רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,559 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כשמגיע מגיע. אני מרוכשי ה- C1, וסה"כ בינתיים בהחלט מרוצה. בעקבות הפסקת היבוא המוזרה, והדיונים פה בפורום, פניתי ללובינסקי וביקשתי שיתנו פתרון לאפשרות של ירידת ערך עתידית של הרכב בגלל הסיפור, ובכלל קושי למכור. בלי צורך להתווכח, קיבלתי התחייבות בכתב לרכישה חזרה ע"י לובינסקי במחיר מחירון (ללא טרייד-אין), והתחייבות שאם המחירון של ה- C1 ירד יותר מזה של ה- 107 אקבל לפי הירידה של 107. יש הגבלה של בין 30 חודש ל- 48 חודש, וזה סביר מבחינתי. הרכב יעבור בדיקת מכון, ואם יהיו ליקויים הם יתומחרו. מבחינה מכנית הרכב עוד יהיה באחריות בתקופה הזאת, ומבחינת תאונות - זה רק הוגן. סה"כ, נראה לי פתרון הוגן. שאפו.
הודעה אחרונה מאת broshm, -
בעקבות ההצלחה המסחררת של השירשור הזה סיכום תקופה אם הלנצ'יה אני מפרסם את סיכום התקופה אם הסיטרואן. סיכום ללא ספק הרכב הגרוע ביותר שבו יצא לי להחזיק. אמינותו לא פחות ממחפירה. הרכב לא הפסיק להתקלקל ועלה לי יותר מ20000 ש"ח תיקונים וטיפולים במהלך התקופה בו החזקתי בו. אומנם הרכב נוח מאוד לנסיעה אבל לא די בכך בכדי לפצות על הבעיתיות שלו ההתחלה הסיטרואן כאמור נקנתה לפני כ שנתיים וחצי - יד שנייה, מנוע 2000 8 שסטומים, גיר אוטומטי 4 הילוכים, 87000 ק"מ, יד שנייה מאדם מבוגר ואחראי שהחזיק ברכב הרבה שנים. בדקתי היסטוריה במוסך סיטרואן ברחובות, שם טופל הרכב כולל שיחה אם מנהל המוסך. וכמובן בדיקה מסודרת לפני קנייה. אני לא מוסכניק אבל מבין דבר או שניים והאוטו יצא בסדר ג…
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום ! רציתי לשאול האם חבר מחו"ל יכול להביא איתו סט קפיצים לרכב כשהוא חוזר לארץ, מהי הפרוצדורה אם בכלל ? מבחינת מיסים וכו', אלו קפיצים של חבר שלי, משומשים, ואני לא משלם עליהם שקל כך שלא יהיו לי קבלות להציג וכו'. מישהו התנסה פעם בדבר כזה ?
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הכל בקישור הבא.. http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=784738
הודעה אחרונה מאת MTKS, -
-
- 13 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני מעוניין ליבא אקורד קופה מארה"ב. התחלתי לחפש ברשת (אני מעוניין ברכב חדש מודל 2011) ופניתי לכמה סוכנויות על מנת לקבל הצעת מחיר. קיבלתי כמה הצעות מחיר וכעת הגיע שלב ההזמנה או לפחות טרום ההזמנה. היות ואני אהיה בארה"ב בקרוב, שאלתי את הסוכן מהם אפשרויות התשלום וכמה זמן לפני שאני מגיע צריך לבצע את ההזמנה כדי שהרכב יגיע אליו לסוכנות. הוא אמר לי שכדי לקנות רכב צריך שיהיה לי רשיון אמריקאי, מס' ביטוח לאומי אמריקאי, כתובת בארה"ב ואפשרות לעשות ביטוח אמריקאי. כמובן שאין לי את הדברים האלה, אז השאלה שלי היא (במיוחד למי שעשה זאת / יש לו נסיון בנושא) מה הפרוצדורה שצריך לעשות על מנת להזמין רכב חדש משם? מישהו יכול לעזור לי פה? (רצוי בפירוט) - אני רוצה לבצע זאת לבד בלי לשלם עמלה ש…
הודעה אחרונה מאת shaharp, -
ראיתי את אותה כתבה במרקר ובמוטוקאר שמשווה בין ארצות שונות כמה משכורות צריך לחסוך כדי לקנות רכב חדש מסוג מזדה 3. נניח שהגדרת משכורת ממצועת היא זהה בכל המדינות וגם אם אפשר להתווכח עליה, לא תיצור פער משמעותי. ובנוסף נניח שבדקו לגבי אותה רמת גימור ומיפרט מכני זהה. בישראל נדרשות 14.2 משכורות, בספרד 9.0, גרמניה-בלגיה-בריטניה 5.4, ארה"ב 3.8. אם עושים חשבון לפני כל המיסים ומע"מ ו"כל טוב" שישראל מוסיפה על המחיר הבסיסי, הרי שמכונית עממית כזו, כולל הרווח של היצרן, עולה כ-10,000 דולר, משהו כמו 35 עד 40K ש"ח. במחירים כאלו אפשר להצעיר את גיל הרכב הממוצע, לתת לציבור הרבה יותר בטיחות וגם נוחות וטנוטולוגיה, ולאפשר ליותר אנשים רכב איכותי וטוב יותר. אז למה פה זה עולה פי 3 ???…
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
שלום לכולם, בזמן האחרון עלתה בי מחשבה לקנות סיאט איביזה והכל נראה טוב ויפה עד שמישהו אמר לי שהאוטו על הפנים ולא אמין. ובנוסף לזה אמר לי שכל המבצעים שסיאט עושים עכשיו זה כדי לדחוף אותם לשוק עקב כשלון. אשמח אם תוכלו לתת לי קצת מידע עליה(אמינות, יציבות,צריכת דלק וכו') ועוד דבר אחד..בגדול ההתלבטות בין איביזה למאזדה 2 האם יש עוד אפשרויות באותו ז'אנר של מכוניות?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נמאס ממחירי הדלק! אני רוצה להביא רכב חשמלי מחו"ל. אני יודע שיש חברות שבונות רכבים חשמליים. יש חברות גדולות ומוכרות ויש חברות שמוכרות רכבים חשמליים בלבד שכנראה עדיין לא שמעו עדיין עליהם בארץ. האם יש מגבלות כל שהן? תודה
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אם שמתם לב לאחרונה לפיאט יש מבצע גדול מביאים להם פיאט שלכם ומבצעים טרייד אין לפיאט בראבו חדשה אכשיו מה כ"כ "מבצע" בזה. בפרסומת נטען שתוכלו לקבל 10% מעל מחיר המכירון על הרכב ללא שום בדיקה.. ואם הבנתי נכון אפשר לבצע דבר כזה: א.לקנות פיאט כולשהי (נגיד גרנדה פונטו) "שרצחו" אותה במכיר נמוך בהרבה מתחת למכירון (המחירון 50 אלף הרכב נמכר נגיד ב35) ב.להביא אותה לטרייד אין הזה של המבצע. ג.לקבל אליה 55 אלף (פער של 20 אלף ממחיר הקנייה) ולהתקדם לבראבו. סה"כ קצת כאב ראש אבל היי מקבלים בראבו חדשה (שהיא אחת המשפחתיות הטובות בארץ לדעתי) ב100 אלף שקל. לא כדאי ? או שיש קאט'ץ כולשהו לחכמולוגים כמוני?
הודעה אחרונה מאת shlomub, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני משתמש בוויז אייגו ואנ דרייב. יש לי גם את האפליקציה של אורנג'. כיצד אני יכול לעדכן את אחת מהאפליקציות שתתריע בפני מכמונות מהירות? תודה ירון
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
-
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שילמתי היום לזוג צמיגי טויו tr1 מידה 205 50 15, 1050 ש"ח, יקר או סביר ?
הודעה אחרונה מאת Oshri, -
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היום בבוקר היה פקק די ארוך (משמעותית יותר מהרגיל) בצומת לב המפרץ לבאים מכיוון צפון. כשהגעתי לצומת מול קניון לב המפרץ (סינמול) ראיתי שמעלים סיוויק האצבק שחורה מסוף-אמצע שנות ה-90. מאחר שהרכב כבר היה חצי על הגרר אי אפשר היה להביט מקרוב, מה גם שזה היה בנסיעה, אבל ממבט חטוף לא נראה שהרכב עבר פגיעה כלשהי. בטח לא אחת שתסביר למה הרכב פיתח זוית קאמבר של 70- מעלות בפינה הימנית קידמית. מישהו יודע מה קרה שם? קשה לי להאמין שהמתלה קרס סתם ככה, מדובר בכביש ישר ויחסית ללא מהמורות בקטע בו נמצא הרכב.
הודעה אחרונה מאת Cuore Sportivo, -
רישון לקטנוע
מאת DrDooM- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, יש לי רישיון מסוג B. אני עדין נהג חדש, רק שנה על הכביש. לפי הכתבה הזאת http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4035441,00.html הבנתי שאני יכול לעשות רישיון בלי לעבור תאוריה מחדש. זה תקף גם לגבי? או שנהג חדש חייב לעבור עוד פעם תאוריה?
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נשיא איראן הציע את הרכב הקודם שלו למכירה פומבית שרווחיה ייתרמו לצדקה. על אף מספרם הרב של גולשים מארה"ב שהתעניינו באתר שבו הוצג הרכב, הקונה המאושר הוא איראני. הטרנטה משנת 1977 שווה רק כאלפיים דולר באופן רגיל http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4036368,00.html מה אתם אומרים זה יעלה את המחירון בארץ?
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
הוצגה הריו החדשה... קיה ריו החדשה
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי שלדה, כמעט נטו שאין לי שימוש בה. הרכב פורק לגורמים. בעוד יומיים העירייה אמורה לבוא לפנות את הגרוטאה. אני רוצה להרוויח כמה גרושים על מכירת הרכב לברזל, באיזור ירושלים. וכמו כן, שהגרירה תהיה על חשבון הסוחר. עשיתי חיפוש בגוגל וכאן, לא מצאתי מידע קונקרטי. אני אשמח לכיוונים... תודה!
הודעה אחרונה מאת אאוץ, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ולמה?
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
ברשותי סיטרואן ג'מפי יד ראשונה 2001 - לאחרונה החליפו מנוע במוסך , היה דגם RHZ וכעת דגם RHY בעליות יש נפילת כח , אמרו לי במכון רישוי כאשר העברתי טסט דגם מקורי 80 כ"ס ובדגם הנוכחי רק 66 כ"ס איך אני יכול לוודא זאת בכתובים? הרושם שלי שהדגם RHY מתאים לברלינגו בעל המוסך אמר לי שיבדוק ייתכן שטעה מחוסר יידע ? ואם כן כעת שווי הרכב פחת ? יש טבלת תרגום של קוד מנוע לכ"ס ? תודה
הודעה אחרונה מאת יוסי לביא, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חיפשתי ולא מצאתי
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
מצאתי רעיון נחמד לעשות בסובארו... בשבועות הקרובים אחשוב על חומרים אחרים וקלות ביצוע
הודעה אחרונה מאת חי על כביש, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.netcarshow.com/ncs_geneva-2011.htm השנה בין יתר המכוניות המוצגות: אסטון מרטין ויראג' A6 היבריד שברולט קרוז האצב'ק יונדאי i40 קיה ריו החדשה Lamborghini Aventador LP700-4 סדרת לנציות חדשה{כמו שהוצג בפורום} מזראטי גראנקבריו ספורט רנו קאפטור{דלתות הפרפר} גולף קבריולט יש מישהו שנוסע כדי לראות קצת יותר מקרוב?
הודעה אחרונה מאת amiger, -
- 2 תגובות
- 742 צפיות
שלום לכם ולילה טוב. היום קיבלתי את הרישיון שלי.בדקתי בנעוץ ולא מצאתי תשובה לשאלה שעלתה לי. רציתי לשאול אם אני יכול להסיע אוטו מלא,כלומר, עד 8 אנשים כשהמלווה שלי יושב לידי? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת MichaelPek, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
http://www.autoblog.com/2011/02/24/lamborghini-aventador-lp700-4-side-image/ תמונה ראשונה של המכונית החדשה של למבורגיני. המכונית תוצג ביום שני
הודעה אחרונה מאת meirnaki, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מי יותר גדולה? ובכמה? תודה
הודעה אחרונה מאת Monopusto, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אז תראו מה מצאתי עכשיו ב"יד 2": http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=14&SubModelID=102&FromYear=&UntilYear=&Auto=-1&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&Info= חיפוש של מספר הטלפון של המוכר בגוגל הניב תוצאות מעניינות: http://www.google.com/search?hl=en&q=03-6478265
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
-
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3508340,00.html
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הסתובבתי לי היום בשוק כמו בכל יום שלישי, העם מחפש בזול, ופתאום גנבה את תשומת לבי מצלמה שזזה ימינה ושמאלה, התעניינתי, שאלתי מה המחיר והמוכר במבטא ערבי ענה לי - 10 שקל - נשמע נחמד קניתי. ברגע שאני יחנה במקום שאני קצת חושש ממנו אני ישאיר אותה על הדשבורד, מה אתם אומרים? "תופס"? צירפתי סרטון: http://www.youtube.com/watch?v=_3IvX1Yqri8 http://www.youtube.com/watch?v=_3IvX1Yqri8 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת Keyser, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
אחלה מבצע היום בוואלה שופס http://www.wallashops.co.il/ws/a/gdp.aspx?ai=2576524 2 מקצים במחיר של אחד אני קניתי
הודעה אחרונה מאת Caveman, -
-
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום ברצוני להתחיל ללמוד דיאגנוסטיקה,רציתי להיתייעץ איפה הכי טוב ללמוד וברמה הכי גבוה שאפשר? יש לי מוסך שמוכן לקחת אותי לעבוד שם ולהיתנסות בתחום... בתודה מראש -דני
הודעה אחרונה מאת דורון כהן, -
- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי חבר'ה! בעוד מספר ימים אני עומד בפני רכישת סיויק מודל 2006, אל עדיין לא מכרנו את הרכב שיש לנו היום, השאלה היא: איך אני יכול לשמור על הרכב שאני קונה?! הרכב ללא ביטוח כרגע ומוגן רק עם קודנית. הרכב יעמוד בחניה מקורה אך ללא שער וכיוב'. לנתק מצבר? להוציא גלגלים?! עוד עצות יעזרו לי מאוד! תודה!
הודעה אחרונה מאת David-Honda,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 183 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פולו,גולף
- Gavrik
- Rongaflugen
- BoazB11
- sperial
- tuple
- garicho
- wncrazy
- baer
- Or05230
- natco
- Rשף