אתה מוכרח שיהיה עליך טופס תעודת הביטוח? ((לא מעניין אותי אם השוטרים נוהגים לבקש או לא, כחוק, האם אני מחוייב?)) * עשיתי ביטוח חובה ומקיף על אוטו מסויים, אך עדיין לא קיבלתי בדואר את המסמכים של התעודת ביטוח, אלא רק פקס = טופס מצולם כמו פרטים שאני הנהג הכי צעיר שיש לו ביטוח על האוטו וכד'.. האם זה מספק או שעליי לחכות למה שמגיע בדואר? ((כי אם עליי לחכות למה שמגיע בדואר, זאת אומרת שאני לא יכול לנהוג עד שהטפסים יגיעו אליי?)) 2. איך תעודת ביטוח אמורה להיראות? אני פשוט יודע שמתקבלים בדואר לא מעט דפים מחברת הביטוח ואין לי מושג מה לשים באוטו כדבר שייכסה אותי מבחינת הצגת תעודת…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שברולט תגיע לתערוכת ג'נבה עם גרסת האצב'ק לקרוז. פרטים טכניים מלאים טרם נחשפו, תמונות רשמיות ראשונות דווקא כן. שברולט קרוז האצ'בק - פרטים ראשונים.
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 33 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
היי אנשים, לפני שאני מבצע את הקנייה של הTT שאני חושק בא החלטתי לעשות סקר שוק קטן, הבעיה עד שמצאתי סוכן שיבטח המחיר הוא לא פחות מ-10 אלף לביטוח מקיף! זה לא נשמע הגיוני, אני גר בבניין עם שער חשמלי וחניון מכורה (ככה כותבים?) כל אלה גם אמורים להוריד מהביטוח, מישהו שהוא בעלים של אודי TT הוא כל רכב ספורט אחר יכול לתת עצה מספר טלפון של סוכן שמוכן לבטח אותה? המחיר של הביטוח הוא כמעט שביעית מערך האוטו אז לא כל כך משתלם לבטח צריך מישהו שיוציא אותי מהתסבוכת כדי שאני אוכל לקנות אותה כבר! הדגם של הרכב הוא אודי TT שנת 2000 מנוע טורבו בנזין דגם קוואטרו 225 כ"ס נהג יחיד ומיוחד תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שבת שלום. יש אנשים שמעוניינים להגיע מחר(שבת)בבוקר לטיול נהיגה באזור הרי יהודה? אומנם לא נוהג על ספורטיבית,אבל ההכרות הטובה עם הכבישים מפצה על זה. מעוניינים מוזמנים לשלוח הודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת AvielT, -
- 19 תגובות
- 21.6 אלף צפיות
זה לא נראלי אמיתי לעשות כזה דבר (אני יודע שאפשר אבל זה נראה כאילו זה נוגד את חוקי הפיזיקה) מה אתם אומרים על הנהג חוץ מזה שהוא דביל? http://www.youtube.com/watch?v=2OuknAm3ZFk&feature=player_embedded#at=130 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת duki, -
- 1 תגובות
- 915 צפיות
שלום, היום בז'בוטינסקי ליד הבורסה הייתה תאונה של וולוו ובמקרה עברתי ליד. http://www.hnn.co.il/gallery13143.html לפי התמונות לא נראה שהוא קיבל מכה רצינית באזור הקידמי של הרכב ובכל זאת 2 הכריות אוויר נפתחו,למה? וסתם בשביל היופי, תראו מה קרה לגלגל, נתלש לגמרי!
הודעה אחרונה מאת ran1012, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, בעבר הייתי משתמש פעיל ומוכר בקהילה עוד מימי YNET, אבל לאחר מספר נסיעות לחו"ל התנתקתי קצת... אשמח מאוד לעזרתכם בנושא הבא : ברשותי כרגע [מכונית כלשהי] מליסינג ונרכשה ממנו לאחר 5 שנים, לצורך העניין יד ראשונה בפועל אבל יד שנייה ברישיון, עם 175K ק"מ. לפני כשבועיים פרסמתי מודעת מכירה, קיבלתי הרבה מאוד פניות ועם אחד מהפונים קבעתי ללכת לבדיקה במכון. בדרך לבדיקה הרכב התחיל להתחמם במהירות, כמובן שויתרנו על הבדיקה ונכנסתי למוסך כדי לטפל באוטו. בשלב ראשון החלפתי רדיאטור ועוד מספר חלקים במערכת הקירור. לאחר התיקון הראשוני הרכב הפסיק להתחמם, אך מפלס המים התחיל לרדת בכל נסיעה. נכנסתי למוסך לבדיקת ראש מנוע ושם טענו שיש לבצע תיקון מקיף בעלות של כ-5K. מחיר משוער של הרכב …
הודעה אחרונה מאת רוכש טעמים, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, לפני שעה בערך נסעתי בחזרה הביתה, והגעתי לצומת כלשהי שידוע לי שהמצלמה שם היא אמיתית ומצלמת (ראיתי אותה מצלמת פעם אחת). לקראת הצומת הסתכלתי על הרמזור (בערך 50-70 מטר לפני הרמזור) וראיתי שהוא היה ירוק, בנוסף נסע במקביל אלי עוד נהג. המשכתי לנסוע ושמתי לב שהנהג שהיה במקביל אלי עצר על המעבר חצייה בצומת והנהגים שהיו מאחורה גם הם עצרו. כשהמשכתי לנסוע כעבור 3-4 שניות בערך התחילו לצאת מכוניות לפנייה שמאלה שמגיעה בסופו של דבר לנתיב שלי (כאילו הם פנו שמאלה בצומת מה שאומר שהיה להם כבר רמזור ירוק\כתום, קצת מסובך להסביר את זה אבל הכוונה לנהגים שבאים מכיוון שמאל שלי לתוך הצומת ומשתלבים בכביש שאני נוסע בו). בכל מקרה בגלל שהיה אור יום אני מתאר לעצמי שקשה להבחין בפלאש של המצ…
הודעה אחרונה מאת nir9871, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
האם לקיחה של במפרים מהצד גורמת לאיזה נזק ? כי במקום להאט ל20-30 אני בכיף יכול לקחת אותם על 40 מה שמונע עצירה וחוסך לי בדלק
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום. שמתי עין על הונדה סיוויק 98', אוט' מנוע 1.6. עכשיו אני ציפיתי שהוא יעשה בממוצע בסביבות ה11. אני נכנס לאתר KML כמו כל אחד לבדוק את הצריכה האמיתית לפי ציבור הגולשים ונתקלתי בדבר תמוהה: צריכת דלק יצרן [ק"מ/ליטר] 11.7 צריכת דלק אמיתית [ק"מ/ליטר] 13.16 מספר הקילומטרים (בממוצע) שהרכב נוסע לכל 1 ליטר דלק. צריכת הדלק בפועל, הינה ממוצע משוקלל של גולשים מגרמניה, אמריקה וישראל: - מאתר קילומטר לליטר – ממוצע משוקלל של צריכת הדלק – 10.86 (1גולשים דרגו) נתוני צריכה באירופה - ממוצע משוקלל של צריכת הדלק (גולשים דרגו) נתוני צריכה בארה"ב - ממוצע משוקלל של צריכת הדלק 13.2 (64גולשים דרגו) עכשיו לא ממש הבנתי מה זה כל מה שרשמו, כמה…
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.morgan-motor.co.uk/3_wheeler/3wheelerupdate.html המכונית יוצרה בין השנים 1909 - 1953 וחוזרת עכשיו לייצור. עם מנוע שני צילינדר שמיוצר במיוחד ע"י S&S (אין לי מושג מה זה אומר) גיר של מזדה 115 כ"ס. המחיר $40,600 http://www.youtube.com/watch?v=9XnBlMBUqjM&feature=player_embedded דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת mill3r, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לכל בעלי הגולף דור 4 שסובלים מפלסטיק מתקלף בדשבורד, ונמאס להם לקלף את זה בציפורניים, כי זה פשוטו כמשמעו מכוער. פשוט קחו אלכוהול (לא אציטון ולא וודקה או משהו כזה ) נקי, שימו קצת על צמר גפן, שפשפו בעדינות את החלקים המתקלפים, והפלסטיק פשוט ירד ותישאר שכבה מבריקה של הדשבורד._אני לא ממליץ לנקות עם זה את הידיות של הדלתות, שם זה קצת יותר קשה וצריך ממש לשפשף. שווה את העבודה משאיר מראה חדש ומבריק. בהצלחה.
הודעה אחרונה מאת EladS86, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
ראיתי שיש רכבים (כמו הורסו ספייס) שיש להם אופציה של גג פנורמי. להבנתי מדובר על גג שקוף ללא אפשרות אטימה כמו בגג-שמש לדוגמא. האם הדבר הזה לא בלתי נסבל בקיץ? מה קורה כשיש שמש ישירות מעל הרכב, האם הוא כ"כ כהה וחוסם אור שזה כלל לא מפריע?
הודעה אחרונה מאת בני ארוך, -
שלום זכיתי ברכב חדש, אותו החברה מוכנה להעביר אך ורק על שמי. איני צריך אותו, לכן אמכור אותו, בצירוף הצהרה כי לא נהגתי ברכב. מה הורדת המחיר המקובלת, או הריאלית שאוכל להשיג, עבור אוטו מיד ראשונה עם 0 קילומטרים? כיצד לפרסם את הרכב? תודה!
הודעה אחרונה מאת אוטומוביל, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם כמו שבוודאי זכור לכם, המהירות המותרת על כביש החוף עלתה לא מזמן מ - 90 ל - 100 קמ"ש. מע"צ (או מי שאחראי על זה, אם זה לא מע"צ) החליפו בהצלחה את כל שלטי הגבלת המהירות, אבל שכחו ליד שפיים (בשני הכיוונים) את השלטים המסומנים "להזכירך REMINDER". השלטים האלה עדיין "מזכירים" שהמהירות היא 90, למרות שזו כבר אינה ההגבלה! למי צריך לפנות על מנת שיורידו את השלטים המיותרים?
הודעה אחרונה מאת stio, -
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורופ המכובדים, היום שמתי מקדמה לאיביזה FR 1.4 ואין מאושר ממני. אך בעיה "קטנה" נוצרה ברגע שיצרתי קשר עם AIG וביטוח ישיר. ה"בעיה" היא שהם לא מוכנים לבטח את הרכב הנ"ל. האם זה הגיוני? אם כן, מה עלי לעשות? נשמע לי מאד מאד מוזר שחברות ביטוח לא ירצו לבטח רכב כזה, מה הסיבה? הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו, זה שאולי יש נטיה לערסים לרכוש את הרכב ולעשות חאראקות באיילון?? תודה מראש, איתמר
הודעה אחרונה מאת Mr_Shankly, -
- 5 תגובות
- 944 צפיות
אהלן, ביום שלישי שעבר רכבי נפרץ בחוף הכרמל בחיפה (ליד תחנת הרכבת חוף הכרמל), השמשה האחורית הקטנה בצד הנהג נופצה וביום רביעי שעבר נסעתי להחליף לאחת חדשה. באותו הערב נסעתי למשטרה להגיש תלונה ולתת עדות, המסמכים במשטרה נרשמו על שמי. בחברת הביטוח האירוע נרשם על שם בעל הפוליסה או על שמי? הפעלתי את ביטוח השמשות שלי ורציתי לברר האם בשנה הבאה הביטוח שלי יתייקר כתוצאה מכך? תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת T-Corolla, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
למה הרבה פעמים שאני נוסע במרכז דרום ת"א עד יפו אני נתקל הרבה פעמים ברמזורים כתומים מהבהבים (לא פועלים) ואף אחד לא ממהר לסדר אותם והם נשארים ככה ימים עד שבועות? לא שזה מפריע לי אלא להיפך יותר נוח אבל נתקלתי לא פעם בתאונות שקורות בגלל זה, בגלל נהגות כאלה ואחרות. מאלה שהיו צריכים לשלוח אותן לקורס טייס. ככה הן לא היו על הכביש
הודעה אחרונה מאת יובל, -
-
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יצרנית מכוניות הספורט אסטון מרטין מציגה דגם חדש, שיתברג בין ה-DB9 ל-DBS. השם מוכר מעברה של אסטון מרטין - ויראז'. המנוע בנפח צנוע של 6 ליטרים, ההספק המרבי עומד על 490 כוחות סוס ורשימת האבזור כוללת מערכת בקרת יציבות עם שלוש דרגות של התערבות, מתלים אקטיביים ומושבי עור סקנדינבי בתפירה ידנית. לחדשה המלאה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
חברת יפנאוטו, יבואנית סובארו לישראל, מכריזה על עידן חדש וחושפת את התוכניות שלה לשנים הקרובות. על הפרק - מתיחת פנים קלה לפורסטר, שכוללת מנוע בנזין חדש מסדרת מנועי הבוקסר החדשים של סובארו. אימפרזה חדשה, שתגיע לייצור לקראת סוף השנה. וגולת הכותרת - אימפרזה STI סדאן חוזרת לישראל. 299,990 ש"ח וה-STI המהירה ביותר בהיסטוריה של סובארו שלכם. לא תקנו? לחדשה המלאה
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מוזר. לא היה זכור לי שהמחיר סמלי שם. והיה זכור לי שהמקום עמוס (למעט בזמנים של שלג וקרח) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4002345,00.html
הודעה אחרונה מאת punz, -
-
- 6 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום אני מחזיק באוודי A3 שנת 2002 1800 טורבו 180 כ"ס טיפטרוניק כיום הביטוח שאני משלם על הרכב נע בסיבובת ה17K. זה כולל הכל! המחיר ממש לא ראלי וסוף החודש נגמר לי הפוליסה מישהו יודע על הצעה יותר נמוכה? אגב אני נהג צעיר. מודה לכל העוזרים שי.
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איך משלבים זינוק מאפס למאה קמ"ש ב-6.9 שניות עם צריכת דלק של 50 קילומטרים לליטר? איך משלבים מנוע טורבו-דיזל עם יחידת הנעה חשמלית שגם מאפשרת טעינה משקע חיצוני? הפתרון, לפחות לפי וולו, נמצא ב-וולוו V60 ההיברידית.
הודעה אחרונה מאת HybridBoy, -
שלום. אוטוטו אקבל את הרכב הראשון שלי, והוא חדש-דנדש, לכן יהיה מאוד לא נעים אם הרכב הראשון שלי "ייעלם" לי תוך זמן קצר. כן, ידוע לי שאין אמצעי הגנה חסין במאה אחוז, לכן ציינתי שאני מחפש אמצעי הרתעה, לא אמצעי מניעת גניבה, אך ככל שיוערמו קשיים, כך הגנב עשוי לוותר בשלב מוקדם ולהתקדם לרכב הבא (וזה לא אישי!). אז, איזה אמצעי הגנה שהם המילה האחרונה אתם ממליצים, והיכן ניתן לקנות? יש חנויות מיוחדות לעניין הזה? הנה כתבה על מתקן נעילת הגה חדשני שנקרא WRAP (והנה סרטון הדגמה). מישהו מכם ניסה אותו? ידוע לכם אם מוכרים אותו בארץ? אשמח לקבל המלצות על אמצעי הגנה נוספים, כגון נעילת גיר (ידני - יש דבר כזה?), דוושות וכד'. אשמח לקבל קישורים לעמודי מכירה כאלה או ביקורות ור…
-
שלום לכולם , בעברי היו לי מספר מכוניות חלקן ספורטיביות (פונטו GT) חלקן סתמיות (קאווליר קופה) חלקן סתם קוריאניות (יונדאי קופה) , כרגע אני נוסע על מיציבושי קולט שנת 93 אחרי ששיפצרתי אותה חיצונית אני ממש התאהבתי ברכב הזה ולאט לאט אני משפר אותה מחודש לחודש כהכנה לפרויקט , כמובן ששמתי את הדברים הבסיסיים כמו פילטר פתוח אגזוז זרימה וכו' וכו' , אני בן 25 וממש נהנה מהרכב הוא משרת אותי בנאמנות רבה ! אוקי לאחר חפירות וקצת רקע אני יגיע לתכלס , יש לרכב הנ"ל תדמית מאוד מאוד איך אני יגיד את זה בעדינות "רכב של ערסים" ועוד תוסיפו לזה רעש של אגזוז , הבעיה היא כזאת אני ממש לא ערס למעשה אני אפילו לא אוהב מוזיקה מזרחית , אני לא משתולל עם הרכב (ורואה כל יום איך מזדה 3 ליסינג ודהיטס…
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 0 תגובות
- 865 צפיות
http://cars.walla.co.il/?w=%2F4704%2F1796232&ref=fb_item_share_btn זהו מהיום אפשר להתחרות במסלולים מהיום שוטרים לא יפסיקו אימוני נהיגה ??
הודעה אחרונה מאת amir levy,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 183 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פולו,גולף
- Gavrik
- Rongaflugen
- BoazB11
- sperial
- tuple
- garicho
- wncrazy
- baer
- Or05230
- natco
- Rשף