Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אמצעים יעילים להרתעה מגניבת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם באמת כל כך חשוב לך שלא יגנבו, ואני מסכים עם זה רק אם הרכב באמת ייחודי וזמן ההמתנה לחדש הוא קרוב לשנה + כמו מספר דגמים בודדים בארץ (בכל מקרה אחר תעשה ביטוח טוב ולך לישון בשקט..)

אז יש אזעקות מאוד מאוד רועשות וברעש נורא מציק, אפשר להזמין מערכת כזו מחו"ל בהנחה שלא תמצא פה בארץ,

ויחד עם זה תרכיב מערכת מתחת לרכב של מתזי מים שמפזרים את המים כמו עשן (את זה כן יש בארץ רק שכחתי את השם של החברה, לפי דעתי היא קיימת פה בפורום גם) המערכת הזו מתחברת בדרך כלל למיכל של המים לוישרים אבל לא חושב שאמורה להיות בעיה לחבר אותה למיכל נפרד ולערבב עם המים קצת גז מדמיע.

נשמע קצת הזוי הסיפור אבל זה הפתרון הכי יצירתי ופרקטי שלפי דעתי תקבל פה...

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם באמת כל כך חשוב לך שלא יגנבו, ואני מסכים עם זה רק אם הרכב באמת ייחודי וזמן ההמתנה לחדש הוא קרוב לשנה + כמו מספר דגמים בודדים בארץ (בכל מקרה אחר תעשה ביטוח טוב ולך לישון בשקט..)

אז יש אזעקות מאוד מאוד רועשות וברעש נורא מציק, אפשר להזמין מערכת כזו מחו"ל בהנחה שלא תמצא פה בארץ,

ויחד עם זה תרכיב מערכת מתחת לרכב של מתזי מים שמפזרים את המים כמו עשן (את זה כן יש בארץ רק שכחתי את השם של החברה, לפי דעתי היא קיימת פה בפורום גם) המערכת הזו מתחברת בדרך כלל למיכל של המים לוישרים אבל לא חושב שאמורה להיות בעיה לחבר אותה למיכל נפרד ולערבב עם המים קצת גז מדמיע.

נשמע קצת הזוי הסיפור אבל זה הפתרון הכי יצירתי ופרקטי שלפי דעתי תקבל פה...

אהא, מאוד פרקטי הרעיון שלך. כבר עדיף לו לאמן קוף לתקיפת הגנב כמו שהראו פה באחד מסרטוני היוטיוב

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מעניין שאף אחד לא הזכיר פה. ״כספת״!!!!

כספת שמחשב הרכב נכנס לתוכה והיא נסגרת עם שמונה ברגים שהראש שלהם נשבר בסגירה!!!

אי אפשר לגנוב תרכב בחיים אלא רק בהרמה מלאה כיוון שהמחשב נכנס לכספת יחד עם הצמה והגנב לא יכול לנתק תמחשב ולחבר מחשב חיצוני שהגנבים המקצועיים מביאים איתם כשהם באים לגנוב תרכב!!!זה דבר יחסית חדש בארץ שלא כל החברות ביטוח מתעסקות עם זה.

לי ברכב שהוא חשוב לי מאוד(אימפרזה gt). יש כספת,יש לי איתוראן,יש לי ביפר רב בריח שמחובר לצופר,יש לי קודנית של פוינטר,ויש לי שרשרת מחוסמת עם מנעול מחוסם שאני מחבר לגלגל ולשילדת הרכב.בנוסף להכל הרכב בחניה בבית פרטי.

אי אפשר לגנוב תרכב!!!!

פורסם

ומה קורה שיש לך תקלה במחשב הרכב?

לפחות באיסוזו שלי יש איוורור למחשב,הוא לא מתחמם יתר על המידה בתוך כספת סגורה?

נראה לי מוגזם לגמרי.

פותח השרשור,קצת מצחיק שאתה משתדל להגן כל כך על רכב ב67 אלף שקל. עם כל הכבוד,כמה כבר תיהיה ירידת הערך בשנה השניה של הביטוח? שתרצה למכור את הרכב תמכור אותו במחיר שקנית אותו מהחברה? את ירידת הערך תספוג בין אם תרצה או לא תרצה.

Guest רונן יצחק
פורסם

^

ממתי 70,000 ש"ח זה לא כסף? חברת הביטוח שלי מצהירה שלאחר גניבה במהלך השנתיים הראשונות החברה תחזיר לי את סכום הכסף שבו הרכב נקנה, אבל גם הבנתי שחברות ביטוח עושות פוזות, לכן מתכונן לכל אפשרות.

מעניין שאף אחד לא הזכיר פה. ״כספת״!!!!

כספת שמחשב הרכב נכנס לתוכה והיא נסגרת עם שמונה ברגים שהראש שלהם נשבר בסגירה!!!

אי אפשר לגנוב תרכב בחיים אלא רק בהרמה מלאה כיוון שהמחשב נכנס לכספת יחד עם הצמה והגנב לא יכול לנתק תמחשב ולחבר מחשב חיצוני שהגנבים המקצועיים מביאים איתם כשהם באים לגנוב תרכב!!!זה דבר יחסית חדש בארץ שלא כל החברות ביטוח מתעסקות עם זה.

לי ברכב שהוא חשוב לי מאוד(אימפרזה gt). יש כספת,יש לי איתוראן,יש לי ביפר רב בריח שמחובר לצופר,יש לי קודנית של פוינטר,ויש לי שרשרת מחוסמת עם מנעול מחוסם שאני מחבר לגלגל ולשילדת הרכב.בנוסף להכל הרכב בחניה בבית פרטי.

אי אפשר לגנוב תרכב!!!!

לא הבנתי כלום. מה 'כספת', איזו 'כספת', ואיפה מחשב הרכב נמצא. חזור שנית על התהליך בבקשה :)

פורסם

לבחור עםהGT.

לבחור שהיה איתי בצבא.

גנבו גולף GTI. מהחניה הפרטית מאחורי שער ברזל עם מנעול רב בריח

סנדל על הגלגל הקדמי. שמחובר לבניין.!

כמובן שהיה בחצר כלב שמירה ( ששומר על הבית והחניה.)

הרכבעם קודנית ואיתורן.

הכלב קיבל לאכול משהוא עם רעל (נמצא מת בחצר)

השער נפתח בכוח. המנעול נפרץ (על ידי בעל מקצוע)

הסנדל נחתך.

והרכב עלה על גרר. ונסע משם

לפי איתורן. הרכב לא ניפתח. !! ולא היה ניסון להניע אותו בכלל.

בקיצור. כל מה שאתה חושב עליו.חשבו. וחושבים הגנבים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בארה"ב יש משהו מגניב ביותר.

במידה ומנסים להניע את הרכב, מתפוצץ ברכב רימון דמע במשך חצי שעה האוטו מעשן כמו קטר מקדימה ומאחורה.

מסכת אב"כ לא עוזרת במקרה הזה כי אי אפשר לראות את הכביש.

שכחתי את שמה אבל המערכת חוקית לחלוטין.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

נראה לי שעדיף להחנות את הרכב מתחת לבור ביוב ולהתקין מערכת כסא מפלט. ברגע שהקודן נתקע אחרי 3 פעמים ומנסים להניע הכסא שולח אותך לתוך הביוב.

פורסם

locus כתב:

פתרון מצויין, יש את זה לאבא שלי באוטו, רק לא ברז דלק, אלא מנתק דלק חשמלי חבוי.

ניתן למתג אותו רק אחרי שהרכב כבר מונע.

אתה מניע שמח וטוב לב (או רע לב..) ואחרי 50 מטר שנגמר הדלק בצינורות, האוטו כבה.

מה זה ברז דחק, והיכן נמצא?

לא ממש הבנתי איך בדיוק מבצעים זאת.

לא ברז דחק..אלא מנתק דלק חשמלי חבוי, מתקין אזעקות יצירתי יכול להתקין.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

Guest רונן יצחק
פורסם
נראה לי שעדיף להחנות את הרכב מתחת לבור ביוב ולהתקין מערכת כסא מפלט. ברגע שהקודן נתקע אחרי 3 פעמים ומנסים להניע הכסא שולח אותך לתוך הביוב.

LOL

יופי עכשיו אמא שלי חושבת שאני צופה בפורנו :oops:

תודה רבה לך :evil:

LOL

פורסם

תתחדש

שים אזעקת ביפר ושאתה חונה מחוץ לבית תשים מנעול הגה פשוט ב60 שקל וזה הכל!!

אני מדבר בתור אחד שהיה לו רכב עם פוטנציאל הרבה יותר גבוה להגנב ולהבדיל ממך - הייתי רגוע לאללה!

מדיי פעם בעבודה השלט (של הביפר) היה מצפצף לי בכיס אז הייתי יוצא לראות שניה מי מגרד לי את האוטו עם הציפורן לראות שזה איר בראש ולא מדבקות. ובחורף הייתי מפרק את האנטנה כי הרוחות היו מנדנדות אותה ומפעילות לי את האזעקה.

פורסם
בארה"ב יש משהו מגניב ביותר.

במידה ומנסים להניע את הרכב, מתפוצץ ברכב רימון דמע במשך חצי שעה האוטו מעשן כמו קטר מקדימה ומאחורה.

מסכת אב"כ לא עוזרת במקרה הזה כי אי אפשר לראות את הכביש.

שכחתי את שמה אבל המערכת חוקית לחלוטין.

זה לא פותר את הבעיה שמעלים רכב על גרר.

אני אומר לשים במקום גז מדמיע גז חרדל או ציקלון B. זה בטוח יסגור חשבון עם הגנבים...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
דווקא יש אמצעי יעיל :)

א) לא רחוק מזה - אתה יכול לחנות ליד שכן שיש לו רכב חדש, יפה ונוצץ מהדגם המבוקש אצל גנבים. רוב הסיכויים שהגנב יסתכל בכיוון הרכב היותר יקר (לצערי לא עבד במקרה של שכן שגנבו לו סובארו 85).

ב) עוד פיתרון יצירתי שאפשר לחשוב עליו - אימובילייזר שמנתק את אספקת הדלק למנוע בעיכוב של כמה שניות (אפילו דקות). כלומר הגנב אומנם יצליח להתניע ואפילו לנסוע קצת, אבל הרכב ייכבה לו תוך כדי נסיעה (משהו שייראה כמו תקלה במנוע). עכשיו אם זה ייקרה במקום הומה אדם, הגנב סביר להניח שפשוט יעזוב את הרכב במקום (או במקרה יותר טוב יעצור במקום שוטר שישאל "למה כבודו חוסם את הכביש, רשיונות בבקשה"). כמובן שיש אפשרות שיבוא הגרר של העירייה ויגרור את הרכב, אבל עדיף שייגרר מאשר שייגנב.

ג) לא להחזיק את הרשיונות ברכב - זה יכול לשמש כיסוי לגנב.

ד) לפעמים הגנב לא רוצה את הרכב, אלא את מה שיש בתוכו. כאן השיטה הכי טובה - להצניע את כל מה שאפשר. קנית רמקולים יקרים? תתקין אותם במקום הרמקולים המקוריים של הרכב ותכסה אותם עם הפאנלים של זה. כל מה ששווה משהו - תחביא אותו בתא הכפפות או בבגאז' (כן, יכולים לפרוץ אפילו בשביל קופסת סיגריות).

ההסבר לזה פשוט - גנב גונב את מה שהוא רואה. אם הוא לא רואה, הוא לא יפרוץ ויתחיל לחפש כשהוא בכל רגע יכול להיתקל בבעל רכב ו/או חבריו (שיכולים להיות חבורה של רוסים או גרוזינים 2X2 מטר שבדיוק חזרו מאימון היאבקות או עבודה במפעל ריסוק סלעים).

לכוון אזעקה למקסימום רגישות לא יעזור - כי כאן מי שיעשה נזק לרכב שלך, זה כבר לא יהיה הגנב אלא השכנים שלך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...