Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גם סיוויק ורודה שמסתובבת באיזור חוצות המפרץ בחיפה.

וגם היה בחור באיזור נצרת עם סופר לנסר ורודה ושני פסים לבנים כל מכסה המנוע, וכמובן איך בלי ספוילר STI ? :)

וללא קשר, אני נוהג על הונדה אקורד, שאמורה להיות רכב מנהלים, ועוצרים אותי תמיד במחסומים.

אולי יש לזה קשר שהרכב שחור, עם השחרה עדינה מאוד בארבעת החלונות :)

שונא גזענים !.

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תדביק את זה על החלון האחורי - http://www.dlitz.net/go/sticker/linuxstk800.jpg

הכי מדליק המדבקה הזו של לינוקס ! שאפו !

אפשר גם מדבקה של "תנו לחיות לחיות" או "אני פולני" (ולא משנה מה באמת, העיקר התדמית...)

אגב צבעי ורוד - פעם בארה"ב היה לנו רכב שלא סחב טוב בהרי הרוקיס, אפילו שהיה די חדש. נכנסתי להרץ להחליף - חיכינו דקות בודדות והביאו רכב בצבע סגול בהיר. בפנים ריפודי קטיפה עבה בצבע בורדו. הכי ארסמוביל שאפשר.

חברי א. שהיה שותפי לטיול מביט בי בנוסח "מה זה הבית זונות הזה?"...

מילא. נסע מצויין. להפתעתי נשים במוטלים ומקומות שעצרנו שיבחו את הצבע. אולי זה עושה להן משהו. כבר אמרנו שהישראליות טובות יותר?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני הגעתי למסקנה זהו חבר'ה יש לי את הפיתרון הסופי !

אני מעלה לכם תמונה עדכנית מהמיני פארק בפיתוח שהייתי בסופש ושתיתי קצת קצת יותר מידי (כמובן שלא נהגתי ולא היה לי שום קשר להגה וואט סו אבר )

k2mjmzwjnem5.jpg

עכשיו אני רוצה לשמוע מי הגבר שיגיד שאני ערס :lol:

פורסם
אני הגעתי למסקנה זהו חבר'ה יש לי את הפיתרון הסופי !

האחרון שהגיע למסקנה הזאת, ייזכר לעד בתור האדם הרשע ביותר בהיסטוריה, גם אתה רוצה להיות כזה?:wink:

ואני לא הייתי אומר שאתה ערס, אלא יותר מסוקרן מינית או מחפש ריגושים שונים.:-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

חחח זה רק מראה לכם כמה אני פתוח פה בפורום וככה מרגיש כבר אח שאני מפרסם כאלה תמונות מביכות חייב לציין שהפזילות זה לא משהו קבוע רק תופעת לוואי של האלכוהול

פורסם
:lol:

הזכרת לי נשכחות, הרכב הגיע יום אחד לתדלק בתחנת דלק שלי, לא רק שהוא היה כולו צבוע בצבע ורוד בזוקה, על הדש בורד היה כיסוי פרוותי ורוד כולל כיסויים ורודים בתוך הרכב.

:roflmao:

ל'

כיצד לכל הרוחות הוורוד מתחבר לערס?!

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
כיצד לכל הרוחות הוורוד מתחבר לערס?!

עד לפני כמה שנים הייתה תופעה שערכה כשנה וזה היה תופעה מוזרה מאוד שבה ניתן היה לצפות בערסים מוחצנים לובשים חולצות ומכנסיים בגוונים שונים וזועקים של ורוד, הכבדים מבינהם לקחו את זה קצת הלאה, וחבל.

וליאור, התופעה של האונו באשדוד זה כבר שנים, יש לי בן דוד שמנסה להיות ערס ויום אחד הוא בא לאבא שלי ואמר לו ״אבי אני עכשיו מוציא רישיון אני צריך שתמצא לי אונו שחורה״ כמובן שצחקנו עליו ואז הוא טען שהוא ״יקח אותי פתיחות״ אז כבר היינו בטוחים שהוא ערס, בהתחשב בעבודה שהיתה לי אז סופה 4.0 לא סטנדרטית בכלל.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

אתם באמת לא מבינים את הקשר בין הערס המצוי לוורוד?

כול הקטע זה להגיד ״אני גבר ואני לובש מה בא לי ונראה מי יגיד משהו״.

וזה כול הסיפור.

פורסם
כרגע אני נוסע על מיציבושי קולט שנת 93

למעשה אני בקושי עובר את ה 3 3וחצי טור כמו כן אני לא ממש שם מוזיקה בווליום גבוה .

בעיני השפה שלך היא שפה של ערסים, שלא תחשוב שאני מאשים אותך שאתה כזה - אבל אם תעמוד ליד הרכב שלך ותגיד לי "המיציבושי שלי מגיעה לשלוש טור" - לא תהיה לי שום הגדרה אחרת עבורך חוץ מערס.

כבר כתבתי כאן פעם שערס זה יחסי, וההגדרה משתנה דרמטית - כל אחד והרקע שלו.

לי יש גולף דור 4 עם ניפוחי פיבר ועם פילטר ועם אגזוז וג'נטים עם חתך נמוך וספוילרים ומושבי עור ומערכת מוגברת וכול מה שמגדיר ערס.

ואני נוסע רגוע שותה שוקו בשקית על 2500 טור

אתה יכול גם לשתות תותית דיאט, כשאתה מדבר שפת ערסים זה לא מציל אותך. מה יהיה עם ה"טור" הזה?

אגב, גם לי יש ג'נטים. מפלדה. ההתייחסות למילה "ג'נטים" כשם קוד לשיפור - גם היא לקוחה מעולם הערסים. כמו כן "פילטר". גם לי יש. שמן, דלק ואויר. וגם המערכת שלי מוגברת. לא, אין לי מגבר או סאב, אבל אני בטוח שכשמסובבים את הכפתור של הווליום הוא עולה.

בקיצור ידידי, מצידי תשמע עידן רייכל ותבחש בשוקו שלך כמה שאתה רוצה - הדיבור שלך הוא דיבור של ערס נטו. ושוב - אני לא קורא לך כזה, רק מציין שכך אתה עובר, לפחות מבחינתי, רק עפ"י כתיבתך.

ודבר אחרון לשניכם - קישוטים חיצוניים ומערכות סטריאו הם לא שיפורים. מקסימום קישוטים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אנלוגי,

פילטר, מוגברת ושאר המילים שכתבנו כאן אפשר לקרוא להם מילות קוד.

כולם הבינו את הכוונה שלי, אין טעם לכתוב שם מלא של כול חלק.

אתה חושב שאני ערס, שיהיה לבריאות.

אני לא מתכוון להיכנס איתך לזה.

רגע, סופה זה לא רכב של ערסים?

פורסם

סופה .. מזכיר לי שהייתי בנסיעה בצפון עם הניידת ומה אני רואה ? 3 סופות פתוחות עם חבר'ה בפנים בלי חולצות הבנות עם חולצות מנומרות וכולם בחגיגה מקלפים גרעינים וזורקים לכביש תוך כדי נסיעה,

גם סופה מוגבהת עם תוספת של פנסים על הקדימה זה לא בדיוק הרכב של רונן זה שגר בכיכר המדינה

אז מזה אומר שגם אתה שיסלח לי אלוהים " ערס " ?

• תוכן חדש...