Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס ממחירי הדלק!

אני רוצה להביא רכב חשמלי מחו"ל.

אני יודע שיש חברות שבונות רכבים חשמליים. יש חברות גדולות ומוכרות ויש חברות שמוכרות רכבים חשמליים בלבד שכנראה עדיין לא שמעו עדיין עליהם בארץ.

האם יש מגבלות כל שהן?

תודה

פורסם

הרכב היחידי לדעתי שתוכל להכניס וגם זה אחרי הרבה בירוקרטיה הוא ה"TESLA", ואני מתכוון ללהכניס עם רישוי לכביש.

מעבר לזה לא נראה לי שתקבל אישור למשהו אחר, עגלת גולף יכולה לקבל אישור לנסיעה בכביש בארה"ב אבל בארץ? אין מצב.

haters will hate

פורסם

עד כמה שאני יודע אתה צריך אישור מהיבואן שיש מישהו שיודע לתקן את הרכב בארץ. מאחר ואף אחת מהיבואנים לא מייבא (או לצורך העניין אף אחת מהיצרניות שהם מיצגים לא מייצרת) רכב חשמלי, אין סיכוי שתקבל.

אתה יכול לקנות גולף בלו מושין. אני לא חושב שמיבאים אותם רשמית, אבל זה בסך הכל מנוע VW דיזל אז יש סיכוי שתוכל לקבל. או כמובן לקנות היי.. היי... אני לא מסוגל להגיד את זה היי... טוב נו אתה יודע למה אני מתכוון.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
אבל איך אתה מתכוון לתחזק אותה?

ככל שאני מבין, רכב חשמלי הוא פשוט מאוד לתחזוקה, וכל מה שכן יש בו דומה מאוד לרכב רגיל ואפילו פשוט יותר.

המנוע לא דורש טיפולים שוטפים, אין פילטרים, פלגים .... כלום - סתם מנוע חשמלי.

ולגבי הדברים האחרים, אני חושב שיהיה מוסך שיסכים לתחזק את הרכב

פורסם

אכן התחזוקה אמורה להיות זולה וקלה אבל... וזה אבל גדול, אם אתה רוצה רכב חשמלי עם ביצועים טובים יותר מקטנוע 50 סמ"ק תצטרך להפרד מסכום כ"כ גדול (מעל 70K דולר).

הנה תחלופות לקטנוע :

Greenaer REVA

ZAP XEBRA

הנה כמעט כל מה שיש בשוק :

http://venturebeat.com/2008/01/10/27-electric-cars-companies-ready-to-take-over-the-road/

haters will hate

• תוכן חדש...