Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חציית צומת ברמזור אדום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני שעה בערך נסעתי בחזרה הביתה, והגעתי לצומת כלשהי שידוע לי שהמצלמה שם היא אמיתית ומצלמת (ראיתי אותה מצלמת פעם אחת).

לקראת הצומת הסתכלתי על הרמזור (בערך 50-70 מטר לפני הרמזור) וראיתי שהוא היה ירוק, בנוסף נסע במקביל אלי עוד נהג.

המשכתי לנסוע ושמתי לב שהנהג שהיה במקביל אלי עצר על המעבר חצייה בצומת והנהגים שהיו מאחורה גם הם עצרו.

כשהמשכתי לנסוע כעבור 3-4 שניות בערך התחילו לצאת מכוניות לפנייה שמאלה שמגיעה בסופו של דבר לנתיב שלי (כאילו הם פנו שמאלה בצומת מה שאומר שהיה להם כבר רמזור ירוק\כתום, קצת מסובך להסביר את זה אבל הכוונה לנהגים שבאים מכיוון שמאל שלי לתוך הצומת ומשתלבים בכביש שאני נוסע בו).

בכל מקרה בגלל שהיה אור יום אני מתאר לעצמי שקשה להבחין בפלאש של המצלמה אם היא צילמה.

אני קצת מוטרד אם עברתי באדום או לא באדום, זה ממש גבולי.

השאלה שלי היא מתי המצלמה מתחילה לצלם, והאם יש דרך לדעת אם עברתי באדום?

והאם זה נשמע הגיוני שעברתי באדום? זה ממש מטריד

פורסם

ראשית שידאיג אותך המצב בו אתה חוצה צומת באור אדום בייחוד כשאחרים לצידך עוצרים

3-4 שניות המצלמה אמורה לצלם.

אבל....

ייתכן והיא לא צילמה כי נגמר לה הפילם למשל.

בכל מקרה תוך 4 חודשים תדע, זהו הזמן שיש לשלוח דו"ח המבוסס על צילום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ראשית שידאיג אותך המצב בו אתה חוצה צומת באור אדום בייחוד כשאחרים לצידך עוצרים

3-4 שניות המצלמה אמורה לצלם.

אבל....

ייתכן והיא לא צילמה כי נגמר לה הפילם למשל.

בכל מקרה תוך 4 חודשים תדע, זהו הזמן שיש לשלוח דו"ח המבוסס על צילום.

היה רכב אחד במקביל אלי טיפ טיפה מאחורי.. השאר היו רחוקים ממני.

והרכבים שיצאו משמאל לכיווני בצומת יצאו רק אחרי 4 שניות (זאת אומרת שרק אחרי 4 שניות עבר להם לכתום או ירוק, למרות זאת אם עברתי באדום היה אמור להתחלף להם מיידית והם היו יוצאים באותו זמן שאני בצומת...)

המצב באמת מדאיג, האם אפשר לערער על דבר כזה?

כי אפילו אם נכנסתי לצומת באדום, למרות שרוב הסיכויים שנכנסתי בצהוב או ירוק מהבהב או משהו, אז נכנסתי ממש ממש מאית שניה אחרי האדום ונכנסתי ויצאתי מהר

פורסם
לידיעתך, החוק לא אוסר לעבור צומת באור אדום. בחוק מותר לעבור רק באור ירוק. משמע שגם אם עברת בכתום אתה בבעיה.

אם עברתי בכתום אז זה בסדר, משום שהמצלמה לא תצלם בכתום, וכתום לא אסור הוא פשוט לא מומלץ.

• תוכן חדש...