Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדרך הכי פשוטה להסתכל על בן אדם שאתה לא מכיר היא לבחון את החיצוניות שלו!

והאוטו שלך לא משקף אותך כנראה בצורה הטובה ביותר..או שכן :lol:

לדוגמה, תראה את כל הערסים הכבדים שהולכים עם חולצות עם פייטים ונצנצים זה מתבטא גם במכוניות שלהם שהכל נוצץ, מהאגזוז ועד לכפתור של המזגן =} זה פשוט נראה חרא 8)

לדעתי צריך לגרום לאוטו להיראות ספורטיבי ולא מוחצן יותר מידי, יש גבול כמה אפשר להרוס את האוטו עם ספוילרים ואגזוזי לחץ באלפי שקלים, אין ספק שהמטרה בסוף היא להפוך את האוטו ל ''מגניב'' אבל זה כבר יוצא מפרופורציה...!

קיצר, Fast and the Furious.

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קראתי את השרשור עד שפשוט התחרפנתי והייתי חייב להגיד על משהו אחד קטן, השנאה של אנשים פה לשגיאות כתיב וטעויות בלשון פשוט מגעילה, מתנשאת, ובעיקר טיפשית. לכן אגיב בצורה הראויה:

סליחה באמת אנשי העשירון העליון הבריטים המנומסים שלא כל אדם במדינה מושלם ושיש אנשים שטועים! סליחה באמת שיש עולים חדשים שלא מסתדרים הכ טוב עם השפה או אנשים שלא ממש רוצים או מצליחים ללמוד לתקן טעויות!

אז מה?! אז הם ערסים? אז זה תת רמה? כולה שגיאות כתיב! התנשאות לשמה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מאמין שלמישהו כאן יש בעיה עם עברית של עולים חדשים, או עם שגיאות כתיב בהקלדה. כולם טועים לפעמים. הבעיה היא דווקא באלה שנולדו כאן. לכתוב למשל "חיייייםםםם שלייייי!!!" או "חושילינגגג אוטו פ33ה" זו לא טעות, זה טימטום טהור והרס השפה. זו צורת ההתבטאות בכתב של אותם אנשים המכונים "ערסים", שחושבים שזה תקין ורלוונטי לכתוב ולדבר בצורה עילגת שמוציאה שם רע לשפה העברית.

זה רק מראה את המצב בבתי הספר, ואת החינוך לצורת דיבור נאותה וערך לקריאה ולספרים שאנשים כאלה מקבלים בבית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הדרך הכי פשוטה להסתכל על בן אדם שאתה לא מכיר היא לבחון את החיצוניות שלו!

והאוטו שלך לא משקף אותך כנראה בצורה הטובה ביותר..או שכן :lol:

לדוגמה, תראה את כל הערסים הכבדים שהולכים עם חולצות עם פייטים ונצנצים זה מתבטא גם במכוניות שלהם שהכל נוצץ, מהאגזוז ועד לכפתור של המזגן =} זה פשוט נראה חרא 8)

לדעתי צריך לגרום לאוטו להיראות ספורטיבי ולא מוחצן יותר מידי, יש גבול כמה אפשר להרוס את האוטו עם ספוילרים ואגזוזי לחץ באלפי שקלים, אין ספק שהמטרה בסוף היא להפוך את האוטו ל ''מגניב'' אבל זה כבר יוצא מפרופורציה...!

קיצר, Fast and the Furious.

לא יודע אם הוא משקף אותי או לא , בכל אופן ההשראה לרכב שלי היא JDM לחלוטין עם חלקי שיפור מקוריים(פילטר אוויר מיוחד של KN וליפ קדמי של מיצובישי סייבורג ואלו רק דוגמאות קטנות ) , אני מעולם לא ישים ניקלים על הידיות של הדלתות או אנטנת כריש או כל הדברים המבחילים האלו כמו כן הגנטים שלי הוזמנו מקטלוג ולא נקנו בהום דיפו כמו שנרמז פה !! ( אפילו עברו צביעה ) ,

אני משתדל שכל החלקים יהיו כמה שיותר מקוריים ומקצועיים ( למשל הזמנתי קפיצים של WEITEC ) להבדיל מערס קטן ששם ספוילר כריש ואולטרה כחולה באוטו אני משתדל להשאיר את הרכב שלי מקורי כמה שיותר רק עם שינויים מזעריים שיפים בעיניי (שלא לדבר על כמות הכסף שאני משקיע ברכב שלי ) וזהו מקווה שקצת הצלחתי להכניס אותך לראש שלי

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם
אני לא מאמין שלמישהו כאן יש בעיה עם עברית של עולים חדשים, או עם שגיאות כתיב בהקלדה. כולם טועים לפעמים. הבעיה היא דווקא באלה שנולדו כאן. לכתוב למשל "חיייייםםםם שלייייי!!!" או "חושילינגגג אוטו פ33ה" זו לא טעות, זה טימטום טהור והרס השפה. זו צורת ההתבטאות בכתב של אותם אנשים המכונים "ערסים", שחושבים שזה תקין ורלוונטי לכתוב ולדבר בצורה עילגת שמוציאה שם רע לשפה העברית.

זה רק מראה את המצב בבתי הספר, ואת החינוך לצורת דיבור נאותה וערך לקריאה ולספרים שאנשים כאלה מקבלים בבית.

הרושם שקיבלתי הוא שיש פה אנשים שמדברים גם על טעויות קטנות כגון בלבול בין טור לטורים שכן גם לי נשמע הגיוני כיוון שמכל מספר מעל 10 ניתן לומר ביחיד והרי מדובר על 3 וחיצ אלף טורים.. ואנשים פה התייחסו לטעות קטנה זאת בהגזמה יתרה לחלוטין לדעתי...

פורסם

זה לא אמיתי כמה אנשים אני מכיר שעונים על חלק מהקריטריונים שנתנו פה ל"ערסים" והם בערך הדבר הכי רחוק מזה.

מבחינתי ערס זה אחד שמחפש לריב.מצידי שיהיה בלי 12 שנות לימוד אפילו.

פורסם
מסכים איתך לחלוטין , אני עשיתי את הטעות הזאת וזכיתי לכינוי "ערס" בשרשור בגלל טעות כתיב , עצוב

וכמובן שכחתי להגיב לנושא והזכרת לי..

שים ז*ן על כולם ותעשה מה בראש שלך, לדעתך זה יפה וטוב - הכי חשוב..

זה שאנשים לא מבינים זאת בעיה שלהם לא שלך..

אני מתכנן להביא אוטו שייכנס סתקציב שלי ויהיה הכי טוב לקתציב ולא מעניין אותי אם הוא ערסמוביל או לא, ואם יהיה לי כסף אני יצבע אותו לשחור וישים לו מגנזיום יפה ויעשה מה שבראש שלי לא ממש יעניין אותי אם זה ערסי או לא (לדעתי, ערסים נתפסו על דברים מסוימים מסיבה.. ואז זה הפך לערסי, אבל בתכלס זה פשוט יפה)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הרושם שקיבלתי הוא שיש פה אנשים שמדברים גם על טעויות קטנות כגון בלבול בין טור לטורים שכן גם לי נשמע הגיוני כיוון שמכל מספר מעל 10 ניתן לומר ביחיד והרי מדובר על 3 וחיצ אלף טורים.. ואנשים פה התייחסו לטעות קטנה זאת בהגזמה יתרה לחלוטין לדעתי...

רק שני אנשים קראו לבחור "ערס" בגלל שכתב טור ולא טורים. זו סתם הגזמה. תמיד יש את אלה שנותנים ביקורת על כל שטות קטנה, בכל מקום.

אה, ובקשר לתדמית של הקולט:

אני תמיד אמרתי שאין כזה דבר רכב של ערסים. יש ערסים שיש להם רכב. מה לעשות שבמדינה קיימות סטיגמות קשות על מכוניות, כמו ש"סובארו בחיים לא מתקלקל, רנו מחליפים גיר כל שבוע, מכוניות גרמניות אוכלות מלא דלק, אלפא מחליד..."

ועל הקולט יש סטיגמה של רכב ערסים. הסטיגמה הזאת נכונה? אתה תחליט.

אתה לא צריך להוכיח לאף אחד שאתה לא ערס, וחבל שאכפת לך כך ממה שאחרים חושבים עליך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...