Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

-255

אני לא ערס למזלי8)

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

מנהלים- "יצאתי אוף טופיק" מבלי לשים לב. הרגישו חופשי "לנייד" את השאלון שלי לאוף טופיק או אל תהומות השאול. לשיקולכם.

:mm_yeah: אחד השאלונים הטובים

פורסם

היית צריך לרשום בסוף השאלון דבר כזה.

"ועכשיו, כול מי שבאמת חישב את התוצאה שלו, ולא משנה מה יצא לו- הוא לא ערס בטוח".

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

חברים שבת שלום!

קראתי חלקים נכבדים מהשרשור ואני חייב לומר שהוא מיותר ולא מועיל.

פותח השרשור, מה עבר לך בראש שהפנת את השאלה שלך לגבי הרכב ואיך מסירים תדמית של ערס לאחר שאתה סותר את עצמך בזה שאתה משפר את הרכב כל חודש? תהנה ממה שיש לך ותתעסק בדברים יותר חשובים בחיים. שבת שלום.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

גם לי מוכר העסק, המכונית הקודמת שלי הייתה סיאט איביזה 1999 והנוכחית 206 3 דלתות ואכן החברים טוענים שאני ערס בגלל המכוניות שלי

הבעיה בתדמית הערס היא שהמשטרה שמה יותר עין עליך

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

הכל שטויות עזוב אותך.

יש אנשים שישמעו רכב עם דוד זרימה חופשי ישר הנה ערס מגיע, אבל מה עם כל אלה שמשפרים רכבים ויש להם צנרות וכו'? אז גם הם נכנסים לזה לא?

חלונות שחורים, יש הרבה אנשים שעושים את זה בגלל הרבה סיבות ולא פוזה, אז הם ערסים?

לשמוע מזרחית, יש אנשים שאוהבים את המוזיקה נו אז מה? מה רע במשה פרץ? קובי פרץ? דודו אהרון? אייל גולן? כולם זמרים מזרחיים ומלא אנשים בארץ מעריצים ואוהבים את השירים שלהם, אפילו אלה שלא אוהבים מכירים שירים , אז? ערסים?

קיצר עזוב שטויות, סע כמו בנאדם, תהנה מהרכב וזהו. אני בתור אחד שהחזיק איביזה וקולט, שאלה רכבים שנחשבים "ערסים" ועוד עם המראה שלי שאני שחום ויש לי זקן מלא אז בכלל, אבל לא מתייחסים, אז איזה סטודנט רואה אותי שהוא הולך ברחוב ואומר ערס, so what?

זה חלק מהנורמה היום אין לך איך להלחם, גם משטרה שעומדת בצד ומחפש רכבים, תאמין לי אין סיכוי שהונדה סיויק תעבור לידה והיא לא תעצור אותה.

שיהיה לך בהצלחה! :D

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קראתי את כל השרשור ועד עכשיו לא הבנתי,מה הבעיה עם ערסים? מה ערס הוא בן אדם לא משכיל? רשע? או אולי פושע? לכל אחד יש את הערסיות שלו וזאת לא בעיה ולא בושה,ותפסיקו כבר עם הפלצנות הזאת שלכם,רק בגלל זה אני לא מגיב פה.

חזי

פורסם

כן, הבעיה שלנו היא עם אלו שהם לא משכילים מבחירה, רשעים, מחפשים בעיות ופושעים.

אם אין לך את התכונות האלו, למה להיעלב בכלל?

נ.ב: במשכיל אני מתכוון לידע בסיסי במה שקורה מסביבו, לא רק השכלה פורמאלית.

פורסם

אני שומע מזרחית ו"דיכאון" ומתלבש מותגים אבל האופי שלי לא ערסי ומי שמכיר אותי ידוע.

הבעיה היא שאני נהג חדש ואני לא מסוגל לראות את הרכב ללא שיפורים

תהיה ערס,תהיה חנון, תהיה רגיל..כל אחד רוצה לשפר את הרכב!

לכן אני אומר שים פס על כולם...אם הייתי במקומך הייתי ממשיך לשפר את האוטו, אני מכיר אחד עם קולט ששיפר אותה חבל על הזמן (כן נראה ערס המכונית)אבל הבנאדם הכיייי רחוק מלהיות ערס

זהו.8)

אוי ואבוי כנראה זו השעה, לא שמתי לב לתאריך השרשור

מאוד מצטער על ההקפצה.

פורסם

דווקא תודה על ההקפצה.

אתה טועה עם זה שכולם רוצים לשפר את הרכב.

כן, לרובנו יש שינויים שרוצים לעשות לרכב שלהם אבל יש הבדל בין לשים ניקלים ובין לשים צמיגים אוחזים יותר.

משהו אחד זה שינויים בשביל עצמך ומשהו אחר זה שינויים בשבים שיסתכלו עליך.

מה נעשה שרוב השינויים שאפשר לעשות בארץ בחלק החיצוני פשוט נראים רע ומעידים על מוחצנות שמתפרשת בערסיות ושטחיות.

יש גם הבדל בין זה שאתה שומע דיכאון לזה שאתה גורם לנו לשמוע את זה. אם אתה שומע את זה בעצמך ולא מפריע, תעשה מה שבא לך.

אבל אם אתה שומע את זה עם חלון פתוח ומפריע לאחרים, שיהיה ברור שאתה כן ערס ולא משנה מה אתה אומר.

פורסם
אני לא הולך לאמץ רכב משנת 91' עם יותר מ140 קמ"ש, שגם זה לא משהו שאני עושה כל יום.

אם הרכב שלך מתפרק ב140 ואתה מנסה לעקוף תנועה שנוסעת ב120 (אחרת איזו סיבה יש לך להיות ב140)

אז פשוט אל תעקוף, סע עם הטנק שלך בנתיב האמצעי/ימני ואל תחסום את הנתיב לאנשים ממהרים.

כשאני נוהג ברכבים של העבודה שאני מודע למגבלות שלהם, אני לא מנסה לבצע עקיפות במהירות גבוהה שהן כלום בשביל GTI אבל הן מוגזמות עבור משפחתיות ממוצעות.

אם אתה רואה שיש מישהו בנתיב השמאלי דיי קרוב אליך, פשוט אל תצא לעקיפה. אין דבר יותר מרתיח מאיזו גרוטאה ששוברת לנתיב שמאל , לא מצליחה/רוצה להאיץ ופשוט גורמת לשיירה שלמה אחריה, מה שמאלץ נהגים (ערסים או לא ערסים) לבצע עבירת תנועה של עקיפה מימין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...