Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אמצעים יעילים להרתעה מגניבת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest רונן יצחק
פורסם

נכון, אין אמצעי וודאי, אבל ככל שיוערמו קשיים (כולל סנדל), למה שגנב רכב יתעכב כל כך במכונית של 67,000 ש"ח? :wink:

במטרה להרתיע גנבי רכב פוטנציאליים, השתעשעתי גם עם המחשבה לתלות שלט מרתיע על המכונית החדשה: "סכנה: נחש באוטו". אבל לאחר מחשבה קלה עלה בדעתי שזה אף פעם לא ימנע את פריצת הרכב על ידי המשטרה בגין החזקה בלתי חוקית של נחש.

אני אערים קשיים רבים יותר לאחר שנה, כי אז החזר על גנבה הוא לרוב אינו לפי מחירו ביום הרכישה.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה אותם גונבים את זה:

http://www.youtube.com/watch?v=hSbjgXbDUzo&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לסנדל את הרכב היא אופציה. בנוסף ניתן להחליף לבוקסות לא שיגרתיות בשביל למנוע ניסיון של הורדת הגלגל.

פורסם
ברז דלק מוסתר שנמצא בדרך לתא המנוע ולא בתא עצמו. אפשר להעביר ציר המחובר לברז למקום מוסתר ברצפת הרכב (מתחת לכיסא או בתוך תא משענת היד). הגנב ייתקע אחרי כמה מטרים ולא יידע מה לעשות

+1

פתרון מצויין, יש את זה לאבא שלי באוטו, רק לא ברז דלק, אלא מנתק דלק חשמלי חבוי.

ניתן למתג אותו רק אחרי שהרכב כבר מונע.

אתה מניע שמח וטוב לב (או רע לב..) ואחרי 50 מטר שנגמר הדלק בצינורות, האוטו כבה.

אבל, לפותח השרשור, זה לא אמצעי מרתיע, כי הוא נסתר.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

לי יש דרך שתמנע גניבה שלא בעזרת גרר ב100 אחוז.

העניין הוא שזה דורש "השקעה" בכל כניסה ויציאה מהרכב של כבערך 2 דקות זמן כללי.

בעיקרון יש אב טיפוס אך בקרוב יוצא על זה פטנט.

Got To love It

פורסם
ברז דלק מוסתר שנמצא בדרך לתא המנוע ולא בתא עצמו. אפשר להעביר ציר המחובר לברז למקום מוסתר ברצפת הרכב (מתחת לכיסא או בתוך תא משענת היד). הגנב ייתקע אחרי כמה מטרים ולא יידע מה לעשות

גאוני.

02' Renault Megane Coupe

פורסם
המערכת של ההגה משתולל לא הורסת את כל הפרונט?

לא חשבת על זה עד הסוף אה? אתה מעדיף נזק לפרונט בעלות של 500 ש"ח גג או שכל האוטו יעלם לך?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אז שכולם יקנו רובר 214 לדוגמה וזהו בעיית הגניבת רכבים נפתרה בארץ?

פורסם

לא.

סוכן הביטוח שלי שכבר עשרות שנים בענף טוען שמעולם לא קיבל אף תלונה על גניבת רנו מגאן. מאזדה 3 לעומת זאת נגנבות אצלו לפחות פעמיים בחודש. ואלה רק שתי דוגמאות.

Guest רונן יצחק
פורסם
לסנדל את הרכב היא אופציה. בנוסף ניתן להחליף לבוקסות לא שיגרתיות בשביל למנוע ניסיון של הורדת הגלגל.

מה זה בוקסה?

פתרון מצויין, יש את זה לאבא שלי באוטו, רק לא ברז דלק, אלא מנתק דלק חשמלי חבוי.

ניתן למתג אותו רק אחרי שהרכב כבר מונע.

אתה מניע שמח וטוב לב (או רע לב..) ואחרי 50 מטר שנגמר הדלק בצינורות, האוטו כבה.

מה זה ברז דחק, והיכן נמצא?

לא ממש הבנתי איך בדיוק מבצעים זאת.

דווקא יש אמצעי יעיל :smile:

laughing-smiley-001.gif

הפיתרון הכי טוב הוא לרכוש רכב לא גניב. רוב הגניבות מתרכזות במספר דגמים שהם הלהיטים.

ומהם? שברולטים נגנבות? :)

• תוכן חדש...